Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
to tak jak u mnie u nas się nie jada mięsa w wigilię
a w rybie po grecku jadłaś tą rybke?ona panierowana i smazona jest.chyba ze zrobiona inaczej specjalnie ryba po grecku moja ulubiona
kakai kup taką barierkę do łóżeczka wkladaną pod materac.ochroni przed upadkiem macie moze Z tym problem?
chyba dwa dni przed planowaną CC objem sie uszek,całą paczke se kupie i se je sama zjem
Night Jas jeszcze sie rzuca po lozeczki, myzle zeby mu kupic normalne lozko z ikei ale boje sie ze wypadnie a bedzie spal sam w pokoju, macie moze Z tym problem?
Kakai, Franek też jeszcze się kreci czasmi na tym łózku ale ono ma taką specjalną barierkę żeby własnie dziecię w nocy nie spadło czasem, poza tym daj jeszcze Jasiowi czas, myślę że spokojnie za pól roku moglibyście zaczać z taką przeprowadzką a wtedy kto wie, moze już tak nie będzie wierzgał w nocy
jak byłam z bliźniakami w ciąży (ur.27.12) to w mikołajki po badaniu sie okazalo ze mam rozwarcie na palec (w szpitalu lezałam) i mamunia przyjechała do mnie 50km z uszkami i barszczem,własnej roboty moja kochana bo tak strasznie mi zalezalo by jeszcze przed porodem sie nawcinać Nie zrobisz tego
Jas jeszcze sie rzuca po lozeczki, myzle zeby mu kupic normalne lozko z ikei ale boje sie ze wypadnie a bedzie spal sam w pokoju, macie moze Z tym problem?
Bardzo utkwiło mi pytanie zadane szwagierce przxe doradcę laktacyjnego rozpoczynające rozmowę. Brzmiało: "co pani je?"
Night a co zrobiłaś żeby mieć ta hemoglobinę wyższą ja mam niby pogranicze normy 11,8
Night 500?? ja bym ponowiła badanie, bo może się źle podmyłaś czy coś, nie wiem jak to może być przed samym porodem może coś się zmienia w organizmie kobiety i te leukocyty wzrastają, tak sobie gdybam.
night mi tez podobne leuko wyszly, a dwa dni pozniej juz nic....moze troche wydzieliny z pochwy sie dostalo podczas pobierania probki,powtorzylabym bad.
a ja w szpitalu. Prosto od gina wczoraj pojechałam. Skurcze, szyjka skrócona. Na tym rany etapie co w 1 ciąży. Każda ciążą inna. Ta...
nie mam cierpliwości do dzieci, wszystko na mojej głowie i na wszystko mam zlewkę, bo nie mam siły, źle mi... Wybaczcie, musiałam się wygadać