Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ja tez jeszcze nie mam,a rejestrowałam sie juz dość dawno.próbki z johnsona zdążyły już dotrzeć... fisher price rozdaje zabaweczki po rejestracji. Dotarła już do was ?:) Ja dostałam maila, że "prezent jest już w drodze" .. chyba się gdzieś zawieruszył
idź jutro do tej lekarki,moze lepszy sprzęt ma.a potem do[piero do szpitala.u mnie też gin musiał długo szukać i naciskać mocno podbrzusze by dojrzeć pęcherzyk Pęcherzyka nie widać, ginekolog badała mnie dopochwowo i przez brzuch, chyba z 10 minut jeździła głowicą, ale nie znalazła dzidzi, endometrium typowe na ciąże, grube, obszerne, duże ale dzidzi nie widać, dwa testy wyszły pozytywnie, nie wiem co mam myśleć, może poczekam jeszcze z tydzień, dała skierowanie do MSWiA na oddział aby mnie zbadali bo mają lepszy sprzęt więc pójdę.
a ja sie rejestrowałąm jak dałaś linka,więc chyba jeszcze byly juz pewni enie maja zabawek w promocji :P
Kasia wierzyc mi sie nie chce ze Ty już za chwilę rodzić będziesz.stanełaś mi gdzieś na poziomie 32tc i ciągle myślę ze w nim jesteś.a to przecież ja juz mam 32 szyjka miękka, dwa centymetry rozwarcia, ale wiadomo, że z taką szyjką to nawet dwa tyg można chodzić.
Wód dużo, łożysko okey, nie jest owinięty pępowiną, żelazo mam odstawić.
waga szacunkowa 3414gr.
Frag jutro o 16:00 na tlc jest powtórka :)
Venus ale który to tydzień ciąży ? Może jeszcze za wcześnie na badanie ?
Venus a wiesz mniej więcej kiedy miałaś owulację, bo może za wcześnie na kropka, ja bym poszła na betę najpierw a dopiero potem do szpitala, szkoda Lesia zostawiać
Venus ale powiedz Nam który to tydzień ciąży i czy wiesz mniej więcej kiedy była owu??Bo to też jest ważne...bedzie dobrze-musi być:*
A ja po wizycie mam same dobre wiadomości:
szyjka miękka, dwa centymetry rozwarcia, ale wiadomo, że z taką szyjką to nawet dwa tyg można chodzić.
Wód dużo, łożysko okey, nie jest owinięty pępowiną, żelazo mam odstawić.
waga szacunkowa 3414gr.
li, krzywdy sobie nie zrobię?? to trzeba mocno ciągnąć czy kręcić
Ktoś ma linka jak te suty trza targać??
a ja sie rejestrowałąm jak dałaś linka,więc chyba jeszcze byly
Ja jakaś tępa jestem bo nie widzę nic z rejestracja na tej stronie
kurde suszy mnie ostatnio jak dzika po żołędziu
w ciągu dzisiejszego wieczoru spijam juz chyba 4 czy 5 herbatę