Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Fakt,że uważam że z winy położnej, która nie pozwoliła mi rodzić w poz. wertykalnych, jak kazali mi się położyć na łóżku, tak trzymali mnie 2godz i nie pozwolili zejść a Mały się cofał.
Jak noc będzie też do dupy to jutro mnie zbada. Do szpitala mam się nie pchać, żeby mi nie chcieli wywoływać. Faktycznie, lepiej w domku.
I jeszcze raz ponawiam pytanie od kiedy mogę sobie skakać na tej piłce dużej pompowanej i kręcić bioderkami, mogę już ??
aaaaaa wg zaczętych liczy Uś 15.11. zacznie mi się 38tc wg OM
Świetna ta położna Zazdroszczę Ci takiej opieki.
To jak? Nastawiasz się na jutro jednak? Mam nadzieję, że noc pokaże swą moc i będziemy gratulować najdalej jutro
hahaha nie,nie,broń Boże nie ścigam sie nie czaiłam tylko jak to jest że NAna mając termin taki jak ja szybciej kończy 38tc Nie mogę z Ciebie i Uś i tych waszych rozmów na temat pozycji na liście, wyścigów do porodu :) szalone!!!!
kopniak mobilizacyjny zadziałał torbę szykuję
aaaaaa wg zaczętych liczy
mam wrażenie, że brzuch mi na kolana opadnie
torbę szykuję
Krasnal nam pawiuje, niech on najpierw do siebie dojdzie...
--
kopniak mobilizacyjny zadziałał
Zanim zamówię wszystko czego brakuje, zanim przyjdzie.
Uś, a jak! A pewnie, że zadziałał Taka drobna jesteś, ale kopa to masz niezłego
no to faktycznie sie nerwow najadłas Wolę mieć to przygotowane i niech sobie czeka.
pogoń M,niech trochę podgoni wszelkie prace
Kinga, a czemu tak im się spieszy z tym porodem czy cc?
Najchętniej zakupiłabym rajstopy w necie, znacie jakieś sprawdzone strony?
dla mnie tez szczególnie ze tak totalnie sie spłukałam przy szkolnej wyprawce dla moich bliźniaków...raju a mówią że edukacja jest darmowa Dla mnie to na prawdę sporo kasy...
napisz nam Kinguś w miarę możliwości co wynika po badaniu.ściskam kciuki by szyjka puszczała i skurcze by jednak sie uregulowały i nabierały na mocy Od 9 godzin mam bardziej lub mniej regularne bolesne skurcze, zaczynam być zmęczona.
ja obejrzałam in vitro choć ciezko mi bo to pozna dla mnie pora Laseczki jak tam wczorajszy program. Ja oglądałam angielski, puźniej izbę przyjęć i film mi sie urwał. Obudzilam sie za 3 godziny
no a ja tak w lipcu i sierpniu kupowałam pomału do szkoły,we wrzesniu reszta wyprawki i zostal mi tylko pazdziernik i listopad...marnie Uś no to rzeczywiście u Was podwójna kasa jednocześnie.
Tym bardziej jestem za zakupami na tzw raty czyli raz coś drugi raz coś o
Dziewczyny!!! Jest rozwarcie!!! 4 cm. Jesteśmy już na porodowej. Chyba miałam też masaż szyjki podczas badania, bo coś długo mi grzebał i bolało mocno Zaraz mają oksę podłączyć, bo główka wysoko i trzeba wzmocnić skurcze.
One, u jednego sprzedawcy zamawiałaś?
. . . a więcej szczegółów można prosić?
przestan,nieletnich tu nie ma wątek czytają matki z dziećmi, więc szczegółów nie budied