Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wychodź już Martini, mama czeka, ciocie czekają, nie bój się, chodź do nas ! :)
Jej dziewczyny nie straszcie mnie że tarczycowe mają gorzej
Pomasowałabym sutki ale mam jakiś taki strach na zasadzie - a co jak się rozkręci?
Elyanna, współczuję tego szpitala, ale to dla dobra maleństwa - pomyśl, że niedługo, max za kilka dni będziesz tulić malucha!
Ely wiem że chciałaś uniknąć szpitala, ale dobro młodej najważniejsze, będą ci robić ktg przynajmniej raz dziennie, badać tętno młodej, to dobrze że będziecie pod kontrolą, gdyby coś się działa tfu, tfu odpukać to lepiej w szpitalu niż w domu, zrobią usg sprawdzą stan wód i łożyska, będzie dobrze, myśl pozytywnie.
a apropo cukru w moczu to tez przy ostatnim badaniu wyszlo mi 50,ale gin mówil żeby sie nie stresować bo to niemozliwe:)
A teraz szybko popłacić rachunki za wczasu, nasmażyć kotletów dla męża, pranie jakieś i ogarnąć sytuację w domu...
teraz wszyscy pytają czy to nie blizniakimama stwierdziła ze chyba wiecej jestem w tej ciazynawet mialam wrzucic kiedyś zdjęcie brzuszka tu na forum ale jak zobaczylam dziewczyny w podobnym wieku ciąży z plaskimi brzuszkami to mi sie odechciało.
jonsona
no troche wczesnie
jeeeejku,biedna wrocilam wlasnie z ktg z placzem - od jutra rana szpital!
a ja korzystając z bloga ta firma w wiekszosci dzieci uczula, nie wiem jaka w tym prawda bo nie uzywam - ja kupuje 6pak pampersa za 25zlSroki zaopatrzę sie w chusteczki z Netto
a na oxy mozesz sie nie zgodzic przeciez
chusteczki z Netto
uzywamy nivei
glukozę na czczo na razie