Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a co sie stało że przestałaś stosować?sa jakies przeciwwskazania?i na jak długo wystarcza taki plaster? Uś, mi pomogły bardzo. Korzystałam na poziomie 25 tygodnia, miałam założone przez fizjoterapeutkę na wysokości łopatek i dzięki temu nie miałam żadnych objawów cieśni nadgarstka która teraz od paru dni nie daje mi spać
obawiam sie ze możesz zdążyć sie rozpakować daj znac czy plastry pomogą jesli sie zdecydujesz
boszzzzz masakra mój szwagier pół roku temu przeszedł operacje kręgosłupa,miał usuwaną przepukline.dziś jest jeszcze gorzej niz przed operacją.strasznie ci współczuję,u mnie problem tylko przy tak dużym obciążeniu jak teraz wylania jądra czyli przepuklina, bo ból taki że jak kichne to mi plecy rozrywa,jak dłuzej leże to nie moge na nogi stanąc. koszmar
no u mnie tez zaczęło sie niewinnie.aż sie rozkręciło kilka tygodni temu.myslałam ze to ucisk na nerw kulszowy bo ból idzie do prawego pośladka.ale z dnia na dzień staje się nie do ogarnięcia.już w momencie odebrania władzy w nogach mam ochote umrzeć Mnie też zaczęły dręczyć. Gdy chodzę bolą mnie biodra.. po lewej i prawej stronie, dolna część pleców i jakby pośladki. Nie jest to jakiś przeszywający ból, ale dokuczliwy. Niedługo pewnie będzie jeszcze gorzej :(
to jest właśnie ta ironia ze jak nie trzeba to sa a potem cisza
nie zamierzamy się poddawać i mama nadzieję za naprawdę niedługo do Was wrócić.
Dowiedziałam się, że nie mam się nastawiać na długi poród Podobno mam się spodziewać wszystkiego zaraz po zdjęciu krażka Dobra, dobra.
to też nie reguła.moja siostra (drobna i niska-158cm) pierwszego syna rodziła wiele godzin-4250g,drugiego szybciutko z ZZO (przy partych pisała mi jeszcze sms-y)-4200g a trzeci to był najgorszy i najdłuższy poród-3600g... każdy kolejny poród miała szybszy i łatwiejszy.
kurcze wiele sie zmieniło.ja w tym samym szpitalu (Reymonta) nie miałam ekg przed salbutamolem.fakt ze moze czasu nie bylo bo przywiezli mnie karetką ze skurczami i był to środek nocy...ale wogóle potem nie wykonano badania Mi w szpitalu przed podanie Salbutamolu (to jak Fenetrol) dwukrotnie robiono ekg
Kakai, ja przez to też przechodziłam, więc jak widzę, że któraś pisze o obrzękach, to zapala mi się czerwone światełko.Te obrzęki mogą być też normą, rzecz jasna, ale przezorny zawsze ubezpieczony ;)
chyba to zależy od szczęścia,choć też mi sie wydawało ze kazdy kolejny powinien byc lżejszy
Nana, no może pójść błyskawicznie - patrz na Night :))) Zawsze mnie rozbraja przykład mojej przyjaciółki z trójką dzieci, która każdy kolejny poród miała szybszy i łatwiejszy. Ostatni - jej zdaniem to był "oddech i wypchnięcie dziecka" ;)))
Mi w szpitalu przed podanie Salbutamolu (to jak Fenetrol) dwukrotnie robiono ekg. Przed podaniem i po podaniu. Ja akurat nie odczułam żadnych skutków ubocznych tego leku ale wiem że jestem w mniejszości.
łooooooooooooo jaka waga extra!to już te nasze malce takie ciezkie są?OMG!