Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorKakai
    • CommentTimeOct 10th 2013 zmieniony
     permalink
    ej dziewczyny a propos rogala, kupiłam sobie ten z motherhood kojec, ale nie potrafie sie do niego przyzwyczaic, zawsze spie dosc palko, tu wydaje mi sie z emnei szyja boli w nocy, ech, przekonam sie?
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
    • CommentTimeOct 10th 2013
     permalink
    Kakai no własnie ja też nomralnie się mieszczę ale mi właśnie zaczyna robić się nie wygodnie, może przez to ze znów podbrzusze zaczyna mnie boleć i ucisk nawet delikatny mnie wnerwia. No ja nie zakładam ale oczywiście chciałabym jak najmniej przytyć, na razie idzie dobrze bo jem mniej słodyczy jak wczesniej bo mnie nie ciągnie, smakuja mi tylko jedne ciastka,których kiedys na raz mogła paczkę wciągnąć teraz jem już trzeci dzień i dziś mama wafelki z nadzieniem krówkowym przyniosła to zjadłam ze 3.
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    Szpilka27: Kakai no własnie ja też nomralnie się mieszczę ale mi właśnie zaczyna robić się nie wygodnie, może przez to ze znów podbrzusze zaczyna mnie boleć i ucisk nawet delikatny mnie wnerwia. No ja nie zakładam ale oczywiście chciałabym jak najmniej przytyć, na razie idzie dobrze bo jem mniej słodyczy jak wczesniej bo mnie nie ciągnie, smakuja mi tylko jedne ciastka,których kiedys na raz mogła paczkę wciągnąć teraz jem już trzeci dzień i dziś mama wafelki z nadzieniem krówkowym przyniosła to zjadłam ze 3.
    --

mi juz apetyt na słodkie wraca:confused: ale staram sie nie jesć zbyt wiele słodkiego, co to za wafelki z nadzieniem krówkowym?:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    A ja powiem szczerze, że jak się urodziła moja córka, to byłam tak skupiona na niej, że przez dłuższy czas nie myślałam o drugim dziecku, ona mi w zupełności wystarczyła bym czuła się spełniona, ale pewnego dnia nadeszło takie uczucie, że znów czegoś mi brakuje, taki wewnętrzny głos się włączył, który nie dawał mi spokoju i zaczęłam męczyć męża, tzn rozmawiać. Trochę się bronił na początku a u mnie im więcej czasu mijało tym czułam taką niezaspokojoną pustkę w sercu.
    Gdy się mąż zgodził, a kosztowało mnie to trochę łez, okazało się, że w naszym przypadku tak szybko się nie uda.
    Ja też sobie zakładałam, że nie przytyję dużo, mówiłam max 12 kg, potem 15kg, a teraz już niczego nie zakładam, bo nie mam na to wpływu. U każdej ciąża przebiega inaczej, są osoby które w pierwszym trymestrze zmuszają się by coś zjeść bo na nic nie mają ochoty, ja byłam cały czas głodna, wyobrażacie sobie, zjeść normalne śniadanie a za dwie godziny czuć takie ssanie w żołądku jakbyście pół dnia nie jadły a jak zjadłam banana to po 30 minutach znów byłam głodna. Na szczęście w 2 trymestrze to się unormowało, ale teraz ostatnio znów mam napady głodu, zaznaczam że słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć, nie jem tłustych, kalorycznych rzeczy, zero fastfoodów, o przepraszam dziś na obiad były frytki z piekarnika, ostatni raz jedliśmy frytki chyba z pół roku temu.
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Kakai, do mnie ten rogal przyszedł to jakoś tak instynktownie sie położyła, owinęłam rogalem i aż sobie tak stęknęłam z ulgą, że jejuuuu jak mi dobrze :)
    i do tej pory tak mam. Kładę się, biorę rogala i jak go sobie nie ułożę, nie zawinę, nie podłożę to jest mi tak super fajnie, tak dobrze :)

