Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
qrna spac nie mogę
dziewczyny????????? nie rodzicie???????????
Oczywiście zaciśnięte kciukasy
Życzę każdej oczekującej lekkuśnego porodu . U NAs dobrze .Malutka -anioł . Mam niepłaczącego dzidziusia . Nocki przesypia. Wciąż karmię piersią . Teraz była 10dni na antybiotyku ,niestety
do tego ma zasiniałe pazurki u rąk i stóp od urodzenia -lekarz ciągle obserwuje ,myślę ,że niebawem skieruje na badania. ,poprzez konflikt serologiczny i moje chorowania w okresie ciąży mogą byc skutkiem ,do tego boję się o skutki brania fenoterolu ,a troszkę dla płodu tego było wymienionego. No i te wieczne problemy z tętnem gdy była jeszcze w brzuszku...ale póki co żyję pozytywnie i ciesze się każdą piękną chwilą macierzyństwa
buziaczki
(zdjęcie Poli wstawię na odpowiedni wątek)
nie pamiętam od którego tyg miałam w poprzedniej ciąży ale chyba też coś koło tego bo w 20 tyg miałam szyjkę skróconą. Na razie nie szaleje ale jeśli się to powtórzy pojadę na IP,jedynie że do poniedziałku dotrwam bo mam wizytę.to co to może być innego skoro odczuwam jak coś mi się spina w podbrzuszu??wg mnie mogą to być stawiania macicy,masz rację.ja czułam już w 16tc jak leżałam w szpitalu choć z zewnątrz trudno było to wyczuć.tylko właśnie czułam ten charakterystyczny ścisk w środku.MK miała na myśli że to za wcześnie na czynność skurczowa i trzeba jej zapobiec jak najszybciej
chyba pokrzywa u mnie działa, bo pierwszy raz chyba od kilku tyg widzę swoje kostki u stópno ja zawsze twierdze że pokrzywa działa cuda
nie strasz rodzinki
ja na playa nie narzekam,zasięg mam wzorowy a w małej mieścinie mieszkam
Byłby wtedy pełny 38 tydzień skończony i jeden dzieńja mam planowaną 38+6.ale co do wagi nie pomogę.bliźniaki urodziłam w 35+5 i mieli po 2kg ale tym nie ma się co sugerować.nie wiem jaki jest przyrost maluchów po 36tc
Buba, czy gestoza wychodzi w normalnej morfologii? Czy wymaga jakiś extra badań? Ciśnienie masz całkiem fajne, u ciebie taki pomiar to jakaś nieprawidłowość?