Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale kot zaczął za mną łazić
A kiedy miałaś owulkę w tym cyklu? fitmama pewnie rozbieżność jest taka dlatego że miałaś późno owulacje, ja zawsze miałam taką ale wyjątkowo w cyklu w którym zaszałam miałam wcześniej. Jesteśmy na tym samym etapie od @ ale wystarczy że ja miałam wcześniej owulkę i już u mnie serduszko widać i fasolka większa a ty póżniej i mniejszą masz, nie przejmuj się tym bo na pewno jest wszystko ok.
U nas na szkole rodzenia mówili, że kobieta może wymiotować i że to dobry znak, zwiastujący postęp akcji porodowej.
Moze doskonale na Ciebie zadziała i sie porządnie skurcze rozkręcą teraz.jak częste masz skurcze? Jestem po założeniu tego balonika. Ból przeogromny. Strasznie mnie babki przepraszały, ale to przecież nie ich wina, że ta moja szyjka taka nieprzygotowana. Teraz mam znów KTG. Skurcze zdecydowanie przybrały na sile,
Frag a maly sie rusza ?
pij wode blagam!!
Skurcze zdecydowanie przybrały na sile, a mam z tym dziadostwem do jutra śmigać. Już mi entuzjazm opadł
ale nieregularne czy rzadkie?
Frag maly buszuje? Bo moja tak mnie napiernicza ze szok,nogi w zebra mi pcha az slychac jak jej kosci strzelaja. I jak skurcze ?
The Fragilku, a dzwoniłaś do położnej? Zbada Ci szyjkę dziś?