Mk, ja juz teraz cieszę się każdą minutą, godziną ciąży, bo ja juz teraz wiem, że będę bardzo, ale to bardzo tęsknić na brzuszkiem, za odczuwaniem ruchów Małej, jej tańcowaniem, przeciąganiem się, wystawianiem nóżki, pupci, główki.
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
    • CommentTimeOct 10th 2013 zmieniony
     permalink
    [/quote]
    OneKiss: Kakai, do mnie ten rogal przyszedł to jakoś tak instynktownie sie położyła, owinęłam rogalem i aż sobie tak stęknęłam z ulgą, że jejuuuu jak mi dobrze :)
    i do tej pory tak mam. Kładę się, biorę rogala i jak go sobie nie ułożę, nie zawinę, nie podłożę to jest mi tak super fajnie, tak dobrze :)

no własnie wszyscy tak mówia, a ja chyba jestem jakaś inna i mnie wnerwia? może dlatego, że na razie śpi mi sie dobrze bez?
    --
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    Kakai to się wspieramy w postanowieniu:) Zakładam sobie max 12 kg.
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    OneKiss: Kładę się, biorę rogala i jak go sobie nie ułożę, nie zawinę, nie podłożę to jest mi tak super fajnie, tak dobrze :)

Mam tak dopiero teraz właściwie.
    Kakai: no własnie wszyscy tak mówia, a ja chyba jestem jakaś inna i mnie wnerwia? może dlatego, że na razie śpi mi sie dobrze bez?

Wcześniej różnie bywało. Też czasem nie mogłam sie w nim ułożyć. Myslę, że rozmiar brzuszka nie jest tu bez znaczenia. Spory brzuch wpasowuje mnie do rogala. Obojętnie jaką pozycję przyjmę, jest mi cudownie - no, na tyle, na ile to możliwe :cool: Naprawdę ulga ogromna. Żałuję, że nie miałam tego sprzęcicha w poprzednich ciążach.

Treść doklejona: 10.10.13 22:39
    kachaw: pewnego dnia nadeszło takie uczucie, że znów czegoś mi brakuje, taki wewnętrzny głos się włączył, który nie dawał mi spokoju

Też czułam cos takiego. Fajnie to opisałaś.
    To takie uczucie, podobne dla mnie do klimatu tej piosenki :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorKakai
     permalink
    nana81: Wcześniej różnie bywało. Też czasem nie mogłam sie w nim ułożyć. Myslę, że rozmiar brzuszka nie jest tu bez znaczenia. Spory brzuch wpasowuje mnie do rogala. Obojętnie jaką pozycję przyjmę, jest mi cudownie - no, na tyle, na ile to możliwe Naprawdę ulga ogromna. Żałuję, że nie miałam tego sprzęcicha w poprzednich ciążach.

to dajesz mi nadzieję, bo faktycznie tez śpi mi sie fajnie, ale pamiętam jak brzuch urósł to męczyły mnie noce, niewygoda itd
    --
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    Ja tak mam z rogalem/wężem jak to mój mąż mówi:cool: Brzuch i nogi super a pod szyją masakra...
    --
    •  
      CommentAuthorgirlorboy
     permalink
    Melduje sie ze szpitala :) rozwarcie 2cm , szyjki brak . Dostalam tabletki zeby akcja sie nie zatrzymala. Mam sprobowac spac jak skurcze mi pozwola.
    Sa dosc znosne ale I tak bola!!! Hehe. Buziaki :)
    --
    •  
      CommentAuthorHecate26
    • CommentTimeOct 11th 2013
     permalink
    girlorboy

