Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Szyjka zamknięta 2,5 cm

Jak chodzę to brzuch spina mi się naprawdę boleśnie.faktycznie zostań,skoro masz marne doświadczenia z rozpoznaniem skurczy...zawsze to bezpieczniej
Jestem w 20 tyg. Na moją Kruszynke czekam 10lat.jeeeeeeej no gratulacje!
ktoś wie coś co tam u Moly123 słychać jest po terminie, kiedy się meldowała tutaj?ja jej wogóle nie kojarzę,nie wiem jak wyszukać po nicku...
Zaczęłam 35 tydzień. Termin wg mnie mam na 14 listopada (wg lekarza 18-tego) ale ogólnie spodziewam się nieco wcześniejszego rozwiązania - planowana jestem do cc

właśnie miałam coś napisać w związku z tym: przepraszam dziewczyny, że tak się wcisnęłam ...hahaha to taki żarcik-nie przepraszaj przecież
Mówią ze 3000 do porodu powinna mieć. Ale dlugo była maleńka i dlatego dostalam clexaneno to moja podobnie-3otc 1193g,zobaczymy jak bedzie w 35
30 tc 1293
35tc 2030
Dziewczyny jak pogrubić tekst bo coś mi nie wychodzizaznaczasz co chcesz pogrubic i wciskasz nad okienkiem literke "b"
jedną zostawClexane robi się samemu w brzuch.a jaki to ma związek z wagą?bo to przeciwzakrzepowe

Trzymam kciuki za czołówkę listy i za wszystkie na dalszych miejscach też :)
W dodatku przestało smakowac mi mięso (które do tej pory było super ratunkiem przed złym samopoczuciem), w sumie nie mam na nic apetytu :( Jeszcze jakoś jogurty pitne mnie ratują. I pomidory.
powiedzcie czy miałyscie kidykolowiek takie dolegliwości
przy dotyku pod lewą piersią czuje taki ból, ucisk, gorąco jak by przypalanie sama nie wiem jak to określić w każdym bądź razie jest to strasznie nie przyjemne i sprawia dyskonfort
wiecie co to możę być
pytałam gina ale on sam nie wiedział co na to powiedzieć
czytałąm że to może być od żeber i ucisku małej ale żeby aż tak i już od kilku tygodni
miała któraś tak????

!