Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czy ma któraś dzieci w podobnym wieku? U mnie będzie 2 lata różnicy i zastanawiam się jak będą wyglądać spacery.
Wszelkie objawy masz dobre ale patrząc na Twój suwaczek to max kilka dni i będziesz mamusią ciężko określić,choć pewnie czekasz na słowa dające nadzieję...pozostaje mi zaciskać moooocne kciuki!bo wiem że teraz tego najbardziej Ci trzeba qrde czy to dzisiaj czy może w ciągu tych dni?
Ciekawe co u Alicji, elyanny, moly123 i karobeli, bo nic nie wiemy może lista ostro się skurczy ??
a to zrozumiałe ja mam na miejscu,teraz wogóle miliony atrakcji bo gin na nfz chce mnie teraz juz widziec co 2tyg,w międzyczasie prywatny i jakoś czas do porodu może mi zleci może dlatego, żeja kojarze ginke z wyjzadami 35km w jedną stronę , to ejst wyprawa i zdecydowanie raz na miesiąc mi starcza
to chyba na końcówce to przy okazji masaż szyjki robią,
Mąż mówi po co teraz przecież rodzisz za 3 tyg, to mu powiedziałam że może za 3 a może za tydz, więc nigdy nie wiadomo
mój M od tygodnia nad głową mi stał i pytał kiedy spakujemy torbę. Wiadomo pierwsze dziecko to człowiek panikuje