Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
hanny no raczej to są kolki...:(
Asiunia powiem tak, że przy pierwszym dziecku kolki to dramat. Przynajmniej tak było dla mnie. Raz nawet płakałam z Kubą, gdy on od 11 do 17 darł się non stop. Było mi tak go cholernie szkoda, a nic nie pomagało.

Po moim usg 30t i 5d zerkałam już właściwie na 31t, bo wg 30 tc mały wychodził na giganta którym nie jest wg lekarzy
Tylko to wszystko takie moje dumanie.
Sama jestem ciekawa, co powie Wam gin na kolejnym usg 
Woda z glukozą... No nie wiem... Na chłopski rozum, skoro dziecko ma kłopot z trawieniem, a Twój pokarm jest najłatwiej dla niego przyswajalną substancją, to woda z glukozą wydaje mi się nietrafionym sposobem ulżenia synkowi.

I dociera do mnie, że TEN dzien coraz bliżej! Kurczę pieczone chyba stres mnie chwyta. . . No bo przecież ja miałam zajść w ciążę, nikt nie mówił nic o rodzeniu
hihihhi
Kochany, nie?
). No tak czy siak, chciałam się tylko wytłumaczyć, że to nie jest tak, że mnie nie ruszają Wasze porody, tylko oszczędzam strony na wątku;)
żeby "ooo" dawać zamiast 5 stron "gratulacje, gratulację, gratulację

[/url]przyjmę skurcze porodowe w każdej ilości, nawet zapłacę
na innych wątkach też by się pewnie przydał, bo to któraś ze staraczek dwie kreski zobaczyła, bo inseminacja się udała, bo wyszedł pierwszy ząbek, czy postawił pierwszy kroczek;)

bo ja np nie wiedziałam że takie zasady są.faktycznie rozwiązanie super.i genialny pomysł z dodaniem jeszcze jednego przycisku