Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

"podjęcie próby",

dzielna mamusia,nie mogę doczekac się fotki Twojego szczęścia!jestem na porodowce o 4.40 odeszly mi wody, prosze o kciukiściskamy ściskamy i czekamy na wieści.nic nie napisałaś o skurczach,mam nadzieję że są

Gienia a ty miałaś pierwszą cesarkę???

to sie wyżaliłama żal sie
jest nas wielu 
wiadomo że nie tanczyć czy co gorsza pic.tak troszke pobyć wśród ludzi mi sie chce
)
a wy czasami tanczycie w domu przy muzyce któą lubicie, bo ja sie zapominam i czasam i powyginam

Fakt faktem siedziałam sobie na krzesełku, ale najwyraźniej muzyka nie zrobiła na nim wrażenia. Zresztą jak jadę samochodem to często ostrą muzykę też ustawiam dosyć głośno, co jest akurat głupie ze względu na ruch uliczny, ale nie mogę się czasem powstrzymać - to jedyne miejsce, gdzie w spokoju posłucham muzyki ukochanej ;)
Uśku ja bym tam poszła na impreze nie musisz przeciez siedzieć obok głosników :)no jasne że mam chęć iść.potem to nie wiadomo kiedy człowiek gdzies wyjdzie a trzeba sie odchamić

dziewczyny a wy czasami tanczycie w domu przy muzyce któą lubicie, bo ja sie zapominam i czasam i powyginam, ale chyba małą to lubi bo nic nie protestuje :)hahaha mój brzuch nie da zapomnieć sie ze w ciaży jestem
ale wyginac też sie wyginam jak sie z psem wydurniam
po podłodze sie nawet tarzamy więc chyba nic w tym złego 
Uśku a nie będzie za głośno dla malucha, bo mój mąż też ostatnio zapomniał się że jestem w ciąży i zaproponował mi koncert Kultu, na który bym poszła z pocałowaniem w rękę, ale te basy, wibracje, hałas bałabym się o młodego, może niepotrzebnie, ale jakoś tak.eeeeee idź na koncert
może szybko sie taka okazja nie nadarzyć 
Jestem po usg: maluszek urósł, serduszka niestety nie było widać, powiedział że brakuje 1-2dni ale cytuje „rośnie i ma power jak Pudzian” więc z czystym sumieniem może mi powiedzieć że ciąża jest prawidłowa.nooooo gratuluję
najważniejsze że rośnie.szkoda ze nie podejrzysz maluchka za kilka dni bo i serduszko by było.ale pozostaje Ci wytrzymaćZresztą jak jadę samochodem to często ostrą muzykę też ustawiam dosyć głośnoja też lubie
ale ja radia słucham
i jestem cały czas nerwowa.

A dlaczego oxyt powoduje w wielu przypadkach cc? J

[/url
[/url]p.s. dlaczego dziecko od tanca ma sie urodzic chore? nie rozumiem....nikt nie mówi że chore hahaha