Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W szpitalu nawet mi się śniło,że Kuba za drzwiami stoi
.Dlatego jak tu czytam, że szpital to spa to...ręce mi opadają.
wow gratulacje synkowy wysyp meldduje że spodziewam sie syneczka
tez jestem ciekawa zaleznosci między zyciem plodowym a po porodzie ciekawe, czy to oznacza, że Skrzacik będzie bardziej spokojny?
20. biedronka28 05.12.2013 (chłopiec)
21. Lopeziątko 06.12.2013 ( chłopiec)
22. Emi_787 08.12.2013 (chłopiec)
23. Hanny 10.12.2013 (chłopiec)
24. uś 12.12.2013 (dziewczynka)
24. nana81 12.12.2013 (chłopiec)
25. Hecate26 14.12.2013(chłopcy)
ja myślę że to norma.dzieci dopiero ucza sie szkolnej dyscypliny i nie wykracza to jakoś szczególnie poza normę
kurka nawet nie zwróciłam uwagi jak sie moja Kamila wstrzeliła między samych chłopców
już skubana wie jakim gronem sie otoczyć
Dlatego jak tu czytam, że szpital to spa to...ręce mi opadają. W szpitalu każde pół godziny bez dziecka to jak wieczność
moj syn szedł na rodziny koleżanki i zażyczył sobie kwiatki.bo ją kocha Nasza córa przejawiała niezwykłe zainteresowanie pierścionkami zaręczynowymi Trochę szybko
no moi pamietają co trzeba przyniesc lub przekazac.ale nie zrobią sami zadania bo nie potrafią se przeczytać nawet polecenia dzieci same odrabiają lekcje, "coś tam rysują", o wszystkim pamietaja i od razu mówią w domu
Frag, Hanny, rozważałyście szybsze wyjście ze szpitala po porodzie ze względu na maluchy?
wiesz,teraz to odbywa sie szybciej
z Krasnalem w drugiej dobie dopiero wyszedł podwyższony mocno poziom bilirubiny i spędziliśmy tydzień w szpitalu. A tak jak nas wypuszczą i wyjdzie dopiero w domu to znowu szpital...
rozważałyście szybsze wyjście ze szpitala po porodzie ze względu na maluchy?
Od razu uprzedzam, że to post z przymrużeniem oka. Boję sie, że w moim brzuchu siedzi ADHDowiec. Kulka energii. Żywe srebro. Pocisk energetyczny. Kurczę, nie wiem, czy to jest ułożenie młodego (tylna ściana), czy to, że to druga ciąża, ale jak z Krasnalem liczyłam ruchy w ciągu dnia, żeby naliczyć 10, to teraz jak w ciągu godziny nie ma bombardowania kopniakami to się zastanawiam, czy coś się nie stało. Młody sie prawie non-stop rusza odkąd poczułam kopniaki. Jakiś maly szalony egzemplarz mi się trafił ;)))
kiedy należy spakować torbę do szpitala?? bo w sumie mam jeszcze ponad 4 tyg do terminu, ale może się coś zacząć nawet za 3, z drugiej strony nie chcę aby ciuchy się kisły 5 tyg w torbie,
jak często mogę mieć twardnienia brzucha