Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo od czwartku sie rozpakowywalismy.
Ja jestem wyrodna matka, bo wysłałam męza do Ikei (on jedynie mięcha nie zrobi) i kupił te mrożone kuleczki mięsne - stwierdziłam, że nie umrzemy jak kilka dni to pojemy ;)))) Cholibka, nas właśnie takie bary ratują teraz
Czy któraś z Was używała foteliki maxi cosi 0-13? Planuję zakupić i dotąd miałam mylne wrażenie, że to będzie proste
Mianowicie to, że nie wiadomo, jak ułożyc w nim noworodka
Kurcze, nie wiem, czy czegos nie pomieszalam - czy Cabrio Fix nie jest do 9 kg?
Na pewno jak już Maciek wyjdzie z brzuszka to podzielę się opinia
Uś - poduszkę można wyłączyć
czy to prawda, że w szpitalu przed/po porodzie trzeba podać pediatrę dziecka
mam pytanie czy takie wchodzenie w kanał na ile przed porodem może mieć miejsce?, czy to trudno powiedzieć
czy takie wchodzenie w kanał na ile przed porodem może mieć miejsce?, czy to trudno powiedzieć
czy to prawda, że w szpitalu przed/po porodzie trzeba podać pediatrę dziecka?
a jak zamontuje tam starszaka nie w foteliku tylko na podstawce?przodem do kierunku jazdy?czy to tez jest niebezpieczne?
U nas w Hondzie Accord nie można...no albo mój eM niekumaty;P
masz zupelnie inna sytuacje Kasiu.ja jestem postawiona przed trudnym wyborem.albo zapiąć któreś dziecko samym pasem biodrowym (co nie daje wogóle bezpieczenstwa) albo wylaczyc poduszke i wozic któregos starszego z przodu.jakbys stanęła przed takim wyborem to bankowo miałabyć problem A jeśli chodzi o jazdę dziecka z przodu to ja się boję córkę wozić, mam niby opcję wyłączenia poduszki powietrznej,