Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

u nas się nie jada mięsa w wigilięto tak jak u mnie
ryba po grecku moja ulubionaa w rybie po grecku jadłaś tą rybke?ona panierowana i smazona jest.chyba ze zrobiona inaczej specjalnie
macie moze Z tym problem?kakai kup taką barierkę do łóżeczka wkladaną pod materac.ochroni przed upadkiem
chyba dwa dni przed planowaną CC objem sie uszek,całą paczke se kupie i se je sama zjem

W końcu do trzech razy sztuka
Nie będę się obżerać na przekór wszelkim opiniom, ale chcę jeść normalnie, jak zwykle. Bardzo utkwiło mi pytanie zadane szwagierce przxe doradcę laktacyjnego rozpoczynające rozmowę. Brzmiało: "co pani je?"
Przyznam, że moje odpowiedzi byłyby takie same jak jej wówczas. Lepiej chyba zjeść normalnie bez ograniczeń i zakazów, niż po kryjomu wcinać czekoladę po kątach, bo organizm i tak dopomni się swojej porcji energii.

Night Jas jeszcze sie rzuca po lozeczki, myzle zeby mu kupic normalne lozko z ikei ale boje sie ze wypadnie a bedzie spal sam w pokoju, macie moze Z tym problem?

! Dowiedziałaś się że z dzidziusiem wszystko oki to możesz teraz spokojnie czekać na "tą" chwile 
, kurcze cóż za ogromna ilość tych leukocytów Ci wyszła, zadzwoń jutro do gina skonsultować te wyniki i może warto powtórzyć badanie ?Kakai, Franek też jeszcze się kreci czasmi na tym łózku ale ono ma taką specjalną barierkę żeby własnie dziecię w nocy nie spadło czasem, poza tym daj jeszcze Jasiowi czas, myślę że spokojnie za pól roku moglibyście zaczać z taką przeprowadzką a wtedy kto wie, moze już tak nie będzie wierzgał w nocy
Nie zrobisz tegojak byłam z bliźniakami w ciąży (ur.27.12) to w mikołajki po badaniu sie okazalo ze mam rozwarcie na palec (w szpitalu lezałam) i mamunia przyjechała do mnie 50km z uszkami i barszczem,własnej roboty
moja kochana
bo tak strasznie mi zalezalo by jeszcze przed porodem sie nawcinać 
choć mamunia mi już nie nagotuje i nie przywiezie tam z nieba...
Jas jeszcze sie rzuca po lozeczki, myzle zeby mu kupic normalne lozko z ikei ale boje sie ze wypadnie a bedzie spal sam w pokoju, macie moze Z tym problem?
Bardzo utkwiło mi pytanie zadane szwagierce przxe doradcę laktacyjnego rozpoczynające rozmowę. Brzmiało: "co pani je?"
Night a co zrobiłaś żeby mieć ta hemoglobinę wyższą ja mam niby pogranicze normy 11,8

Night 500?? ja bym ponowiła badanie, bo może się źle podmyłaś czy coś, nie wiem jak to może być przed samym porodem może coś się zmienia w organizmie kobiety i te leukocyty wzrastają, tak sobie gdybam.
night mi tez podobne leuko wyszly, a dwa dni pozniej juz nic....moze troche wydzieliny z pochwy sie dostalo podczas pobierania probki,powtorzylabym bad.
Oby się rozkręcało powoli. Morfo masz cudną!
Nie wiem, czy może tak być hmmm...w każdym razie nie miałam żadnych dolegliwości z tym związanych, reszta parametrów była ok, nie puchłam.
W każdej pozycji mi niewygodnie
Z Emilia miałam tak to od początku ciąży praktycznie, więc jest lepiej niby, ale wymiękam. Do tego M nie ma w domu od trzech tygodni praktycznie (ma tyle pracy, że się nie widujemy właściwie)...nie mam cierpliwości do dzieci, wszystko na mojej głowie i na wszystko mam zlewkę, bo nie mam siły, źle mi... Wybaczcie, musiałam się wygadać 

a ja w szpitalu. Prosto od gina wczoraj pojechałam. Skurcze, szyjka skrócona. Na tym rany etapie co w 1 ciąży. Każda ciążą inna. Ta...
nie mam cierpliwości do dzieci, wszystko na mojej głowie i na wszystko mam zlewkę, bo nie mam siły, źle mi... Wybaczcie, musiałam się wygadać
wczoraj moja macica ćwiczyła, zaczęłam łykać oeparol.