Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a u nas mają kombajn z madeli.wygląda jak przemysłowy Laktator na pewno trzeba wziąć
ja nie miałam wogóle mleka,dzieci były karmione MM od pierwszych chwil.ja jak tylko została spionizowana to jechałam z laktator i pobudzałam laktację Ale u Hecate jest trochę inna sprawa, bo przecież będzie miała dwójkę, więc nie wiadomo ile spędzi czasu w szpitalu i jak będzie u niej z laktacją na początku
pewnie tak pewnie już urodziła
bierzecie swoje laktator butelki i smoczki??
Najlepiej jak zapytacie wcześniej w szpitalu w których planujecie rodzić czy trzeba mieć laktator.
Ciekawe jak tam Girl się miewa, pewnie już urodziła
venus87: dziewczyna obok co leżała to żałowała, że nie wzieła bo miała taki nawał mleczka, że szok!
podobno przy nawale mozna sobie laktatorem tylko zaszkodzic.bo bez sensu jeszcze pobudzac produkcje...
Ja wczoraj przed snem uslyszalam otwieranie szampana,ale nic mi nie leci wiec to nie moj korek.
A jak krasnal? Śpi?
Sąsiadka tez jest w ciazy,wiec moze jej korek od szampana wyskoczyl ?!
Jeszcze kinge zaprosimy
Witam. Obudzily mnie bóle jak na okres. Jestem podekscytowana i przerażona
Dobrze,ze jelitowke pokonalam w weekend bo nie wyobrazam sobie takiego porodu
A ja Was chyba powyprzedzam jednak. Mam skurcze, na razie nieregularne i śluz z krwią...
A jaki chlebek? Ja mam stary razowy w domu, muszę iść do sklepu :((--
Moj zaczął ladnie spac jak musial do przedszkola wstawac do 4 latkow dopiero , bo nie chcial chodzic wiec tak dobrze mu sie spalo nagle hehe
Sony to cudowna wiadomość!Jejku będę wypatrywać jakichkolwiek wieści od Ciebie,choć pewnie bedziesz miec teraz mało czasu
Gratuluję Sony, piękna waga małej, dużo zdrówka wam życzę
Sony wspaniałe wieści, życzę zdrówka dla córeczki
Sony, ja czekałam 3 tyg aż moja córka osiągnie wagę 2kg i wyjdzie ze szpitala. A Ty?
Niby nie zwracam, ale jest bardzo ciężko:(
nie licz.na pewno poczujesz jak będą nabierać na sile i czasie raz na pół godziny, potem po 5 minutach, potem za 40 minut, wrrrr ;))))