Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Uś, super wiadomości, piękna szyja!
Us super wiadomościpo poprzedniej skurczowej ciąży jestem mega zaskoczona

Us myślę że dziś jest 15 DPO. Dzięki dziewczyny, dam znać po wizycie co udało się zobaczyć ;)

bez gadania kazali się przebrać no i zostaje.eh to kiepsko.mogli zbadac najpierw

takto jajka już się pokazują
a jyz myslalam, ze dzis utule Malenstwo!
Może tak być. Teraz wszystko się może zdarzyć 
Łyknęłam wszystko, co mogłam i po godzinie z okładem względna cisza. Jedną nogą byłam już w bucie i drodze na IP. Mam nadzieję, że to tylko jednorazowy wybryk. Chyba w weekend zbyt wiele wrażeń miałam. Jak na normalną ciężarówkę właściwie nic takiego się nie działo, ale mnie chyba pozostała miejscówka przed tv 

Wiem, że powinnam się położyć, no, no i co z tego
Dzieci donosiłam, ale wtedy faktycznie leżałam. Z ta różnicą, że nie miałam nikogo biegającego i brojącego w domu, a potem był już pięciolatek. M wziął mi teraz małą, ale na jak długo... Poza tym ktoś musi tu zorganizować jakiś obiad, pranie...czuję się normalnie jak chodząca patologia. Jakby wparował mops, to by mi dzieci odebrali chyba z tym w brzuchu włącznie
A ja mam do was pytanie też macie takie dziwne uczucie, nie wiem jak to opisać ale idę i nagle jak młody ruszy głową to czuję takie mrowienie, kłucie chyba w szyjce, wwiercanie się, nie wiem aż muszę się zatrzymać i złapać za krocze, bo to takie głupie uczucie, może młody wstawia się do kanału, w czwartek zobaczymy gdzie ma głowę.
--

u mnie wczoraj wieczorem pojawily sie dosc mocne skurxze. wypilam jeszcze herbatke z lisci malin, zjadlam ananasa i trwalo to do ok. polnocy. potem sie wyciszyloa jyz myslalam, ze dzis utule Malenstwo!
dziewczyny jestem zakochana!!!!!!!!!!!!