Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
"podjęcie próby",
ściskamy ściskamy i czekamy na wieści.nic nie napisałaś o skurczach,mam nadzieję że są jestem na porodowce o 4.40 odeszly mi wody, prosze o kciuki
Gienia a ty miałaś pierwszą cesarkę???
a żal sie jest nas wielu to sie wyżaliłam
a wy czasami tanczycie w domu przy muzyce któą lubicie, bo ja sie zapominam i czasam i powyginam
no jasne że mam chęć iść.potem to nie wiadomo kiedy człowiek gdzies wyjdzie a trzeba sie odchamić Uśku ja bym tam poszła na impreze nie musisz przeciez siedzieć obok głosników :)
hahaha mój brzuch nie da zapomnieć sie ze w ciaży jestem ale wyginac też sie wyginam jak sie z psem wydurniam po podłodze sie nawet tarzamy więc chyba nic w tym złego dziewczyny a wy czasami tanczycie w domu przy muzyce któą lubicie, bo ja sie zapominam i czasam i powyginam, ale chyba małą to lubi bo nic nie protestuje :)
eeeeee idź na koncert może szybko sie taka okazja nie nadarzyć Uśku a nie będzie za głośno dla malucha, bo mój mąż też ostatnio zapomniał się że jestem w ciąży i zaproponował mi koncert Kultu, na który bym poszła z pocałowaniem w rękę, ale te basy, wibracje, hałas bałabym się o młodego, może niepotrzebnie, ale jakoś tak.
nooooo gratuluję najważniejsze że rośnie.szkoda ze nie podejrzysz maluchka za kilka dni bo i serduszko by było.ale pozostaje Ci wytrzymać Jestem po usg: maluszek urósł, serduszka niestety nie było widać, powiedział że brakuje 1-2dni ale cytuje „rośnie i ma power jak Pudzian” więc z czystym sumieniem może mi powiedzieć że ciąża jest prawidłowa.
ja też lubie ale ja radia słucham Zresztą jak jadę samochodem to często ostrą muzykę też ustawiam dosyć głośno
A dlaczego oxyt powoduje w wielu przypadkach cc? J
nikt nie mówi że chore hahaha p.s. dlaczego dziecko od tanca ma sie urodzic chore? nie rozumiem....