Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja np nie wiedziałam że takie zasady są
nie no jasne, że nie wymagam od nikogo, żeby wracał do tematów sprzed 1,5 roku, tylko gdyby się przyjęło to co chwilę któraś rodzi i pewnie by tak zostało
ale dziewczyny jak Wam coś nie działa to warto do Moderatora napisać, on zazwyczaj wie co i jak

Nie wiedziałaś, bo się nie przyjęłoaha

to trzeba jak krowie na rowie hahahha jasno co kilka miesiecy o tym przypominać.bo nowe nie zatrybią(ja bym nie zatrybiła
)zobaczyłam dziś na usg piękną pipeczkę :) Wyniki w normie, waga jeszcze sprzed ciąży, jestem mega szczęśliwa, że jest wszystko ok.eeee no gratuluję przeogromnie
kolejna mała księżniczka
GRATULACJE!!!!!!!!!

ZACZĘŁAM ostro krwawić ponieważ do południa nie przechodziło więc musieliśmy jechać...

i nie wiem czy moge czymś smarować a jak to czym bo w takim tempie to ja będę Pamela bez operacji a rozstępy będę miała masakryczne
Tak ale jak narazie to nic za bardzo nie dalo.

JA DZIŚ WYLĄDOWAŁAM U gina na nie planowej wizycie. Rano oczywiście po baraszkowaniu ZACZĘŁAM ostro krwawić ponieważ do południa nie przechodziło więc musieliśmy jechać...
Ogólnie młody ma się dobrze, urósł i odpowiada idealnie swojemu wiekowi, my zakaz bzykania, ja nakaz leżenia...ALE ILE SIĘ strachu najadłam

ALE teraz grzecznie leżę, jem oglądam itd...
DZIĘKI!!!

...Może kup coś na próbę, nie drogiego zobaczysz jak się skóra zachowuje

nie będę pisać jakiego są koloru, ale wyglądają jakby tam została pobita, albo skopana, więc wyobraźcie sobie, też tak macie dziewczyny na końcówce??
...ciekawe...na co mój kochany gin powiedział, że przecież tylko seksu nam zabronił
...no masakra
Czuję się dobrze, teraz tylko leciutko na brązowo ale to zapewne pozostałości.cos mi się wydaje, że ta ciąża przeleci, szybciej niz myslę

A to pstrykanie tez mam. Jakby kosci jej strzelaly
A to pstrykanie tez mam. Jakby kosci jej strzelaly