Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie ma sensu lecieć na Izbe bo wtedy lubia juz polozyc na oddział a po co się meczyc..- to moj szpital jakis anty byl, bo ja przyjechalam juz z torba pewna, ze "to to" a oni ze jeszcze nie i do domu, a jednak wrocilam 20h pozniej :D

To się u mnie sprawdziło, nie narobiła mi się nadprodukcja ani nie miałam zastojów żadnych.
Zagladam z ciekawosci bo intryguje mnie czy urodzisz w urodzinki Frania ;), ale sie chyba nie zanosi :D

Choc mam czesto skurcze, az polozna sie przerazila, ze taki twardy mam brzuch zawsze jak przychodze, a gin poltora tyg. temu mowil, ze juz czuje napierajaca główkę, to mimo to szyjka trzyma mega mocno, twardo, nic nie popuszcza, wiec u mnie tez moze byc podobnie
Moj szpital ma opinie "cesarka w totalnej ostatecznosci" wiec na pewno latwo sie cesarce nie poddamy. Nie wiem czy to dobrze czy zle...
dlatego w moim przypadku przesadzili z tym czekaniem na cc.

night, czujesz przy tym napieranie dziecka i kłucie w szyjce? ja czuję chwilami coś takiego ale dopóki nie ma skurczów to chyba samo nie wyskoczy ? :)
Oba położone główką w dół, poród drugi, więc stwierdzili, że sn. Pierwszy bliźniak wyszedł, a w tym czasie drugi się odwrócił i zdecydowano o cc. Biedna była pocięta i tu i tuja leżąc w Opolu miałam takie same zalecenie od ordynatora Łabiaka
dlatego zdecydowałam wypisać sie na własne żądanie i rodzić w moim małym mieście
A macie takie uczucie jak siedzę czuje jakbym na glowce siedziala. I takie plumkanie w szyjke czuje.
czujesz przy tym napieranie dziecka i kłucie w szyjce? ja czuję chwilami coś takiego ale dopóki nie ma skurczów to chyba samo nie wyskoczy ? :)
Najgorsze to miała dziewczyna, która ze mną na patologii leżała z bliźniakami. Oba położone główką w dół, poród drugi, więc stwierdzili, że sn. Pierwszy bliźniak wyszedł, a w tym czasie drugi się odwrócił i zdecydowano o cc. Biedna była pocięta i tu i tu
katka też bardzo nie chcę rodzić w TYM szpitalu, chociaż mam do niego 5 minut samochodem
we wtorek wizyta...strasznie się boję
Kurka a poza tym odezwała się moja macica reaktywna i cały weekend leżę, ale najgorsze jest to, że te skurcze nie uspokajają się mimo max dawki nospy. luteiny i magnezu

Te bóle mam od dawna. Ale dzisiaj w nocy po prostu masakra. Razem z kręgosłupem. Ale chyba to wina pogody
ale jak trzeba będzie to pójdę. Trzymajcie proszę kciuki, żeby chociaż ta cholerna szyja trzymała.
Wyglądała jak hotel pięciogwiazdkowy
Nie wiem, dlaczego tak...
Ileż razy można! 
Drugie dziecko może się wstawić w kanał dopiero nawet w trakcie porodu