Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale z córa żadnych obrzęków ani nic w tym guście nie miałam teraz to masakra jakaś. Jak bym sie czuła tak w pierwszej ciazy nie wiem czy znów bym sie zdecydowała zajść. Bo puchnie i wszystko mnie boli. Troche lepiej po pokrzywie bo przynajmiej dzięki niej chodzić moge ale obrzęk nie schodzi 

gratuluje
[/url]

w
niedziele o 11:40 przyszla na swiat moja ukochana coreczka Amanda,
miala 2850, dluga na 54 i cale 10 pkt :D, jest cudowna ! porod cc bo jak
sie okazalo polozenie miednicowe, bardzo dziekuje za kciuki !!
Hej dziewczyny, Chciałam tylko poinformować,że zwolniłam listę 30 września. Nasza kruszynka ważyła 2820 i mierzyła 51 cm. Dostała 7 pkt. Nie odzywałam się bo przed porodem byłam w szpitalu, a potem trudno mi było wszystko ogarnać tym bardziej,że małą nie chetnie jadła z cyca . Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie w czołówce :)

Twoja pierwsza dzidzia ile ma???
I mnostwo czopa brunatnego mi odeszlo tyle to jeszcze nie bylo. Idziesz do intercoru?
Ona prowadziła moją pierwszą ciążę ale wiesz co zastanawiam się nad Zawiszewską...bo po porodzie to Ona mnie wysłała na badania hormonalne bo znów miałam problemy z @ i wzięła się za mnie, to Ona powiedziała, że podejrzewa teraz wczesną ciążę, prosiła o zrobienie testu, mam przeczucie, żeby iść do Niej....ale chce mieć porównanie co mi powiedzą w sprawie porodu, co powiem dr. Stankiewicz a co dr. Zawiszewska.Moze wroce w nocy... mam wielka nadzieje bo ta sytuacja psychicznie mnie meczy -nie wiadomo o co chodzi a juz bym chciala utulic moja malenka
Pamiętam jak dziewczyna rodziła 3 lub 4 dni bo miała bóle krzyżowe... ojj strasznie zmęczona była

Nadrobiłam posty z dwóch dni. A zatem :

Jesteśmy po USG połówkowym, na dzień dzisiejszy nasz Syneczek waży 298 g, jest zdrowym i pięknie rozwiniętym chłopczykiem, a ja jestem w nim zakochana po uszy
Radość po prostu rozrywa mi serce !
malusia waży ok 1600-1650g a powinna ponad 1800g ważyć
W siatkach sprawdzałaś? 

gratulacje ogromne!

A co do kilogramów to już 22 kg na plusie jestem i boje sie co bedzie dalej
Mężowi bardzo się podoba, materiał świetny:)