Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moja waga tez ciagle rosnie stale (ale od poczatku ciazy poki co nie przytylam wiecej niz 12 kg) choc te kilka przed terminem powinna juz raczej stac w miejscu...
kazała się jej ważyć w ostatnich dniach, ponieważ tuz przed porodem waga nie stoi w miejscu, nie rośnie, a zaczyna spadać.
Elyanna, ale nawet jak ważysz się codziennie rano to masz taki rozrzut? To może waga do de? U mnie najwięcej się waha o 0,2 kg... Bo ważyć się powinnaś o tej samej porze zawsze.
Z serca nici bo do pozna lekcje z młodym... ta szkoła nas wykonczy.
No ale my już długo bez serc
a ja to mogę jeść śliwki popijać kefirem i nic mnie nie rusza
a po 38/39 będę męczyć sutki
ze, zeby dalo to efekty to trzeba po kilka godzin dziennie je dręczyć i męczyć (nie wiem czy to prawda :P)
Ty sie nie zegnaj tylko do nas zaglądaj Kobietki nawet nie wiecie jak trudno mi się pożegnać z tym wątkiem
to tak jak moje bliźniaki.mam andzieje ze nadgonimy,narazie sobie radzą jest z samej końcówki grudnia
jeszcze KAsiu na stronie Fisher Price sie logowałam,grzechotkę wysyłają podobno.dostałam maila że jest już w drodze,zobaczymy Uśku dzięki za link z próbkami, zaraz się będę logować
nooooooooo super!teraz tylko ostroznie z Kubulkiem,nie forsuj sie a bedzie dobrze! Wyszłam dziś ze szpitala:)