Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zapis wieczorem w porządku, Hania się ruszała, tętno skakało w granicach normy tak więc luzik i mogę spać spokojnie.
Szkoda tylko ze ta moja ginka musiała mnie rano nastraszyć!
I załóż sobie, że jeszcze Cię czeka z 5 tyg, żebyś się nie musiała stresować już w 39 dlaczego jeszcze nie urodziłaś ;))
Krasnal ma wydzielony swój pokoik w naszym dużym
ytam, bo my mamy 2 pokoje na razie, w jednym mamy niedużą sypialnię, więc kącik Maluchowi urządziliśmy w salonie i tak się zastanawiam jak długo się to sprawdzi, do jakiego wieku.
no ale spójrz gdzie sa jelita Uś, ale nie wyrostka tu nie widać
odnosze takie samo wrażenie Wrzesień się kończy nim dobrze się zaczął
Czasem zastanawiam sie jak moze już być końcówka września jak ja ciągle jestem w 28tc....
--
Po prostu nie wierzę. Przecież ja w każdej chwili mogę rodzić aaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
1. Ucisk w dole brzuchaNacisk na miednicę i odbyt to uczucie, które niedoświadczona przyszła mama może całkowicie zlekceważyć. Tymczasem jego pojawienie się oznacza, że poród zbliża się wielkimi krokami. Możesz poczuć skurcze przypominające kolkę brzucha (od lekkich po bardzo wyraźne) i ból w okolicach pachwin. Oprócz tego, często przed porodem pojawia się stały, tępy ból w dolnej części kręgosłupa. Jeśli czułaś go już we wcześniejszych miesiącach, teraz wzmóż czujność, kiedy ból przybierze na sile. Ból przed porodem przenosi się z krzyża w okolice podbrzusza, a czasem jest odczuwalny nawet w nogach.,,
To \Ci mówię - nastaw się na jeszcze 5 tygodni, a w razie czego zostaniesz tylko miło zaskoczona.
Elyanna ale ja gdzieś czytałam, że liście malin nie mają wywołać porodu, tylko sprawić, że macica będzie lepiej pracować, skurcze będą bardziej skuteczne
można night te czopki, ale mi niestety nie pomogły ostatnio i juz nie mam innej opcji na te zaparcia....--
Te czopki glicerynowe można w ciąży tak?Dziś już się tak męczę że to jedyne wyjście chyba --
Później chwilę odpoczynku i po młodyegoi do sklepu. Teraz chwila dla pleców bo strasznie bolą i biorę się za ciasto później pasztet. Ale wymyśliłam zajęcia.
Pomyślałam ostatnio, że za jakieś kilka tygodni dobrze by było wziąć się za gotowanie z zapasem
a pierogi-o nie!nie pisze sie na lepienie i walę pokłony za taką ilość skąd ty wziełas na to siły?
ja ide na łątwizne i kupuje mrożone w netto
--
A juz myślałam, że tylko ja kupuję pierogi Lepię jedynie na święta.
a właśnie-apropo świąt.skoro teraz nie stosuje sie jakiejś szczególnej diety przy KP to myślicie ze można zjesc barszcz z uszkami w wigilie?- no ja jednak uszka z grzybami sobie darowalam na "ww", zjadlam z miesiem:)
Ja normalnie jadłam, zalezy chyba, czy dzieć wrażliwy, czy nie...- moze tez od wieku, Maks mial 7 tygodni na swieta a Twoj maluch widze ze na swieta mial jakies 10 miesiecy :)