Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny na finiszu. Czy wasze dzieci też chcą was rozerwac od środka?
nikt nie mówi że chore hahaha
pisałyśmy o hałasie,że dziecko może źle to odbierać,byc potem niespokojnie czy cos
a wy czasami tanczycie w domu przy muzyce któą lubicie, bo ja sie zapominam i czasam i powyginam
nikt nie mówi że chore hahaha
pierwszym brzuszkiem byłam na Hey na Mazurach i na Paprica Korps w Warszawie, nie dało się powstrzymać od tańca - dziecko urodziło się na maxa zdrowe
Frag yyy chyba przestalam narzekac co ?:P juz nie jestem naczelna :)
Ale myślałam że im bliżej finiszu tym sie opamięta. 2 h tak sadzila
1 dziecko ubranka wyprasowane wyprane w 90st.
2 dziecko juz nie prasujesz
3 dziecko nakladasz jak leci
1 dziecko ubranka wyprasowane wyprane w 90st.
2 dziecko juz nie prasujesz
3 dziecko nakladasz jak leci
ale to chyba o wyginanie chodzi ja bym juz sie powyginac nie umiała.ale jesli by sie dalo to bałabym sie o wywołanie skurczy Koalka napisała, czy tańczymy do muzyki, bo ona się zapomina - też nie załapałam co może w tym być "złego" ;)
ale to chyba o wyginanie chodzi ja bym juz sie powyginac nie umiała.a
jak wy to planujecie?bedziecie miec pomoc?
my jestesmy tylko po zaręczynach,z teściową znam sie od 2 lat ale jest strasznie pomocna.to ona była przy nas gdy odchodził mój tato i zajmowała mi sie bliźniakami.zresztą oni traktują ją jak najkochańszą babcie i z wzajemnością Uśku, wszystko zależy od tego, czy się dogadujesz z teściową?
no właśnie uś moja przyjaciółka mimo że z teściową różnie to jednak mówi że ta pomoc się w ogarnianiu i gotowaniu bardzo przydaje i bez tego byłoby cieżko na maxa
a pewnie ze to strasznie duzo Przy pierwszej ciąży jedna mama z drugą na zmianę nam obiady podrzucały - kocham je za to najbardziej na świecie, może to takie niby nic, ale dla mnie to była już ogromna, ale to naprawdę ogromna pomoc.
boje sie ze będę skrępowana.bo to jednak gośc w domu,trzeba wyjsc z lozka,zając sie...może jednak sie zgodzę.zrobię przyjemnosc i tesciowej i eN a i mi może bedzie przy tym też łatwiej
eżeli dziecko jest ułożone główkowo i odejdą wody a nie ma skurczy regularnych to ile można w domu siedzie, kilka godzin, czy trzeba jechać od razu do szpitala,
Źle ujełam swoje myśli,
a jak Twoje dziecie? Moja buszowala do 23 przez 3h i na razie śpi
masz rację,bardzo mi pomogłaś Fragilku Poza tym Uś jak będzie Ci coś przeszkadzało to zawsze możesz powiedzieć, że dzięki, ale już sobie dasz radę :)
no a mój dopiero co zmienił pracę i jest obecnie na okresie próbnym więc to rozwiązanie odpada mój mąż bierze 2 tygodnie L4
niech sie piątka melduje :)
Ciekawe czy dotrze to do mnie, że to już zaraz czy ocknę się po porodzie...
"rany, to on naprawdę jest nasz?"
a śluz wodospad.
dokładnie,ja też w kime poszłam i myslałam ze jak sie obudze to nie nadąże z gratulacjami Właśnie się przekimałam a tu nadal cisza i nikt się nie maluje.
tak jakbym kilka dni temu czytała podobnego posta,deja vu?Asia chyba tak jęczała Qrde tak mnie boli krzyz i pachwiny że ledwo się obracam i wstaje i chodzę. .. a śluz wodospad. Macie tak? I coś mnie muli..
40km obok podobnie a ja jutro mam mieć jesienną sesję zdjęciową w plenerze ciążową popaduje deszczyk, pogoda do de