Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie ma sensu lecieć na Izbe bo wtedy lubia juz polozyc na oddział a po co się meczyc..- to moj szpital jakis anty byl, bo ja przyjechalam juz z torba pewna, ze "to to" a oni ze jeszcze nie i do domu, a jednak wrocilam 20h pozniej :D
Zagladam z ciekawosci bo intryguje mnie czy urodzisz w urodzinki Frania ;), ale sie chyba nie zanosi :D
Choc mam czesto skurcze, az polozna sie przerazila, ze taki twardy mam brzuch zawsze jak przychodze, a gin poltora tyg. temu mowil, ze juz czuje napierajaca główkę, to mimo to szyjka trzyma mega mocno, twardo, nic nie popuszcza, wiec u mnie tez moze byc podobnie
Moj szpital ma opinie "cesarka w totalnej ostatecznosci" wiec na pewno latwo sie cesarce nie poddamy. Nie wiem czy to dobrze czy zle...
dlatego w moim przypadku przesadzili z tym czekaniem na cc.
night, czujesz przy tym napieranie dziecka i kłucie w szyjce? ja czuję chwilami coś takiego ale dopóki nie ma skurczów to chyba samo nie wyskoczy ? :)
ja leżąc w Opolu miałam takie same zalecenie od ordynatora Łabiaka dlatego zdecydowałam wypisać sie na własne żądanie i rodzić w moim małym mieście Oba położone główką w dół, poród drugi, więc stwierdzili, że sn. Pierwszy bliźniak wyszedł, a w tym czasie drugi się odwrócił i zdecydowano o cc. Biedna była pocięta i tu i tu
A macie takie uczucie jak siedzę czuje jakbym na glowce siedziala. I takie plumkanie w szyjke czuje.
czujesz przy tym napieranie dziecka i kłucie w szyjce? ja czuję chwilami coś takiego ale dopóki nie ma skurczów to chyba samo nie wyskoczy ? :)
Najgorsze to miała dziewczyna, która ze mną na patologii leżała z bliźniakami. Oba położone główką w dół, poród drugi, więc stwierdzili, że sn. Pierwszy bliźniak wyszedł, a w tym czasie drugi się odwrócił i zdecydowano o cc. Biedna była pocięta i tu i tu
katka też bardzo nie chcę rodzić w TYM szpitalu, chociaż mam do niego 5 minut samochodem
Kurka a poza tym odezwała się moja macica reaktywna i cały weekend leżę, ale najgorsze jest to, że te skurcze nie uspokajają się mimo max dawki nospy. luteiny i magnezu
Te bóle mam od dawna. Ale dzisiaj w nocy po prostu masakra. Razem z kręgosłupem. Ale chyba to wina pogody