Kciuki trzymam za szybka i bezbolesny akcje, zakończoną pełnym sukcesem. :angry:
    -- http://28dni.pl/pictures/2049868.jpg
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Girl kciuki za lekki poród:thumbup:
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    Girlorboy fajowo, że już tam jesteś:) Trzymaj się dzielnie.
    Co do diety. Nie tyje się tylko od słodyczy czy fastfoodów. Ja praktycznie tego nigdy za wiele nie miałam. Przybierałam od zbyt dużych porcji, od białego chleba, mąki, braku odpowiedniej ilości warzyw i ruchu. Ciąże są różne, ale gdzieś przeczytałam, że jeśli masz brak apetytu to schudniesz a jeśli nadmiar to musisz się ograniczać. Zwłaszcza, że organizm przez zbyt wiele jedzenia dostaje sporo dodatkowej roboty do wykonania. Oczywiście każdy ma prawo przejść to po swojemu;) Wiem, że wiele mam nie wyobraża sobie ciąży z ograniczaniem się i mają do tego prawo;)
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    szpileczko ja tam bardzo szybko wskoczyłam w ciążowe spodnie...Miałam bardzo podobne odczucia, ze strasznie mi tam ciasno, a że u nas pełnia lata była wtedy więc biegałam w lnianych z pasem.

Co do rogala???No coś słyszałam o tym cudeńku ale to musi być chyba rogalisko :shocked: skoro nawet za szyją się go trzyma?????

Ja nie mogłam doczekać się ur córeczki. Nie myślałam wtedy o drugim dziecku, ba wzbraniałam się jak mogłam, może ze względu na fakt, że bardzo chorowałam w ciąży non stop leki, szpital, gorączki, itd.

Ale później nagle podobnie jak kachaw odczułam niesamowite pragnienie posiadania jeszcze jednego maluszka. ZESZŁO SIĘ 3,5 roku...WIĘC CELEBRUJĘ...A RACZEJ STARAM SIĘ BARDZO KAŻDĄ minutę tych wyczekanych chwil...a od kiedy Domi kopie to już w ogóle RAJ :bigsmile:
    MK PISZESZ tak pięknie, że się poryczałam, więc hormony i u mnie nadal szaleją :smile:
    fitmama podpisuję się obiema rękoma pod tym co napisałaś. Ja w 1 ciąży przytyłam 13 kg. Teraz już 5...ale mam na prawdę ogromny apetyt, podobnie jak kachaw, czasem po 2 godz od posiłku tak mnie ssie, że nie idzie wytrzymać bo zaraz mam mdłości i nic już nie mogę poradzić... :neutral:
    Staram się teraz unikać słodyczy...chociaż jak szedł temat nutelli to myślałam, że język do tyłka mi ucieknie :wink:... no ale warto robić jak piszesz, będzie na pewno łatwiej dźwigać brzuszek i potem wrócić do formy :smile:
    GIRLORBOY no mam nadzieję że 11 będzie wasz :bigsmile:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Dzień Dobry Przyszłe mamusie :bigsmile:
    Witam się i chciałam się zapytać czy przyjmiecie mnie i moje maleństwo " ponownie" do swojego ciepłego grona?? dziś powtórzyłam test i wyszedł pozytywny, w przyszłym tygodniu idę do mojej ginekolog :bigsmile: Już mam jedno dziecko, ma na imię Leszek i wczoraj skończył 7 miesięcy :heartbounce:
    Pozdrawiam Was gorąco i trzymam mocno kciuki za pierwszą piątkę na liście :winkkiss: aaaa ta lista hehe wiele wspomnień z Nią mam heehehehe :peace:

Treść doklejona: 11.10.13 07:08
    Girlorboy trzymam mocno kciuki za Was :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    venus GRATULACJE!!!!ale szybko WAM SIĘ UDAŁO :surprised:
    --
    •  
      CommentAuthorKlNGA
     permalink
    Venus, serdeczne gratulacje! Pamiętam Cię i Leszka-Leniuszka z początków mojej ciąży, a końcówki Twojej :smile:
    A ja rogala pod głowę nie wkładam, bo mi właśnie niewygodnie, śpię normalnie na poduszce, a rogala mam trochę niżej niż twarz i tak go przytulam :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMuriah
    • CommentTimeOct 11th 2013 zmieniony
     permalink
    venus gratulacje :)
    Mamy podobną sytuację. Ja też zaszłam w ciążę jak synuś miał ok 7 m-cy :D

A co do wagi, to ja póki co tyję jak w poprzedniej ciąży. Do tej pory ok. 6kg (na końcu +17kg). Ostatnio do pół roku straciłam wszystko, na co i teraz liczę. A apetyt, i owszem, dopisuje. Natomiast ja się nie ograniczam, staram się tylko nie napychać pod korek.

