Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To ja tylko poproszę odpowiedz...szczepicie dzieci czy nie?

Ciężko znaleźć odpowiednie rozwiązanie nie ma wyłącznie dobrego sposobu...
Ty juz kończysz 36tydzień 
Tzn. że ja też coraz bliżej
Muszę w końcu skompletować dokumenty w postaci planu porodu i pisemka o odmowie szczepień w 1. dobie życia, bo zabraknie mi czasu 

nana a możesz napisać jak się konkretnie wyznacza termin z owu?
Chodziło mi o termin wyznaczony z metody wg dnia szczytu śluzu. W podręczniku do metody znajdziesz. Pisałam juz o tym kiedyś.

I dopiero co Nana pisała, że zaciążyła, a tu już 30tc!
Tez pamiętam. Co za strach...oczekiwanie na wyniki plamienie gdybym mogła, wykasowałabym ten pierwszy moment z pamięci. Nie zdążyliśmy się dobrze ucieszyć i już były kłopoty. Potem 13ty tydzień i szpital i znów strach... Nie mogłam sobie z tym poradzić. Wolę już skurcze bo tutaj dwa na dwa razy wszystko skończyło się szczęsłiwie i w razie czego dziecię też już teraz ma szanse na przeżycie. Niby leci, ale chciałabym, żeby już był grudzień. Wczoraj spotkałam się z kuzynką, która urodziła 5.07. Wiecie, jak jej zazdrościłam? Nie tego, że juz jest po porodzie, że nie musi być w ciaży, że nie uwiera, nie uciska, nie zatyka
Nie. Zazdrościłam, że ma małego przy cycku może go tulić, że wszystko poszło dobrze... 

I tak Gienia jest naszym Naczelnym Marudzaczem, nie Gienka? :))) Aż mi się śmiać chce jak wspominam "nasze" poprzednie ciąże i wynurzenia ;)

Wczoraj mieliśmy duże szczęście i nazbieraliśmy prawdziweczków, małych takich, fajnych i dziś robię marynowane prawdziwki :) Będą na zimę ( i nie tylko!) jak znalazł
wczoraj mój eN nazbierał troszke.tyle by na własne potrzeby było