Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo od czwartku sie rozpakowywalismy.

Ja jestem wyrodna matka, bo wysłałam męza do Ikei (on jedynie mięcha nie zrobi) i kupił te mrożone kuleczki mięsne - stwierdziłam, że nie umrzemy jak kilka dni to pojemy ;)))) Cholibka, nas właśnie takie bary ratują teraz
To dla mnie ważne, bo męczyliśmy się z fotelikiem starego typu przy dwójce starszych dzieci. Teraz chciałabym coś, z czego będziemy zadowoleni w użytkowaniu od pierwszych dni. Myślałam że to będzie łatwe zadanie, po wyborze romera dla starszej
Już wtedy myślałam o maxi cosi dla najmłodszego, choć chyba jeszcze w ciąży nie byłam
Może któraś ma romera 0-13? Widziałam go na żywo i też mi się podobał. Oba modele pasują mi do wózka. Jakie foteliki macie lub planujecie kupić? Może coś mi się rozjaśni.

super. A jak bolowo to znosisz?
Ta wiadomość mnie poraziła. Nie chcę powtórki z rozrywki.

Czy któraś z Was używała foteliki maxi cosi 0-13? Planuję zakupić i dotąd miałam mylne wrażenie, że to będzie proste![]()
Mianowicie to, że nie wiadomo, jak ułożyc w nim noworodka
Rodzisz wcześniej, a my chcemy kupić pewnie na początku listopada 

Kurcze, nie wiem, czy czegos nie pomieszalam - czy Cabrio Fix nie jest do 9 kg?
Na pewno jak już Maciek wyjdzie z brzuszka to podzielę się opinia

no i kurde nie wiem jak to rozwiązać.przede wszystkim czy można wozic dziecko na podstawce czyli przodem do kierunku jazdy przy poduszce powietrznej
Uś - poduszkę można wyłączyć
czy to prawda, że w szpitalu przed/po porodzie trzeba podać pediatrę dziecka
mam pytanie czy takie wchodzenie w kanał na ile przed porodem może mieć miejsce?, czy to trudno powiedzieć

czy takie wchodzenie w kanał na ile przed porodem może mieć miejsce?, czy to trudno powiedzieć
czy to prawda, że w szpitalu przed/po porodzie trzeba podać pediatrę dziecka?
a jak zamontuje tam starszaka nie w foteliku tylko na podstawce?przodem do kierunku jazdy?czy to tez jest niebezpieczne?
U nas w Hondzie Accord nie można...no albo mój eM niekumaty;P

A jeśli chodzi o jazdę dziecka z przodu to ja się boję córkę wozić, mam niby opcję wyłączenia poduszki powietrznej,masz zupelnie inna sytuacje Kasiu.ja jestem postawiona przed trudnym wyborem.albo zapiąć któreś dziecko samym pasem biodrowym (co nie daje wogóle bezpieczenstwa) albo wylaczyc poduszke i wozic któregos starszego z przodu.jakbys stanęła przed takim wyborem to bankowo miałabyć problem