Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak ja się bałam, bo kogo nie zapytałam to jemu dziecko nie pstrykało... a moje dość często (już na finiszu).
Dziewczyny jas w brzuchu pstrykal sporo, ginka sie dziwila oczym jej opowiadam, ja sie niepokoilam, do teraz ma ze mu lubi postrzelac w kosteczkachnaprawdę dzieciaczki tak mają niektóre? :)
to mu powiedziałam że już skonsultowałam to z dziewczynami z forum i ich dzieci też pstrykają, niektóre. To pstrykanie może oznaczać rychły poród?? ciekawe, ale wygląda na to że niektóre z was to już 2 m-ce rychle rodzą Jutro mój m chce składać łóżeczka. Jak sądzicie nie za wcześnie???my złozyliśmy łóżeczko w czwartek.myślałam że będzie musiało sie powietrzyć ale wcale nie smierdzi zadnym lakierem.
cieszy oko 
A jeśli chodzi o popuchnięcie tam na dole,kurde mi do końcówki daleko,więc nie doszukuję się że to jakiś objwa ale kurde mam z jednej strony jakby obtarte,stawiam na wkładki
boli mnie strasznie.a bez wkładek nie da rady

Macek Ty kończysz 36tc tak? To wytrzymaj jeszcze troszkę bo skończony 37tc to ciąża donoszona.
ale spokojnie z Jasiem miałam podobnie a kulałam się jeszcze trzy tygodnie ;)

strasznie sie boje że może znudziło sie synusią tam siedzieć. A z drugiej strony spędzić ponad 6 tyg w szpitalu to zwariować można 

Fragile, a wcześniej musiałaś leżeć? jak długo?