Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkachaw
    • CommentTimeOct 16th 2013
     permalink
    uś: achaw: wątek czytają matki z dziećmi, więc szczegółów nie budied
    przestan,nieletnich tu nie ma
    a jak są to im oka zaslonimy

jak to a w brzuchach waszych to kto siedzi, wszystko widzą i słyszą
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Żabka221: Oj dziewczyny nie wiem czy i ja niedlugo do was z powrotem nie zawitam

Dawaj dawaj!!! Jesteś lepsza ode mnie :devil: a kiedy będzie wiadomo coś więcej??? :devil:
    KINGA TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA PORÓD! 4 CM TO BARDZO DUŻO!!! :clap: Już jutro będziesz miała aniołka przy sobie :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorhelvetka
    • CommentTimeOct 16th 2013 zmieniony
     permalink
    fitmama, rajstopy ciążowe widziałam w Rossmanie firmy Gatta.
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Kinga kibicuje :bigsmile:
    Frag jestem w szoku ze tak sie sprawy maja,po wczorajszym wieczorze myslalam,ze bedzie dzis po.
    A krasnal pawikuje wiec jednak wirus. Tak jak juz pisalam niestety panuje. Zdrowka
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Żabka221: Oj dziewczyny nie wiem czy i ja niedlugo do was z powrotem
    nie zawitam
    a zapraszamy :bigsmile: dopiero plany czy już działacie?
    jak Ty rodziłaś to ja byłam w 14tc :tongue: zamienimy sie teraz i ja bede rodzic a ty na początkach :cool: extra :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Dziewczyny krece sutami juz troche i mam pytanie do kręcących. Dopuki sie nie wyluzowalam to nic sie nie dzialo. A teraz zamykam oczy,w ciszy i krece i zaczynam czuc rozpieranie w szyjce przechodzace w góre w brzuch ktory sie pomalu spina. Tzn ze dzialam na szyjke ?
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Bonimku działasz :D:D
    Żabka chwal się tu szybko :D
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    kachaw: jak to a w brzuchach waszych to kto siedzi, wszystko widzą i słyszą

A Ty myślisz, że je do brzucha bocian wsadził? :devil: Zapewniam Cię, że Moja nie takie rzeczy widziała czy słyszała :)
    Opowiadaj! :cool:

uś: ...patyczki...
    nie pamiętam czy uzywałam przy chłopcach...moze powinnam dopisac do listy
    ja dla siebie nie uzywam bo mi laryngolog stanowczo odradzala,bo sie woskowinę wpycha.

Nam też na SR odradzali używać ich do czyszczenia uszek, ale gdzieś czytałam, że nim [w sensie patyczkiem] można np. pępuszek osuszyć delikatnie. Do ucha nie mam zamiaru tego Jej wkładać :)
    A kupiłam, bo były niedrogie i zawsze w razie wu to są :wink:
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    bonim: Tzn ze dzialam na szyjke ?

