Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

No to Skrzat donoszony, to niech skurcze nabierają na regularności :)
W takim razie i ja nie mogę się doczekać relacji LIVE z porodówki :D

znaczy waga pipki
mnie też w nie długim czasie czeka to rewelacyjne badanie bleeeeee
czekam na wasze porody w napięciu dosłownie ...a te wystrzały korków to jakbym sama słyszała 

szacun...ja ledwo urodziłam 2750 .... i mała z krwiakiem jakby mało było...więc 
spodziewałaś się, że tyle będzie ważyć, jak takiego kloca można wycisnąć z siebie?.
jednak łatwiej jest rodzić jak odejdą wody
Po kilku nabrałam nadziei, że coś się rozkręci, ale tak mnie pokurczyło co kilkanaście minut przez 3 godziny, potem zaczęło słabnąć, więc po 23 poszłam spać, w nocy czułam jeszcze jakieś pojedyncze i teraz od rana też jakieś zaliczyłam, ale kompletnie się rozregulowały. Fajny taki przedsmak, ale jak są same skurcze, to właśnie niewiadomo czy to już czy tylko psikus
Nie sądzę, żeby z tą moją żelazną szyjką rozkręciło się przed jutrzejszym szpitalem, ale może przynajmniej te wywoływanie nie będzie aż takim koszmarem jak niektórzy piszą 

przyszla na swiat moja niunia Julka. 4900 54 cm

Sn?
Czy to jakaś pomyłka...?
Mam nadzieję, że szybko dojdziecie do siebie obie 
jak takiego kloca można wycisnąć z siebie?.

Ja myślałam, że max do 12 t.c. Dziewczyny jak żyć?:) Jakby tego było mało dziwnie spada mi temperatura od 2 dni i mam dodatkowy lekki stres. Mam nadzieję, że to przez zmianę miejsca noclegu i jutro będzie ok.
,
Frag tak myślałam że się będziesz pchać szybciej, ale może nawet lepiej bo twój synek już donoszony - gratuluję, wszystkie badania masz kompletne i waga twojego młodego też słuszna, więc masz nasze błogosławieństwo, możesz rodzić
jeszcze dziś na 15 idę z córką do kina na bajkę
Fajny taki przedsmak, ale jak są same skurcze, to właśnie niewiadomo czy to już czy tylko psikus![]()
eśli przez tydzień nic się nie zmieni, możemy odetchnąć z wielką ulgą. Chociaż po wyjaśnieniach lekarki i w jej przekonaniu raczej nie mamy powodów do obaw

Biedronka, a Wam do domu nie przysylali zaproszen do domu? Na co i kiedy szczepią? Mnie przed każdym szczepieniem przysylali list, z informacja na co będzie i czym szczepiona.

,
Luba, jak tak mocno Cię skurcza to idź na zwolnienie, nie patrz na pracę, bo jednak maluch ważniejszy... Jak CI lekarz powie, że leżeć to pamiętaj - zero wyrzutów sumienia...
. Przeciez powtarza się szczepienie chyba co 4-6 tygodni najwczesniej?
To dajmy szansę Kindze dzisiaj, co?

Bonim, Frag, Kinga - może chcecie trochę moich skurczy?
To na pewno super uczucie być na 1. miejscu !!!
Mam nadzieję, że jeśli nie jutro, to najpóźniej w czwartek zwolnię podium 

No cóż...jedni odchodzą aby kolejni mogli przyjść....

subiektywna współczucia. Nie szalej tak z zakupami, u nas jak na USG połówkowym po raz 4 usłyszymy, że chłopak, to będę te maluśkie jak nowe za grosze wyprzedawać
mariaekad podobno tutaj będzie mozna obejrzeć - http://weeb.tv/channel/tlc