Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Teraz też muszę leżeć i nie wolno mi się Młodym zajmować, ale przynajmniej jak widzę tą kochaną, uśmiechniętą buźkę i iskierki w oczach to....dopiero dla mnie spa;)
Kakai, proszę - to jest BuggyPod (my mamy Smorpha).
Babcia (moja mama) jest 24h.
To u mnie tak samo - babcia na zmianę z dziadkiem na spacery Młodego zabierają...
kakai, wiesz moi też dużo pracują (własna firma), ale jak mus to mus. Myślę, że gdyby (tfu! tfu!) to mama przyleciała by na skrzydłach, żeby tylko pomóc, wiadomo, że to nie lenistwo tylko dla dobra dziecka. Wcześniej też byłam ciągle sama z Kubą i przyjeżdżali tylko od czasu do czasu;) Ale na razie się nie martw. Może zostaną Ci wynagrodzone trudy pierwszego porodu i tą ciążę przejdziesz bezproblemowo:) Życzę Ci tego:)
Szkoda tylko że w mega długiej kolejce w H&M w której stałam z biustonoszami żadna mnie nie przepuściła...
I co? I nic.
dziecko jest pod dobrą opieką i krzywda mu się nie dzieje to nie widzę powodu do dramatyzowania.
A czy ja gdzieś napisałam, że dramatyzowałam
trzymajcie lepiej kciukasy by lista ruszyła. ja chce się już rozpakować. szybko, miło i bezboleśnie :)
witam sie i ja z rana:)) kilka skurczy, mocnych napinan nocnych i na tym koniecech....juz nawet nic nie bede pisac.
O tych szczepieniach to głównie o wolności wyboru mowili
Kolezanka bardzo propaguje temat aby nie szczepić dziecka