Działa działa, zgaś światło to podziała jeszcze lepiej :devil: też tak robiłam i się czułam :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Normalnie czuje rozpieranie w szyjce:devil: i taka fala skurcza :crazy: qrcze nie moge przesadzic bo moj jest na nocce w pracy.
    Venus i jak sie u Ciebie rozwijala akcja sut poród? Dlugo?
    •  
      CommentAuthordona79
    • CommentTimeOct 16th 2013 zmieniony
     permalink
    kurcze jak ta lista wystrzelila, dopiero co bylam na 20 a teraz juz w pierwszej 10 masakra a niebawem moze jeszcze blizej!!!! ooooooochhhhh widze ze dziwczynki sie mocno staraja super, zycze lekkich i szybkich porodw dla dziewczyn z pierwszej piatki!!! ja mam wrazenie ze brzuch mi sie mega obnizyl i Mala cisnie na szyjke... jak czesto pilyscie herbatke z lisci malin? tzn chodzi mi o to ile razy dziennie? pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszle mamusie!!!
    Suwaczek z babyboom.pl
    •  
      CommentAuthorKlNGA
    • CommentTimeOct 17th 2013
     permalink
    Moje Kochane! O 3:23 przyszedł na świat nasz najukochańszy Jasiulek z zacną wagą 4050g i o długości 60cm :swingin: Jestem wykończona, ale najszczęśliwsza na świecie :smile: Bez Męża nie dałabym rady... I Wam z całego serca dziękuję za wsparcie :grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Gratuluję Kinga. Cos duże dzieci się ostatnio rodzą:flowers::flowers::flowers::grouphug::grouphug::threesome::threesome::whorship:
    Trochę to potrwalo. Jestem ciekawa opisu
    •  
      CommentAuthorŻabka221
    • CommentTimeOct 17th 2013 zmieniony
     permalink
    Czulam,że w weekend była owu no i poszaleliśmy a we wtorek bylam u gina i potwierdzil moje przypuszczenia , pomimo tego że karmię był mega płodny cykl,mówił że są duuże szanse , ladne endometrium itd, teraz czekamy żeby test zrobić :cool: jestem dobrej myśli, choć o niunie się trochę staraliśmy to pewnie nie będzie łatwo :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorEwa1406
     permalink
    Gratulacje serdeczne!
    --
    •  
      CommentAuthormacek
     permalink
    Kinga ogromne gratulacje :flowers: Odpoczywajcie i uściski dla Jasiulka :bigsmile:

1. Bonim 12.10.2013 (dziewczynka)
    2. Mazepka 29.10.2013 (chłopiec)
    3. kachaw 30.10.2013 (chłopiec)
    4. KAROLKA8444 04.11.2013 (chłopiec)
    5. Lena32 05.11.2013 (dziewczynka)
    6. The_Fragile 07.11.2013 (chłopiec)
    7. dona79 09.11.2013 (dziewczynka)
    8. Stokosia87 10.11.2013 (dziewczynka)
    8. macek 10.11.2013 (chłopiec)
    9. buba79 14.11.2013 (chłopiec)
    10. Sheam 21.11.2013 (dziewczynka)
    11. OneKiss 23.11.2013(dziewczynka)
    12. Luba 27.11.2013 (dziewczynka)
    13. biedronka28 05.12.2013 (chłopiec)
    14. Lopeziątko 06.12.2013 (chłopiec)
    15. Emi_787 08.12.2013 (chłopiec)
    15. Hanny 08.12.2013 (chłopiec)
    16. uś 12.12.2013 (dziewczynka)
    16. nana81 12.12.2013 (chłopiec)
    17. Hecate26 14.12.2013(chłopcy)
    17. Koalka 14.12.1013 (dziewczynka)
    18. Madllen23 30.12.2013 (dziewczynka)
    19. subiektywna7 07.01.2014 (dziewczynka)
    20. _malgosia_ 27.01.2014 (dziewczynka)
    21. agi500wtn 29.01.2014 (dziewczynka)
    22. Annie_86 01.02.2014 (dziewczynka)
    23. cecylka25 02.02.2014 (chłopiec)
    24. Muriah 04.02.2014 (chłopiec)
    25. meggi12345 13.02.2014 (dziewczynka)
    26. Poziomkauk 14.02.2014 (dziewczynka)
    27. Bananowiec 15.02.2014 (dziewczynka)
    28. Loren 16.02.2014 (chłopiec)
    29. karolajnas 02.03.2014 (chłopiec)
    30. myszaasia 03.03.2014
    31. mariaekad 07.03.2014 (chłopiec)
    32. zanettt86 11.03.2014 (dziewczynka)
    33. Volvic 12.03.2014 (chłopiec)
    34. ally 1381 20.03.2014
    35. GaggataB 22.03.2014
    36. Kami87 23.03.2014 (dziewczynka)
    37. helvetka 26.03.2014
    38. Gaja00 27.03.2014
    38. BrunetkaElegance 27.03.2014
    39. puelka 31.03.2014
    40. dziewczyna600 03.04.2014
    41. gienia83 07.04.2014
    42. nulla 08.04.2014
    43. Libra1610 16.04.2014
    44. Anabella2013
    45. Kakai 23.05.2014
    46. CiastoMiłości 25.05.2014
    47. Ewa1406 27.05.2014
    48. fitmama 01.06.2014
    49. Szpilka27 08.06.2014
    --
    •  
      CommentAuthorEvey84
     permalink
    Witam :)

Kinga - gratuluję :) Dorodna Kruszynka z Twojego Synka ;) Czekam na relacje..