Rogala posiadam, ale mnie najbardziej przydaje się do karmienia. Śpię prawie na siedząco ze względu na koszmarną zgagę.
    -- [url=https://www.suwaczki.com/][/u
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    venus gratuluje :bigsmile:
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    girlorboy: Melduje sie ze szpitala :) rozwarcie 2cm , szyjki brak . Dostalam tabletki zeby akcja sie nie zatrzymala. Mam sprobowac spac jak skurcze mi pozwola.
    Girl ściskam kciuki!może juz przesz :cool:
    venus87: Już mam jedno dziecko, ma na imię Leszek i wczoraj skończył 7 miesięcy
    jeeeeeeeeeeeeeeeej gratulacje przeogromne!witam Cię cieplutko i gratuluję :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorgirlorboy
     permalink
    Wysylaja nas do domu. Sprswdzaja jeszcze czy dzidzia ok I mamy jechac do domu bo po 2 zasnelam I sie nie obudzilam ani razu bo nie bylo skurczy I teraz tez nie ma. Tyle z porodu :/
    --
    •  
      CommentAuthormacek
     permalink
    girlorboy trzymam kciuki.

venus87 gratulacje :)
    --
    •  
      CommentAuthorKlNGA
     permalink
    Oj Girl, psikusa Ci zrobiła córeczka :wink: Ale może się jeszcze rozkręci :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Girlboy, nie łap doła:hugging: Zaczęło się coś dziać, pewnie szybciutko wrócicie :wink:

venus87: Witam się i chciałam się zapytać czy przyjmiecie mnie i moje maleństwo " ponownie" do swojego ciepłego grona??

Witaj :bigsmile: Ale Wam poszło:wink: Kiedy miałam nadzieję się wkrótce zapisac na wątek, rodziłaś Leszka.
    Gratuluję!
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Girl wykrecaj sutki. Może ruszy. Szyjka w końcu zgladzona
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Venus ale niespodzianka! Moje ogromne gratulacje :flowers::kissing:

Girl, ale jest rozwarcie, szyjki nie ma, to znak, że już bliżej niż dalej. Wszystkie tu jak jeden mąż zaciskamy kciuki, aby ruszyło z kopyta :D

Nana, świetna ta piosenka w wykonaniu Doroty!
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Girl właśnie wróć do domu serduszko z mężem i masaż sutków może akurat coś to da.
    Maria
    gdzie ty masz te 5 kg więcej? Mi 4 kg przyszły ale do momentu kiedy nie wiedziałam o ciąży byłam na Dukanie i praktycznie w ciągu tyg kg mi wrócił gdy zaczełam normalnie jeść i tak jestem w szoku że nie wróciło mi więcej od razu bo mógł być efekt jo jo. Ale jak na razie i tak mam kg w zapasie bo przed dietą miałam 79kg. Pewnie jak w każdej ciąży do 15 dojdę :neutral:

A o tym rogalu to muszę pomyśleć bo też się powoli ułożyć nie mogę w łóżku
    --
    •  
      CommentAuthoreliz21
     permalink
    girlorboy faktycznie bliżej niż dalej...czasem sie nie stresuj...mysl pozytwnie ze zaraz utulisz swoje maleństwo:)

