Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Fragilku a Ty jak sie czujesz?
Wiecie jak wygladaja wody ?
Ten sluz taki wodnisty.. no ale czekam na wode lub skurcze
No u nas praktykują zasadę ze po pierwszej cesarce jest wskazania do kolejnej,ze względu na ryzyko pęknięcia macicy. Aaa bo bliźniaki urodziłaś a teraz skąd wiesz, że będziesz miała CC? od czego to zależy? Bo Ja też przy 1 ciąży miałam CC a teraz się zastanawiam czy będę mogła rodzić SN czy CC?
No tak, ale ja zakładam, że nie było jej celem straszenie kogoś. Moim zdaniem źle została zrozumiana jej wypowiedź.
Nie znoszę internetowego jadu:(
Bonimku, u mnie były jak woda - żaden śluz, tylko woda, lekko różowa, jak oranżada rozwodniona
No wlasnie pelno tego, myslalam,ze mi sie wody sącza
czulam ze peka cos w srodku i taki odglos pekniecia byl...
dokładnie.podpisuję się pod tym.u mnie było identyko usłyszałam coś jakby balon pękał i poooszło.
jaaaaa zazdroszczę Ja rodziłam swoje dziecko w wodzie i wtedy też odeszły mi wody, gdyby położna mnie o tym nie poinformowała to nawet bym nie wiedziała
chodzę do dwóch ginów i oboje mówią to samo.a u Ciebie dodatkowo jest malutka różnica wieku,więc myślę ze będą Cię namawiać na cc
ja sie nie upieram przy sn,lekarz mi wszystko wyjaśnił i jestem zdecydowana na cięcie.
Wczoraj mialam kilka skurczy ale glownie lezac na boku. Na wprost przechodzily
Gratulacje dla Venus i Ciasto:))) kurde zaniedługo lista będzie wyglądać jak 1,5 roku temu heheheh:)
pęknięciach na wargach sromowych