Bonim - trzymam kciuki, byś tym kręceniem rozkręciła sobie akcję :)

Venus87, zabka221 - Dziewczyny, podziwiam! Ja miałam problem zdecydować się na drugie, a Wy jeszcze szybciej :D Niewiele znam takich osób w moim otoczeniu co to rok po roku dzieciaczki mają ;) a szkoda ;)

Treść doklejona: 17.10.13 08:12
    Ja oczywiście dopiszę się do listy, jak już będę znała przybliżony termin z USG ;)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kinga, super, super, super - gratuluję z całego serca!!! Czyli balonik nie zawiódł!

bonim: Frag jestem w szoku ze tak sie sprawy maja,po wczorajszym wieczorze myslalam,ze bedzie dzis po.

Ja też prawdę mówiąc. A tak skurcze nadal są, raz słabsze, raz mocniejsze, ale postanowiłam mieć je w dupie. Nie zwracam na nie uwagi, bo oszaleję, a tak jak położna mówiła - szyjka może mi się nawet ze 2 tygodnie skracać...

bonim: A krasnal pawikuje wiec jednak wirus. Tak jak juz pisalam niestety panuje.

U Krasnala raczej nie wirus, chyba się marchewką przytruł...

OneKiss: Nam też na SR odradzali używać ich do czyszczenia uszek,

Można czyścić, ale małżowinkę - wtedy patyczki są the best. I tak dokoła wejścia do ucha - też patysiami, bo jednak palcem czy pieluszką to już nie to samo...
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Kinga gratulacje!!!
    Boni marzenie spełnione jesteś na pierwszym miejscu :D Teraz możesz się brać za rodzenie żeby innym dać ta satysfakcję bycia na pierwszym miejscu.
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    I mam swoje miejsce nr1. :devil:
    Teraz proszę kopa w zadek prosto na porodowke:devil:

Treść doklejona: 17.10.13 08:23
    Frag normalnie szoking. I jak tu rodzic. U mnie cisza a suty juz nie daja rady z bólu. Szlak mnie trafia.
    Na szczęście nr 2 ma trochę czasu wiec spokojnie:wink:
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    Dziewczyny ćwiczyłyście w ciąży? Dzięki za rady z rajstopami :*
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    No właśnie Bonimku, 1 miejsce masz, także teraz możesz spokojnie rodzić :)

Fitmama - ja ćwiczyłam do III trym, chodziłam na zajęcia dla ciężarówek.
    --
    •  
      CommentAuthormontenia
     permalink
    Fitmmama, ja ostatnio widziałam rajstopy dla ciężarnych w rossmanie. Były tez biustonosze,majteczki na brzuch. Ale nie wiem czy to staly towar jest,czy tylko niektóre maja to w ofercie.
    Frag, marchewka by się przytruł?
    my wielokrotnie mielismy takie 1 dniowe jelitowki, a każdy z nas jadl co innego :wink:
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    montenia: Frag, marchewka by się przytruł?my wielokrotnie mielismy takie 1 dniowe jelitowki, a każdy z nas jadl co innego

Tak zakładam, bo jadł ją około 11, a o 17 zaczął wymiotować tylko tą niestrawioną marchewą :( Po północy mu przeszło i już dzisiaj jest - odpukać - ok... On strasznie łapczywie jadł i zjadł jej mega ilość...
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    KINGA GRATULACJE!!!Uściski dla Ciebie i Jasia i ukłony dla dzielnego męża :smile:
    BONIM NO NO kochana 1 zobowiązuje :wink:
    JA spadam do gina. Mam dziś wizytę, odezwę się jak wrócę, proszę kciuki trzymać.
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Kachaw, OneKiss, dzięki za informacje :wink: Wysupłałam ostatnie grosze i zaraz zamawiam. Tak naprawdę do niezbędnego minimum brakuje mi niewiele, ale chyba tego co niezbędne.

