Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Do końca rodziłam w pozycji wertykalnej, nie było mowy o innym ułożeniu. I cóż, przypłaciłam to uszkodzeniem krocza II stopnia
gdybym zdążyła się odwrócić to nacięcie oszczędziłoby mi tej wątpliwej przyjemności pęknięcia
Dziewczyny, czy Wam też na moim etapie tak strasznie relaksyna dawała popalić? Jak siadam to miednica "strzyka" za każdym razem. Teraz to już nawet "strzykają" mi kolana jak idę i nadgarstki...Nie pamiętam jak to było w poprzedniej ciąży...
Kakai widzisz a ja myślałam że jakaś dziwna jestem.. może mi brzucha nie wywala bo delikatny mam ale kurde wciągnąć już nie mogę go(taki mam wzdęty jak przed @) a dwa nie wygodnie mi w tych z niższym stanie ,mocniejszą gumą już i jak u teściowej w ciucholandzie znalazłam przypadkiem ciążowe w moim rozmiarze to przez ten pas normalnie czułam wreszcie że mi wygodnie więc chyba jak czub ale zacznę dużo wcześniej je nosić, n arazie jeszcze leginsach w wyższym stanie moich normalnych jest mi ok.
nie więcje jak 5 cukierów na dzień
to już koniec tej przygody
sekundę po tych słowach spojrzałam na łóżeczko i proszę - tam leżą moje kolanka i stópki które tak mnie wypychały :)))