Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kakai, na pewno Jasiu nie zlapie. Musialabys się zamknąć w domu(a i to nie daje gwarancji),bo wszędzie można zlapac jakiegoś wirucha. Zreszta do operacji jeszcze m-c,wiec w razie W zdarzy wyzdrowieć . Bądź dobrej myśli
Frag nie rob wiochy :P poczekaj chociaz az wbijesz do piatki :P
myślałam, że do szpitala to z regularnymi częstszymi niż co 10 minut....
Właśnie mnie totalnie oczyściło, skurcze mocniejsze. Nakarmimy Krasnala, wykąpiemy go i najwyraźniej do szpitala.
Kakai wiem że się denerwujesz, ale z dziećmi tak czasem bywa, że na prawdę nie ma żadnych oznak choroby a nagle w nocy lub nad ranem całe spektrum. Też kiedyś miałam taką sytuację, że byłam u kuzynki, tam dwoje dzieci, moja była zdrowa, bo nigdy nie pojechałabym nawet z katarem, a w nocy się zaczęło i zadzwoniłam na drugi dzień do kuzynki żę moja Ninka chora i miałam wyrzuty sumienia, że w jakimś stopniu mogłam narazić jej dzieci na chorobę, a wiadomo jak jedno dziecko jest chore to jest sajgon a co dopiero dwójka. Na szczęście u niej nie zachorowali, ale mi było bardzo głupio.
Aż mi serducho mocniej zabiło, a Ty taka spokojna się wydajesz
22:30 O ktorej to in vitro?? Bo ja juz na tlc siedzę :
bo to chyba tak jest Ale w dniu porodu Krasnala też byłam mega spokojna i opanowana...