Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

No i torba oczywiście dalej niespakowana... 

No i torba oczywiście dalej niespakowana...
Kinga przeginasz z tą torbą
Kinga, Ty się spakuj, żebyście na luzie mogli się zebrać i pojechać do szpitala. Jeszcze zjeść zdążysz wtedy ;) A tak to się pakować będziesz i dupa ;)
lepiej niech se stoi byś podczas godziny zero mogła zająć sie czyms innym niż pakowanie 
czas leci, zobaczysz za chwilkę będzie 35tcpewnie nic z tego,mi sie wlecze czas od samego początku ciąży.gdzie tam do 35......caaaała wieczność
mam format html i teraz ładnie pogrubia mi teksthurraaaa

Muszę wziąść rutine...
Muszę wziąść rutine...podobno rutyna źle wpływa na rozwój płodu.nie wiem do którego tygodnia ale dziewczyny odradzały.jednak mi gin zalecił w 12tc gdy miałam gorączkę i ogólnie mocne przeziębienie.zdania są zatem podzielone
promieniujący z kręgosłupa na lewe biodro. Z rana jest lepiej ale po południu już nie mogę zrobić normalnego kroku tylko z zaciśniętymi zębami wlokę nogę za sobąja tak mam od jakiś 3tyg
Dziewczyny można brać rutinacea?
kachaw: czas leci, zobaczysz za chwilkę będzie 35tc
pewnie nic z tego,mi sie wlecze czas od samego początku ciąży.gdzie tam do 35......caaaała wieczność
, moje dwie torby już są spakowane a córcia dostała dzisiaj przykaz aby posiedziała w brzuszku jeszcze tydzień i zechciała się przywitać z rodzicami
ciekawe czy posłucha mamusi 
,no cóż grzeczna dziewczynka
Uśku Ty często piszesz że ciąża Ci się wlecze więc jak zobaczyłam u Ciebie dzisiaj 30 tc to w szoku byłam że to JUŻ 30 tc ! :)no ale mam wrażenie ze całe wieki temu cieszyłam sie na połowinki
i potwierdzam, po 30 tc to już leci szybciutko
niechze ruszy,bo chce już zimę 
Ale podobno wiara góry przenosi więc wierzę, że damy radę.oczywiście że damy
i minie po porodzie jak ręką odjął 
Ja też tak miałam jak zaczynałam z pozycji 48 :)ojjjjjjjjj pamiętam.i dłuuuuuuuuuuugo sie ruszyć z niej nie mogłam bo ciągle kogoś przybywało hehehehe
bo wcześniej nie mogliśmy później m zasypial zanim mlody usnal. A później przyszly nocki. Oby w sobotę nie było niespodzianki. 
Mk28dni: Ja też tak miałam jak zaczynałam z pozycji 48 :)
ojjjjjjjjj pamiętam.i dłuuuuuuuuuuugo sie ruszyć z niej nie mogłam bo ciągle kogoś przybywało hehehehe

rzekoma anemia w ciąży jest fizjologiczna i wynika z rozrzedzenia krwi matki w tym czasie.

A mąż jak się ucieszył
No i chyba zdążyłam przed Kachą 

może faktycznie zbliża się godz 0 i zaczynam się bać.