Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
uś skąd masz na swoim profilu ten min i max wzrost wagi w ciąży?
Jak długo?
To możliwe, że to przez tą luteinę
Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło
mówiąc szczerze to Alicja jest jeszcze w terminie do 42tc jest ciąża terminowa
I nie chcę, aby się ciąża kończyła, czuje się tak dobrze! Żałuję, że trwa ona tylko 9 miesięcy
OneKiss: I nie chcę, aby się ciąża kończyła, czuje się tak dobrze! Żałuję, że trwa ona tylko 9 miesięcy
O o o właśnie mam tak samo Wprawdzie na finiszu już znacznie ciężej, ale wciąż czuję, że się tym stanem nie nacieszyłam Jeszcze nigdy nikt tak koło mnie nie skakał jak wszyscy w ciągu ostatnich kilkunastu tygodni No i ta prawie nieustająca euforia Tylko do pierwszego trymestru (czyli mdłości) mi nie tęskno
--
dokładnie mówiąc szczerze to Alicja jest jeszcze w terminie do 42tc jest ciąża terminowa
no oglądałam wczoraj gazetke z Kauflanda mikolaje juz w sklepie
O! Jeszcze PENNY mogłaby tu wrócić, bo ostatnio pisałam, że może flavia i nessie by się skusiły To już by było jak w zeszłym rokuAle skoro tak całą ciążę pawiowałaś...to pewnie nie spieszno do powrotu z rozrywki
to sie nie ma co zastanawiać!Do roboty
ide ubrac choinke, bo mikolaje juz w sklepie :/ zalamka
--
OneKiss: I nie chcę, aby się ciąża kończyła, czuje się tak dobrze! Żałuję, że trwa ona tylko 9 miesięcy
O o o właśnie mam tak samo Wprawdzie na finiszu już znacznie ciężej, ale wciąż czuję, że się tym stanem nie nacieszyłam Jeszcze nigdy nikt tak koło mnie nie skakał jak wszyscy w ciągu ostatnich kilkunastu tygodni No i ta prawie nieustająca euforia Tylko do pierwszego trymestru (czyli mdłości) mi nie tęskno
Od 10 dni ją biorę i od kilku dni coraz bardziej mnie mdli...dlatego tak to powiązałam..
popatrz ile tu jest lasek z malutkimi dziećmi poczytasz jak świetnie sobie radzą to i Ty będziesz odważniejsza Czy się sprawdzę i tak dalej, no ale pewnie jak przyjdzie co do czego to dam, prawda ? :)
u mnie tez niezła róznica wieku.jak mały sie urodzi córka bedzie miała 14 latna poczatku troche przestraszona byłam a teraz licze ze córka pomoze...
--
u mnie identyko,tez 11 lat.z tym że kontak robił sie już fajny gdy mialam jeszcze -naście lat i byłam już w stałym związku u mnie między mną a siostrą jest 11 lat różnivy i niestety dopiero teraz gdy ja jestem mężatką kontakt się polepszył,
a tu akurat odwrotnie.bo jestesmy baaardzo mocno ze sobą związane,najlepsze przyjaciółki.teraz po stracie obojga rodziców tym bardziej więź sie zacieśniła chociaż psiapsiółkami nigdy nie będziemy,ze względu na różnice charakterów.