Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny bardzo mocno trzymam kciuki, żeby poszło gładko i bezstresowo. O rany, ale emocje ... A ja nareszcie z dwójeczką z przodu
Zaraz też i na liście będę miała 2 z przodu !!! Szaleństwo totalne
Od tego dnia codziennie czuję mojego Synka.
Niedawno zaczęłam mierzyć skurcze, są co 6 minut, bolą głównie w krzyżu mocno, a te krzyżowe to podobno mało efektywne... No zobaczymy.
Fakt,że uważam że z winy położnej, która nie pozwoliła mi rodzić w poz. wertykalnych, jak kazali mi się położyć na łóżku, tak trzymali mnie 2godz i nie pozwolili zejść a Mały się cofał.

Najgorsze jest to że mnie pewnie też położą 
Jak noc będzie też do dupy to jutro mnie zbada. Do szpitala mam się nie pchać, żeby mi nie chcieli wywoływać. Faktycznie, lepiej w domku.
Zazdroszczę Ci takiej opieki. 

Wszystko rzekomo w kontekście dmuchania na zimne. Przy badaniu brzuch się nie postawił ani razu a ledwo co doszłam z parkingu do gabinetu i w drugą stronę.
Obstawiałam raczej ok 20.11. Przecież mam niecały miesiąc, a tu nic nie poprane zakupy niedokończone... Nie wiem, czy się cieszę, czy boję czy co...

I jeszcze raz ponawiam pytanie od kiedy mogę sobie skakać na tej piłce dużej pompowanej i kręcić bioderkami, mogę już ??
Tak mi się wydaje.

[/url]

Uś 15.11. zacznie mi się 38tc wg OMaaaaaa wg zaczętych liczy
ja może wytrzymam do cesarki bo nic sie niepokojącego póki co nie dzieje
to najbliższe pełnie poza tą październikową

To nie zaszkodzi,maly jest już donoszony.
Świetna ta położnaZazdroszczę Ci takiej opieki.
To jak? Nastawiasz się na jutro jednak? Mam nadzieję, że noc pokaże swą moc i będziemy gratulować najdalej jutro

. Możesz polatac o schodach,moze się ruszy:)
Nie mogę z Ciebie i Uś i tych waszych rozmów na temat pozycji na liście, wyścigów do porodu :) szalone!!!!hahaha nie,nie,broń Boże nie ścigam sie
nie czaiłam tylko jak to jest że NAna mając termin taki jak ja szybciej kończy 38tc 
torbę szykuję

kopniak mobilizacyjny zadziałał 
fuj,chyba pojde po migdały
aaaaaa wg zaczętych liczy
Nastawiałam się na odobrączkowanie 20.11. - ewentualnie tydzień później, a tu 15.
Oczywiście że zdjęcie pessara nie oznacza porodu, ale nadejścia Emilki też nic nie zapowiadało. Odstawienie leków i brak podtrzymania szyjki zrobiły swoje. Jak tu się nie nastawiać...
Muszę mieć wszystko gotowe. Dom wylizany. Powinnam chyba przyjąć taki scenariusz, który przewiduje brak czasu na takie rzeczy po 15. Najbardziej się boję, że bez sensu się pogodzę z 15-16.11. a będę się turlać dalej, choć gin odrzuca taką możliwość. Wg niego nie dotrzymam terminu na pewno. No...i właśnie...
W końcu płakać nie będziemy 
mam wrażenie, że brzuch mi na kolana opadnie
torbę szykuję

Krasnal nam pawiuje, niech on najpierw do siebie dojdzie...
--

kopniak mobilizacyjny zadziałał
Taka drobna jesteś, ale kopa to masz niezłego 

Zanim zamówię wszystko czego brakuje, zanim przyjdzie.

Uś, a jak! A pewnie, że zadziałał Taka drobna jesteś, ale kopa to masz niezłego

Wolę mieć to przygotowane i niech sobie czeka.no to faktycznie sie nerwow najadłas
pogoń M,niech trochę podgoni wszelkie prace
Też obstawiał najszybszy scenariusz po 20.11.

napisałam posta i go wcięło 
i lista się zaraz zmieni 

no ale polujemy i tak na używany... TAKŻE chyba mogę być spokojna

Kinga, a czemu tak im się spieszy z tym porodem czy cc?
Najchętniej zakupiłabym rajstopy w necie, znacie jakieś sprawdzone strony?
Dla mnie to na prawdę sporo kasy...dla mnie tez
szczególnie ze tak totalnie sie spłukałam przy szkolnej wyprawce dla moich bliźniaków...raju a mówią że edukacja jest darmowa 
Od 9 godzin mam bardziej lub mniej regularne bolesne skurcze, zaczynam być zmęczona.napisz nam Kinguś w miarę możliwości co wynika po badaniu.ściskam kciuki by szyjka puszczała i skurcze by jednak sie uregulowały i nabierały na mocy

Laseczki jak tam wczorajszy program. Ja oglądałam angielski, puźniej izbę przyjęć i film mi sie urwał. Obudzilam sie za 3 godzinyja obejrzałam in vitro
choć ciezko mi bo to pozna dla mnie pora 
Uś no to rzeczywiście u Was podwójna kasa jednocześnie.no a ja tak w lipcu i sierpniu kupowałam pomału do szkoły,we wrzesniu reszta wyprawki i zostal mi tylko pazdziernik i listopad...marnie
Tym bardziej jestem za zakupami na tzw raty czyli raz coś drugi raz coś o
Dziewczyny!!! Jest rozwarcie!!! 4 cm. Jesteśmy już na porodowej. Chyba miałam też masaż szyjki podczas badania, bo coś długo mi grzebał i bolało mocno Zaraz mają oksę podłączyć, bo główka wysoko i trzeba wzmocnić skurcze.
One, u jednego sprzedawcy zamawiałaś?
. . . a więcej szczegółów można prosić?

wątek czytają matki z dziećmi, więc szczegółów nie budiedprzestan,nieletnich tu nie ma