Kinga, (wiem, wiem, ustalałyśmy, że dajemy ooo :devil::wink:, ale nie mogę się powstrzymać) bardzo, bardzo się cieszę!!! Cały czas w planach było CC a tu proszę :wink: Mimo, że Jaś spory udało się. Myślę, że i tak szybciej dojdziesz do siebie po naturalnym porodzie. Życzę Ci tego poweru i poczucia dumy z siebie, którego sama mam nadzieję doświadczyć po porodzie :wink:
    No i się poryczałam :cry::wink:

Frag, mam nadzieję, że odpoczniesz i dasz radę zebrać siły na finał. Naprawdę zaskakujące! Pierwszy poród taki szybki a drugi spokojny. Może Ptyś też będzie statecznym niemowlęciem :tooth: Paweł się rodził szybko czasowo, ale jakoś tak stopniowo wszystko narastało i on też spokojny. Emilia pchała się na świat niesamowicie od pierwszego skurczu (nie zapomnę tego chyba do końca życia) i jest hersztem rodziny :peace:
    Jak dzisiaj ma się Skrzat?

The_Fragile: Można czyścić, ale małżowinkę - wtedy patyczki są the best. I tak dokoła wejścia do ucha - też patysiami, bo jednak palcem czy pieluszką to już nie to samo...

Potwierdzam i do tego zamierzam używać. Bałabym się pchać maleństwu patyk do ucha. Nie mówiąc o tym, że to faktycznie nic dobrego. Potwierdzają to opinie audiologów i neurologopedów, z którymi miałam okazję się zetknąć. Każdy jeden o tym przypomina. Można sobie elegancko uszkodzić błonę bębenkową takim patykiem a co dopiero maluszkowi. Uszkodzona błona bębenkowa wiąże się z gorszym, mówiąc delikatnie, słyszeniem. Jeśli nie aż tak, to zaburzymy gospodarkę ucha naturalną woskowinową i zafundujemy korki w uszach, a tym samym częste wizyty u laryngologa.

Tak w kontekście logopedów. Podjęłam dziś ostateczną decyzję. Mimo starań o ITS, zawieszam studia na kołku. Za rok wrócę do tematu i zrobię ostatni semestr z kolejnym naborem. Za dużo tego wszystkiego ostatnio. Przestałam się oszukiwać, że dam radę. Nie dam. Muszę się skupić na tym, by zdążyć z przygotowaniami do porodu - tego raczej nie przełożę :cool:
    Mam nadzieję, że bez problemu załatwię tę sprawę. Będę dziś dzwonić na uczelnię.

bonim: I mam swoje miejsce nr1. :devil:

No tak pierwsze miejsce zobowiązuje :thumbup: Jak uś zapali Ci kopniaka, od razu wylądujesz na położniczym z mała przy cycku :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    nana81: Frag, mam nadzieję, że odpoczniesz i dasz radę zebrać siły na finał. Naprawdę zaskakujące! Pierwszy poród taki szybki a drugi spokojny. Może Ptyś też będzie statecznym niemowlęciem Paweł się rodził szybko czasowo, ale jakoś tak stopniowo wszystko narastało i on też spokojny. Emilia pchała się na świat niesamowicie od pierwszego skurczu (nie zapomnę tego chyba do końca życia) i jest hersztem rodziny

Ja też mam takie wrażenie - jak na razie Krasnal rządzi, potrafi tupnąć i nie usiedzi sekundy na miejscu - zupełnie inaczej niż był w brzuchu (meeega spokojny), a z kolei Skrzat daje czadu prawie 24/7, w nocy, w dzień, kopie jak szalony. To może będzie tak na odwrót właśnie - że będzie spokojniejszy niż ta moja Krasnalówka-atomówka :DDD

