Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak mała się buntuje mam dać klapsa

... moja radość nie ma końca

Z pakowaniem nas przez M mogłoby być różnie
Pisałam chyba już o japonkach 

zostało to porównane nawet do otrzepywania się psa z wody
Określenie jak najbardziej oddaje istotę sprawy
Z Emilią kojarzę pojedyncze takie akcje, z Pawłem nie pamiętam, ale teraz to jest norma właściwie
Podejrzewam, że my tak to odczuwamy bo młody człowiek trzęsie całym brzuchem. Nie on sie trzęsie, jak przez chwilę się obawiałam... Jak widać zawsze człowiek czegoś nowego się uczy 

To bylo maslo orzechowe
Ja myślałam, że masło orzechowe to nutella właśnie 
Dlatego ci, którzy mnie znają byli w szoku, że tak długo torby nie pakowałam, bo ja zawsze taka poukładana, przygotowana, zorganizowana
Mój mąż się z kolei stresował, bo jak mi przywiózł rzeczy do szpitala w lipcu, to myślałam, że go uduszę i nie chciałby teraz mieć na głowie pakwania torby na szybkiego, pomimo listy, która była od dawna przygotowana.

mogę chodzić choć dalej mam Szreka stopy i banki ale juz tak nie bolą. 

M jest cudownym ojcem dzieci za nim piszczą (czasem jestem nawet o to trochę zazdrosna
), wszystko przy małych zrobi, wszystko od wykąpania i przewinięcia po nakarmienie, wyjście na dwór. Jednak kwestia ubioru musi dokładnie wyjaśniona. Wcale nie oczekiwałabym, że sam spakuje mi torbę z ciuszkami dla maleństwa
To nierealne. Gdyby zdarzył się szybszy, nieoczekiwany poród, pakowałby pewnie z telefonem przy uchu. To jeśli chodzi o maluszka, bo ja musiałabym się odnaleźć w tym co byśmy w locie złapali. No chyba, że chodzi o gadżety typu podkłady, papier toaletowy, pampersy - tych miałabym zapewne dla połowy oddziału
Wcale nie mam do niego startu 

w koncu lista ruszy :)
i szok ze mozesz za chwile urdzic a ja chodze w dwupaku i strasze oczyszczaniem
tylko kaobelli 2 dni temu wody odeszly to chyba juz po
ja mu instrukcje jak przy rozbrajaniu bomby: Idziemy do kuchni, wyciągnij ręcznik bawełniany, spakuj sztućce i kubek, teraz idziemy do sypialni, wyciągnij mi to, to i ot i tak cała torbę spakował.
To jednak ma swój urok.
Może właśnie nieco wcześniej urodzisz.

chyba tym maslem orzechowym ktore i ja pożerałam tydz temu
Może właśnie nieco wcześniej urodzisz.
ja pisałam chyba wczoraj by usunąć Moly ale dziewczyny powiedziały aby dać jej czas aż skończy 42tc i wtedy ją usunąć