Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

W pewnym momencie otworzyła jedno oczko
A potem pokazała nam kciuka jakby chciała nam powiedzieć: "mamusiu, tatusiu wszystko jest OK" Wszystkie pomiary w porządku. Serduszko, mózg, wszystkie narządy w normie. Waga 508g. Dla mnie to badanie trwało za krótko;-) Chociaż siedzieliśmy tam ok 45min. Pochwaliłabym się zdjęciami ale jakoś nie moge wrzucić z komòrki, a "normalnego" neta jeszcze w nowym domu sie nie dorobiliśmy

masło orzechowe to był snickers

Mąż odpisał:noooooo punktuje chłop,punktuje

,
Racja, zgadzam się :) Tylko ich chleb jest paskudny ;)))
Serio Skorpiony są takie specyficzne? Bo każdy mnie straszy, że to bardzo ciężki znak...
Fakt potrafią "kąsać" ale można sobie ich wychować 

A wracając do masła orzechowego, to jeśli macie w okolicy sklep Marks&Spencer, to polecam stamtąd masło konieczne crunchy. Pycha z dzemikiem :D

, ba sądziłam, że to jest to samo co nutella 
A mimo to poród miałam ciężki i mała urodziła się z krwiakiem na główce. 

W piątek mamy USG połówkowe i mam nadzieję, że uda mi się zaktualizować na liście, czy noszę w brzuszku Chłopczyka, czy może Dziewczynkę. Nie mogę się doczekać 

Za to cytologie pobrała i zbadała ginekologicznie, dała skierowania na badania i przyjść za 4 tyg i wtedy usg będzie. Dobrze że chodzę prywatnie bo takie dla mnie to potwierdzenie ciąży "palcem na wodzie pisane", na prawdę współczuję kobietom które prywatnie nie mogą sobie pozwolić na wizytyte...
Cytuję znajomą: "a to w ciąży jesteś szybko masz odwage" eh kolejna mnie straszy
Lekarka nic nam nie mówiła że za dużo.
trzeba się cieszyć a nie martwic...dałam po prostu porównanie do siebie bo u mnie 21t3d było 409g