Treść doklejona: 17.10.13 08:56
    Ale szczerze powiem, że pierwszy poród był sympatyczniejszy - odeszły wody, rach, ciach i po krzyku. A tutaj jednak te cholerne skurcze trochę męczą.
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Sory :shamed: Pomyliłam Skrzata z Krasnalem :jumping: Wybacz :flowers:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Frag ta jelitowka trwa kilka godzin. U nas tak było. Młody zwrocil niestrawiona zupe. Tyle ze jeszcze temperature mial i biegunke. Ja tez
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    The_Fragile: tutaj jednak te cholerne skurcze trochę męczą

To na pewno, ale jesteś silną babką. W odpowiednim czasie przyjdzie moc i będziesz walczyć jak lwica.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    bonim: Frag ta jelitowka trwa kilka godzin. U nas tak było. Młody zwrocil niestrawiona zupe. Tyle ze jeszcze temperature mial i biegunke. Ja tez

Serio? Kurczę, to może ja też to miałam... Bo u mnie dobę wcześniej...

Nana - dzięki :DDD Pewnie, że będę :D
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    The_Fragile: Serio? Kurczę, to może ja też to miałam...

U nas też było podobnie. Mąż zaczął wymiotować wieczorem, mała w nocy i przez całą noc właściwie walczyła. Oboje kolejnego dnia wykończeni i pokręceni byli. Mała miała biegunkę jeszcze ze 3 dni, ale już nie taką typową. Po ok trzech dniach pokręciło mnie i syna - także wieczór i połowę nocy mieliśmy z głowy. Mając w pamięci rota, którego przechodził Paweł w wieku ok 2 lat stwierdzam, że to był pikuś. Na pewno się nie zatruliśmy niczym, bo w okolicy takie właśnie choróbsko grasuje. Od wczoraj chorują dzieci szwagierki.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Cholibka, to może faktycznie to to. No nic, oby już dzisiaj było dobrze, potworne patrzeć jak dziecię się męczy :(

Bonim, jak tam twistowanie sutków idzie?
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    The_Fragile: potworne patrzeć jak dziecię się męczy :(

Najgorsza ta panika przy wymiotach :sad: Emilka w przypływie tchu krzyczała 'myj, myj' - zawsze po żyganku było mycie i przebierania. Bidula.
    --
    •  
      CommentAuthorczerwinka
     permalink
    Frag u nas to samo z Franiem było ! Przed wczoraj o 17:30 zjadł banana jadł łapczywie, o 21 zwymiotował kawałkami i potem jeszcze 3 razy w nocy i raz rano o 7 samą wodą ... a potem już nic mu nie było jadł i rozrabiał ;) Wiec albo banan albo jak piszecie jelitówka ;) przepraszam za nie na temat wątku post ;)
    ps. pamiętasz mój poród i moje skurczybyki .... życzę Ci aby szybciej Ci poszło niż mi ...
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Moj wymiotowal od 16 do 22. Pozniej biegunka do południa. A później juz przechodziło. Ale 3 dni walczyl temperatura i nie jadł. Byl bardzo słaby. Mnie zaatakowalo w nocy. Do rana przeszło ale na drugi dzień byłam słaba.
    A suty już bolą i nie mogę wyluzowac więc tak słabo efektywnie:cry:
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Bonim, młody w szkole, M po nocy w domu...zaangażuj chłopa, bedzie przyjemniej :devil::bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Stwierdził że lepiej jak po niedzieli urodze to weźmie wolne. On myśli ze mnie dotknie i zaczne rodzic:devil:
    A to ze w sobotę rano mam pójść do szpitala i to ja będę leżeć nie on
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Hejo :)
    ale mialam sen o kufa.. nie zdradze Wam ale bylo bosko hahaha
    no o!
    Frag :P Skrzacik to Cioci Gieni chyba posluchal hyhy :P
    Bonim rodz juz no... co lekarz mowi? jakies wywolywanie? cos teges?

