Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Szyjka zamknięta 2,5 cm
faktycznie zostań,skoro masz marne doświadczenia z rozpoznaniem skurczy...zawsze to bezpieczniej Jak chodzę to brzuch spina mi się naprawdę boleśnie.
jeeeeeeej no gratulacje! Jestem w 20 tyg. Na moją Kruszynke czekam 10lat.
ja jej wogóle nie kojarzę,nie wiem jak wyszukać po nicku... ktoś wie coś co tam u Moly123 słychać jest po terminie, kiedy się meldowała tutaj?
Zaczęłam 35 tydzień. Termin wg mnie mam na 14 listopada (wg lekarza 18-tego) ale ogólnie spodziewam się nieco wcześniejszego rozwiązania - planowana jestem do cc
hahaha to taki żarcik-nie przepraszaj przecież właśnie miałam coś napisać w związku z tym: przepraszam dziewczyny, że tak się wcisnęłam ...
no to moja podobnie-3otc 1193g,zobaczymy jak bedzie w 35 Mówią ze 3000 do porodu powinna mieć. Ale dlugo była maleńka i dlatego dostalam clexane
30 tc 1293
35tc 2030
zaznaczasz co chcesz pogrubic i wciskasz nad okienkiem literke "b" Dziewczyny jak pogrubić tekst bo coś mi nie wychodzi
a jaki to ma związek z wagą?bo to przeciwzakrzepowe Clexane robi się samemu w brzuch.
W dodatku przestało smakowac mi mięso (które do tej pory było super ratunkiem przed złym samopoczuciem), w sumie nie mam na nic apetytu :( Jeszcze jakoś jogurty pitne mnie ratują. I pomidory.
powiedzcie czy miałyscie kidykolowiek takie dolegliwości
przy dotyku pod lewą piersią czuje taki ból, ucisk, gorąco jak by przypalanie sama nie wiem jak to określić w każdym bądź razie jest to strasznie nie przyjemne i sprawia dyskonfort
wiecie co to możę być
pytałam gina ale on sam nie wiedział co na to powiedzieć
czytałąm że to może być od żeber i ucisku małej ale żeby aż tak i już od kilku tygodni
miała któraś tak????