Jeny ja to na prawde jestem szczesciarą....tylko mam +9kg a w ciązy (dzisiaj 39tc i 4d) słodycze to moje wybawienie..nie ma dnia abym czegoś nie zjadła...po prostu przed ciązą mniej jadłam..a teraz organzim potrzebował cukru hehe...nie wiem co to zaparcia..nie ograniczam sie z niczym...więc pewnie to wszytsko zalezy od naszego organizmu...
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Venus Gratulacje
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    venus gratki !
    girboy trzymam kciukasy byś jak najszybciej tuliła maleństwo :)
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    eliz21: Jeny ja to na prawde jestem szczesciarą....tylko mam +9kg a w ciązy (dzisiaj 39tc i 4d) słodycze to moje wybawienie..nie ma dnia abym czegoś nie zjadła...po prostu przed ciązą mniej jadłam..a teraz organzim potrzebował cukru hehe...nie wiem co to zaparcia..nie ograniczam sie z niczym...więc pewnie to wszytsko zalezy od naszego organizmu...

ja miałam podobnie :) Przybrałam tylko 9kg (urodziłam 2 dni przed terminem), zaparcia miałam tylko przez miesiąc, jak magnez łykałam, bo anemia się przypałętała, zgagi zero, opuchnięć ani troszkę, aż zawsze ginka, jak mnie ważyła, to spoglądała na moje stopy i się dziwiła, ze w ogóle nie widać po nich, ze ja w ciąży :) A rodziłam we wrześniu, także całe lato w zaawansowanej ciąży :) 8 dni po porodzie ważyłam tyle, co przed ciążą :)))
    --
  1.  permalink
    Witaj Venus, ja tez dołączam do grona :)
    -- [url=http://www.suwaczki.com/][img]
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    KATKA NO WŁAŚNIE TAK JEST...zależy wszystko od organizmu. Bo jedne nie jedzą dużo i na prawdę ciężko z wagą, a inne wpierdzielają co popadnie i na prawde tego nie widać :shocked:
    fitmama to ja w ramach spaceru umyłam okno na strychu i odkurzyłam poddasze :smile: Liczy się ???Bo oczywiście nie domówiłam sobie kanapeczki z nutellą z samego ranka :shamed:
    CIASTOMIŁOŚCIWITAMY:smile:
    GIRLORBOY :neutral: NO ALE kurcze zobaczysz jak się rozkręci to raz dwa urodzisz...
    --
  2.  permalink
    Hehe,apropo, Nutella to moję drugie imię ;)
    -- [url=http://www.suwaczki.com/][img]
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    Witaj nowa mamo:) Ściskam mamę odesłaną do domu, to musi być okropne uczucie.
    Jeśli ciągnie do nutelli, to zawsze lepiej zamienić na gorzką czekoladę, a jeśli już koniecznie nutella to w małej ilości do drugiego śniadania;) A potem długi spacer:) Wiem, że to okropne uczucie pilnować się w ciąży, ale 9 miesięcy mija szybko:) Czekolada to jeszcze dodatkowy problem - zaparcia:(
    --
    •  
      CommentAuthorMk28dni
     permalink
    Girlboy, spokojnie :) ja zaliczyłam to samo. Przyjęli mnie przecież prosto na porodówkę, podpięli pod ktg gdzie wszystko ładnie się rozwijało i nagle bum... Cisza :) Jesteś już na finiszu, zrob ostatnie sprzątanie kurzu w domu bo za chwilkę będziecie już razem :)
    --
    •  
      CommentAuthoreliz21
     permalink
    katka_81 - to ja mam tak samo...zero zaparć mimo magnezu, zero puchniecia..ludzie nie wierza ze ja już rodzić będę...i też mam nadzieje, że bedzie mniej kg do zrzucania po urodzeniu...
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Dziękuję za Ciepłe przywitanie :bigsmile::whorship:
    mariaekad: ale szybko WAM SIĘ UDAŁO

Tak jakoś wyszło :)))))))))))))
    _K_i_n_g_a_: Venus, serdeczne gratulacje! Pamiętam Cię i Leszka-Leniuszka z początków mojej ciąży, a końcówki Twojej

Hihihihihi no pamiętam ale były przeboje :))) Ciebie też pamiętam :))
    Muriah: Mamy podobną sytuację. Ja też zaszłam w ciążę jak synuś miał ok 7 m-cy :D

Nie jestem sama :D
    girlorboy: Wysylaja nas do domu. Sprswdzaja jeszcze czy dzidzia ok I mamy jechac do domu bo po 2 zasnelam I sie nie obudzilam ani razu bo nie bylo skurczy I teraz tez nie ma. Tyle z porodu :/

Zobaczysz kochana, że pójdzie jak z bata gdy Cię weźmie :) :*
    nana81: Kiedy miałam nadzieję się wkrótce zapisać na wątek, rodziłaś Leszka.

