Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy ma któraś dzieci w podobnym wieku? U mnie będzie 2 lata różnicy i zastanawiam się jak będą wyglądać spacery.
bo pewnie parę miejsc ruszy. Tylko kiedy się dowiemy? ? Dziewczyny piszcie
leżaczek mam w piwnicy po Jasiu, a ten kosz już tu mamuski polecały, więc się skusiłam, będe miala dzidzie na oku a w nocy może da sie pobuja;)
qrde czy to dzisiaj czy może w ciągu tych dni?Wszelkie objawy masz dobre
ale patrząc na Twój suwaczek to max kilka dni i będziesz mamusią
ciężko określić,choć pewnie czekasz na słowa dające nadzieję...pozostaje mi zaciskać moooocne kciuki!bo wiem że teraz tego najbardziej Ci trzeba 
Ciekawe co u Alicji, elyanny, moly123 i karobeli, bo nic nie wiemy może lista ostro się skurczy ??
Moly to już może i zwolniła listę,nic sie nie odzywa.Alicja się dziś meldowała ale tylko raz..hmmmm..... Karobelka też już na ostatniej prostej była,Elyanna nic nam wieści nie przekazuje
nawet wczoraj 3h. Mam nadzieje że z nią wszystko ok i że szykuje się do wyjścia.

może dlatego, żeja kojarze ginke z wyjzadami 35km w jedną stronę , to ejst wyprawa i zdecydowanie raz na miesiąc mi starczaa to zrozumiałe
ja mam na miejscu,teraz wogóle miliony atrakcji bo gin na nfz chce mnie teraz juz widziec co 2tyg,w międzyczasie prywatny i jakoś czas do porodu może mi zleci

więc może rzeczywiście już tuż tuż jesteś 
, nie wykluczając męża 
trzymamy kciuki!!!!
to chyba na końcówce to przy okazji masaż szyjki robią,

Mąż mówi po co teraz przecież rodzisz za 3 tyg, to mu powiedziałam że może za 3 a może za tydz, więc nigdy nie wiadomo
mój M od tygodnia nad głową mi stał i pytał kiedy spakujemy torbę. Wiadomo pierwsze dziecko to człowiek panikuje

Zawsze to taki komfort, że się wszystko ma
bo w amoku skurczowym zapewne zapomniałabym nawet pasty do zębów
Całe szczęście teraz tak nie mam

Zaproponowałam mu że może wziaść ich na dzień ale na noc ma zawiez dzieci do mojej mamy (mieszka od niego ulicę dalej) a w niedzielę rano może wziaść ich spowrotem. Ale pisanie z nim to jest jak ze scianą cały czas tylko piszę że bedzie w sobote o 10 dlatego tak się stresuję bo nie chcę dziecią ograniczać kontaktów z ojcem ale z drugiej strony boję się o nich bo on należy do osób bardzo wybuchowych...Chcę mu zaproponować podpisanie oświadczenia że dzieci przywiezie na noc ale czy podpiszę ehhh Sory za zaśmiecanie wątku