Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

I dzięki wam za info z ta aspiryna.
Jak trzeba lekarz potrafi przyjechać nawet w niedziele na wizytę niestety wtedy już prywatnie przyjmują i liczą podwójnie.
Jakby mój lekarz popelnil blad,nie bylby moim lekarzem

raz pani w aptece nie chciała mi sprzedać wiedząc że w ciaży jestem... myślę, że lekarze wiedzą co robią, pewne rzeczy się zmieniają, są nowe badania naukowe, trzeba by popatrzeć, temat zgłębić, niekoniecznie to błąd. Hecate zapytaj następnym razem na spokojnie o tą aspirynę i powiedz, że do tej pory myślałaś że nie można w ciąży i tyle
Czytam, że się produkuje 

Gdzie jest kolejny odcinek netSR?

. Ze co niby przystawiać kilka karmien do jednej piersi? To jest gotowy sposób na nadprodukcje i nierównomiernie przybieranie pokarmu w piersiach.
Dziewczyny, a jak to jest z kwasem foliowym? Trzeba brać do końca ciąży, czy jak teraz bym przestała brać to nic już się nie stanie?
Frag, ja też do 12tc ciąży przyjmowałam sam folik, potem w witaminkach a gdzię od 36tc nawet witaminek nie biorę.
Kw. foliowy to najważniejszy przy kształtowaniu się ukł. nerwowego a więc na samym początku

ciekawe jak będzie tym razem. Ja dopiero od wczoraj nie biorę nospy. Ale biorę magnez na łydki. Ja jak wstaje chodze schylam się inawet ide siusiu to mam brzuch jak kamień. I jeszcze wzrost libido mam.U Asi zaczelo sie od odejscia wód, to samo moja kolezanka, kt. urodzila 2 dni temu - odeszly jej wody, ale skurczy ni chu chu, dlatego po 9 godzinach dostala kroplowke, wtedy ruszylo. Takze niech nasze macice cwicza te skurcze ;)
ja to mowie, tyle u mnie powstrzymywali, trzeba bylo lezec, a teraz jeszcze trzeba bedzie wywolywac:(((