Noooo a teraz powracam, nie wiedziałam, że tak szybko :) planowaliśmy starać się od przyszłego roku a tu niespodzianka, już zaczynają mnie piersi boleć :/
    CiastoMiłości: Witaj Venus, ja tez dołączam do grona :)

Super :bigsmile: czuję, że nie wielka różnica będzie miedzy nami :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Witam
    Girl nie smutaj się już bliżej niż dalej zaczęło się coś dziać, trzymam kciuki abyś jeszcze dziś w nocy lub jutro wróciła na porodówkę y wyszli już szczęśliwi i zdrowi w trójeczkę.
    Venus, Ciasto gratuluję i życzę spokojnej ciąży
    pozdrawiam
    --
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    <strong>CiastoMiłości </strong> Witaj:)

Każda aktywność się liczy:):) ale umiar w zachciankach i tak jest konieczny;) Faktycznie są szczęśliwe te co mogą jeść wszystko i nic nie tyją, jak moja szczuplutka siostra, która genetycznie dostała sylwetkę w spadku po tacie;) Jednak mi ostatnio znajoma mówiła, że choć nie tyje od jedzenia ogromnej ilości słodkości, to czasem szkoda, bo nie ma bata na siebie, a to jednak zdrowe nie jest. Moja walka z kilogramami miała przede wszystkim na celu poprawę zdrowia, a potem przyszła satysfakcja z pracy nad sylwetką;) W pierwszej ciąży groziła mi cukrzyca, która na szczęście mnie nie dopadła. Po urodzeniu okazało się, że śp. teść zachorował na raka. Zaczęłam sporo czytać i jak się dowiedziałam ile świństwa chorobotwórczego mamy w sklepach to zaczęłam szukać alternatywy. Organizm wiele może znieść, ale przyjdzie dzień, że nie wytrzyma. Stąd moja walka o lepsze jutro dla siebie i mojej rodziny:)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 11.10.13 10:33</span>
    No i nie wychodzą mi znowu te pogrubienia:/
    --
    • CommentAuthor_malgosia_
     permalink
    a jaka jest tak na prawdę różnica między rogalem a zwykłą poduszką? zastanawiam się czy mam w niego "zainwestować"...?
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Jak chcesz pogrubić to musisz mieć na dole Html zaznaczone ( na zdjęcie BBCode), a na pogrubiony post Html;)

Gratuluję nowym mamusiom:) Fajnie, że lista się wydłuża:) I widzę, że Wy też będziecie miały malutką różnicę wieku między dziećmi:)
    A za prawie już rodzącą trzymam :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    venus87 Dopiero zobaczyłam u Ciebie na profilu dwie rzeczy:
    1. Rodziłaś przez cc jak ja:) Mi gin powiedziała, że trochę za szybko zaszłam, a tu proszę pobiłaś mnie;) Jestem bardzo ciekawa co u Ciebie powie gin.
    2. Dostałaś miesiączkę po 2 miesiącach od porodu??? wow:)

Hanny :*

A gdzie sprawdzacie listę?:)
    --
    •  
      CommentAuthorMk28dni
     permalink
    małgosia - ja bez rogala nie wyobrażam sobie ciąży. Używałam od początku do samego końca. Poczytaj sobie najlepiej na necie - wrzuć hasło kojec Motherhood. Dla mnie ideał. Znakomicie wspierał mi zszargany kręgosłup, odciążał brzuch, na końcówce świetnie go przytrzymywał, same plusy. W szpitalu strasznie odczułam jego brak :)
    A tak na marginesie, kukaj na bazarek bo chyba będę go sprzedawać :)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Venus, Ciasto - ale jazda, witajcie :)