ide do sklepu:P ale jak sobie pomysle ze musze isc z malym pod gore i z gory bez wozka bo sie rozpierduchal to wole nie jesc sniadania:P

p.s. ma ktoras z was wozek mutsy 4rider albo ktorys z mutsy ? albo tako laret?
    --
    •  
      CommentAuthoreliz21
     permalink
    bonim jak sutki bolą to je oszczędź już...przecież za chwilkę masz karmic nimi Maleńką...i głowa do góry...jesteś number 1...usmiechnij się...jesteśmy bliżej niż dalej:)...ja zaraz za Tobą:)
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    eliz21: esteś number 1

no wlasnie o!
    patrz na mnie ja gdzies na koncu ... a juz chcialabym byc na Twoim miejscu :) albo chociaz w 22tyg i miec usg i dowiedziec sie ze bedzie pipa :P
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Witam się
    Bonim teraz możesz rodzić, więc nie krępuj się, ja na 3 miejscu, no no podium.
    U mnie młody się wypina, w nocy trochę brzuch twardniał, dziś zobaczę na wizycie jak tam moja szyjka i jak się młody czuje.
    Fitmama ja fajne rajstopy kupiłam w gatcie, i leginsy też bardzo fajne. Jeżeli ty byłaś tak bardzo aktywna przed porodem jak piszesz i masz zielone światło na ćwiczenia i samopoczucie ci pozwoli to nawet lepiej byś nadal ćwiczyła i nie przerywała nagle ćwiczeń. Ja się bałam bo po moim wcześniejszym poronieniu przez 12 tyg dmuchałam na zimne, na basen się bałam bo wiadomo infekcje a u mnie nie było akurat oferty dla ciężarnych, w pierwszej ciąży cały II trymestr i 7 m-c chodziłam na ćwiczenia dla ciężarnych.
    Frag współczuję wymiotów synka, trzymajcie się, a któraś z Was wie co słychać u Mazepki?
    Mazepko odezwij się, powiedz co u ciebie
    Mariaeked powodzenia na wyzycie

Treść doklejona: 17.10.13 09:54
    Ps któraś pytała o,liście malin ja piję 2x dziennie po szklance po tygodniu picia zrobiłam tydz przerwy by nie przestymulować macicy i teraz znów zaczynam pić, tak radzą na stronie rodzić po ludzku, czyli tydz na tydz
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    W sobotę mam się zgłosić ale czy coś mi będą robić to nie wiem. Zresztą już miałam wywoływanie i chce naturalnie:cry:
    •  
      CommentAuthoreliz21
     permalink
    Ja ćwiczyłam prawie do konca joge i pilates...i mam zamiar dośc szybko wrócić do ćwiczeń po porodzie...
    Jest zasada jak ćwiczyłaś właśnie nie przerywaj....jak nie ćwiczyłaś...nie zaczynaj ćwiczeń....
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Bonimku, a tak ogólnie to jak się czujesz?

Treść doklejona: 17.10.13 09:57
    czerwinka: zwymiotował kawałkami i potem jeszcze 3 razy w nocy i raz rano o 7 samą wodą ... a potem już nic mu nie było jadł i rozrabiał ;)

No to tak jak u nas było...
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    "ale mialam sen o kufa.. nie zdradze Wam ale bylo bosko hahaha
    no o!"

To wszystko przez Kachaw :crazy: Mówię Wam :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    No widzicie ja to wiem jak rozbudzić wasze wyobraźnie, gdybym podała szczegóły mojego wczorajszego tete a tete z mężem to Nana nie miała by pięknego snu a tak.... :hugging:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    To gienia miała sen, a ja tylko tak z zazdrości się czepiam :shamed::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Frag,czuje sie dobrze, tylko ucisk w szyjce i jak dobrze anteny ustawie to mnie skurcza, i mam zawroty glowy jakbym ucisk miala na cos. Kosc ogonowa boli..
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    bonim: jak dobrze anteny ustawie to mnie skurcza

:crazy: Anteny - boskie!!! :D

Mam nadzieję, że sama urodzisz i się ładnie rozkręci. Z tego co mi położna mówiła to masaż robisz 3 minuty na jednego cycka, potem na drugiego, możesz to kilka razy powtórzyć, ale potem zrób przerwę nawet pół godziny - żebyś sutków nie zamęczyła.

Ja jutro jadę na badanie, mam nadzieję, ze te cholerne skurcze coś przyniosły.
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.