Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Po prostu wiem że w ciąży wręcz nie wolno podawać takich leków jak morfina. Jeśli to była pochodna( co najwarzniejsze bezpieczna)substancja to ok. Wiem że często też pielęgniarki popełniają błędy przy takich lekach a wpisują w karty zupełnie co innego niż podały. 

Fragilku a Ty jak sie czujesz?
Wiecie jak wygladaja wody ?
ale taka dwudniowa cisza zupelnie do niej nie podobna. Nieraz mi sciemniala caly dzien a wieczorem dawala czadu,a tu tylko lekkie musniecia. Ten sluz taki wodnisty.. no ale czekam na wode lub skurcze. Wczoraj mialam kilka skurczy ale glownie lezac na boku. Na wprost przechodzily.
Ten sluz taki wodnisty.. no ale czekam na wode lub skurcze

Aaa bo bliźniaki urodziłaś a teraz skąd wiesz, że będziesz miała CC? od czego to zależy? Bo Ja też przy 1 ciąży miałam CC a teraz się zastanawiam czy będę mogła rodzić SN czy CC?No u nas praktykują zasadę ze po pierwszej cesarce jest wskazania do kolejnej,ze względu na ryzyko pęknięcia macicy.
No tak, ale ja zakładam, że nie było jej celem straszenie kogoś. Moim zdaniem źle została zrozumiana jej wypowiedź.
Nie znoszę internetowego jadu:(

Bonimku, u mnie były jak woda - żaden śluz, tylko woda, lekko różowa, jak oranżada rozwodniona
No wlasnie pelno tego, myslalam,ze mi sie wody sącza
czulam ze peka cos w srodku i taki odglos pekniecia byl...
usłyszałam coś jakby balon pękał i poooszło.dokładnie.podpisuję się pod tym.u mnie było identyko
Ja rodziłam swoje dziecko w wodzie i wtedy też odeszły mi wody, gdyby położna mnie o tym nie poinformowała to nawet bym nie wiedziałajaaaaa zazdroszczę

chodzę do dwóch ginów i oboje mówią to samo.a u Ciebie dodatkowo jest malutka różnica wieku,więc myślę ze będą Cię namawiać na cc
ja sie nie upieram przy sn,lekarz mi wszystko wyjaśnił i jestem zdecydowana na cięcie.
Wczoraj mialam kilka skurczy ale glownie lezac na boku. Na wprost przechodzily

Gratulacje dla Venus i Ciasto:))) kurde zaniedługo lista będzie wyglądać jak 1,5 roku temu heheheh:)
Pielęgniarka przybierałam mi krew jeszcze pobrać i nie znalazła jej w 3 żyłach a jak kazała mi usiąść to właśnie wody mi odeszły. :) jestem ciekawa jak to teraz bedzie bo karzdy ciąża inna i karzdy poród inny 
ciekawe, ale faktycznie tak bylo
wczoraj co 8 -10 min spięło mnie tak kilka razy, ale krótkie i nie jakos bardzo silne byly. Widac ze cos sie szykuje
Niestety szyjka nadal zamknięta na cztery spusty, umówiłam się z moją ginką na środę już do szpitala. Zaczniemy od balonika, mam nadzieję, że zadziała. Jedno jest pewne - ze szpitala wyjdę już z Jasiem po drugiej stronie brzuszka

pęknięciach na wargach sromowych
U mnie się sączyło za każdym razem. WYcieki zupełnie poza moją kontrolą a w skurczu sikało jak z kranu