Ciasto - ja pamiętam Cię jeszcze z poprzedniej ciąży i Twój zarąbisty brzuch!!! Czekam na kolejne foty :DDD

Girl - może to próba generalna była i teraz ruszy?
    --
    •  
      CommentAuthorstokosia87
     permalink
    Witam nowe mamusie :)
    Dopiszcie się do listy jak znacie już terminy :)
    Albo napiszcie daty to ja Was dopisze a co ;p

Treść doklejona: 11.10.13 11:32
    1. girlorboy 07.10.2013 (dziewczynka)
    2. _K_i_n_g_a_ 10.10.2013 (chłopiec)
    3. Bonim 12.10.2013 (dziewczynka)
    4. Mazepka 29.10.2013 (chłopiec)
    5. kachaw 30.10.2013 (chłopiec)

6. gingerka_ 02.11.2013 (chlopiec)
    7. KAROLKA8444 04.11.2013 (chłopiec)
    8. Lena32 05.11.2013 (dziewczynka)
    9. The_Fragile 07.11.2013 (chłopiec)
    10. dona79 09.11.2013 ( dziewczynka)
    11. Stokosia87 10.11.2013 (dziewczynka)
    11. macek 10.11.2013 (chłopiec)
    12. buba79 14.11.2013 (chłopiec)
    13. Sheam 21.11.2013 (dziewczynka)
    14. OneKiss 23.11.2013(dziewczynka)
    15. Luba 27.11.2013 (dziewczynka)
    16. biedronka28 05.12.2013 (chłopiec)
    17. Lopeziątko 06.12.2013 ( chłopiec)
    18. Emi_787 08.12.2013 (chłopiec)
    18. Hanny 08.12.2013 (chłopiec)
    19. uś 12.12.2013 (dziewczynka)
    19. nana81 12.12.2013 (chłopiec)
    20. Hecate26 14.12.2013(chłopcy)
    20. Koalka 14.12.1013 (dziewczynka)
    21. Madllen23 30.12.2013 (dziewczynka)
    22. subiektywna7 07.01.2014 (dziewczynka)
    23. _malgosia_ 27.01.2014 (dziewczynka)
    24. agi500wtn 29.01.2014 (dziewczynka)
    25. Annie_86 01.02.2014 (dziewczynka)
    26. cecylka25 02.02.2014 (chłopiec)
    27. Muriah 04.02.2014 (chłopiec)
    28. meggi12345 13.02.2014 (dziewczynka)
    29. Poziomkauk 14.02.2014 (dziewczynka)
    30. Bananowiec 15.02.2014 (dziewczynka)
    31. Loren 16.02.2014 (chłopiec)
    32. karolajnas 02.03.2014
    33. myszaasia 03.03.2014
    34. mariaekad 07.03.2014 (chłopiec)
    35. zanettt86 11.03.2014 (dziewczynka)
    36. Volvic 12.03.2014 (chłopiec)
    37. ally 1381 20.03.2014
    38. GaggataB 22.03.2014
    39. Kami87 23.03.2014
    40.helvetka 26.03.2014
    41. Gaja00 27.03.2014
    41. BrunetkaElegance 27.03.2014
    42. puelka 31.03.2014
    43. dziewczyna600 03.04.2014
    44. gienia83 07.04.2014
    45. nulla 08.04.2014
    46. Libra1610 16.04.2014
    47. Anabella2013
    48. Kakai 23.05.2014
    49. Ewa1406 27.05.2014
    50. fitmama 01.06.2014
    --
     permalink
    MK28dni
    w takim razie zaklepuję jako pierwsza :) a nie będziesz już go potrzebować do karmienia piersią?
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    stokosia87: stokosia87
    A gdzie jest ta lista? Jak się do niej dopisuje?
    --
     permalink
    fitmama, listę się normalnie kopiuje i edytuje, ale może być tylko jedna lista na stronce żeby moderatora nie denerwować :)
    -- [/url]
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.