Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No i torba oczywiście dalej niespakowana...
Kinga przeginasz z tą torbą
Kinga, Ty się spakuj, żebyście na luzie mogli się zebrać i pojechać do szpitala. Jeszcze zjeść zdążysz wtedy ;) A tak to się pakować będziesz i dupa ;)
pewnie nic z tego,mi sie wlecze czas od samego początku ciąży.gdzie tam do 35......caaaała wieczność czas leci, zobaczysz za chwilkę będzie 35tc
hurraaaa mam format html i teraz ładnie pogrubia mi tekst
Muszę wziąść rutine...
podobno rutyna źle wpływa na rozwój płodu.nie wiem do którego tygodnia ale dziewczyny odradzały.jednak mi gin zalecił w 12tc gdy miałam gorączkę i ogólnie mocne przeziębienie.zdania są zatem podzielone Muszę wziąść rutine...
ja tak mam od jakiś 3tyg promieniujący z kręgosłupa na lewe biodro. Z rana jest lepiej ale po południu już nie mogę zrobić normalnego kroku tylko z zaciśniętymi zębami wlokę nogę za sobą
Dziewczyny można brać rutinacea?
kachaw: czas leci, zobaczysz za chwilkę będzie 35tc
pewnie nic z tego,mi sie wlecze czas od samego początku ciąży.gdzie tam do 35......caaaała wieczność
no ale mam wrażenie ze całe wieki temu cieszyłam sie na połowinki niechze ruszy,bo chce już zimę Uśku Ty często piszesz że ciąża Ci się wlecze więc jak zobaczyłam u Ciebie dzisiaj 30 tc to w szoku byłam że to JUŻ 30 tc ! :)
i potwierdzam, po 30 tc to już leci szybciutko
oczywiście że damy i minie po porodzie jak ręką odjął Ale podobno wiara góry przenosi więc wierzę, że damy radę.
ojjjjjjjjj pamiętam.i dłuuuuuuuuuuugo sie ruszyć z niej nie mogłam bo ciągle kogoś przybywało hehehehe Ja też tak miałam jak zaczynałam z pozycji 48 :)
Mk28dni: Ja też tak miałam jak zaczynałam z pozycji 48 :)
ojjjjjjjjj pamiętam.i dłuuuuuuuuuuugo sie ruszyć z niej nie mogłam bo ciągle kogoś przybywało hehehehe
rzekoma anemia w ciąży jest fizjologiczna i wynika z rozrzedzenia krwi matki w tym czasie.