Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorkachaw
    • CommentTimeOct 17th 2013
     permalink
    Uśku jakie bawi cudze nieszczęście, ja chodzę chyba z 5 razy, więc pomyślałam że ty w ramach solidarności też tej nocy będziesz chodzić :cry:
    Migotynko dzięki za kciuki, idę spać
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
    • CommentTimeOct 18th 2013
     permalink
    Us ja tez tak pije herbaty, ciagle mnie suszy.
    Migotko dzieki, kciukaj zebym zaczela rodzic :neutral:
    •  
      CommentAuthor_Asiula
     permalink
    Ja to sobie robię od razu 2 herbaty :p
    A na dodatek w takich kubkach 0.5l :p
    Przy karmieniu piję jak smok :p
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Bonimku, żeby to dzis, żeby to dziś!

Migotynko, no z trójką to łatwo nie jest na pewno, ale dzielna babka z Ciebie!
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    A jak u Ciebie frag ? Ja naprawde jestem zalamana bo wiem jak smakuje wywolanie.
    I syn strasznie przezywa ze mnie dlugo nie bedzie
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    U mnie się wycisza, mam pojedyncze skurcze, ale rzadko. Nie wiem co to we wtorek było, moze się zestresowałam, albo jakaś próba generalna ;)) Za to ledwo chodzę, strasznie mi ciągnie brzuch, dzisiaj idę do ginki i zobaczę na czym stoję...

Bonimku, nie myśl o wywoływaniu na razie, bo to też może jakoś psychicznie CIę blokować. Kiedy masz się do szpitala zgłosić?
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    Jutro rano.. dzis chyba pojde do gina moze mi ozrusza szyjke.
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Bonimku, to nie jest głupi pomysł - masaż szyjki może ładnie pomóc!
    --
    •  
      CommentAuthormacek
    • CommentTimeOct 18th 2013 zmieniony
     permalink
    Witam się.

Widzę, że cisza na morzu ;) Trzymam kciuki, żeby się wam szybko rozkręciło.

Mnie wczoraj wieczorem spinało ale wzięłam nospe i poszłam spać, rozeszło się bo nawet nie wstawałam do kibelka :bigsmile:

Dzisiaj wieczorem mam wizytę, ciekawe jak tam moja szyjka :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorLibra1610
     permalink
    Us, ja tez tyle pije ostatnio ze szok, tylko nagorsze jest to ze w nocy trzeba czesto wstawac do wc ;( w ogole od kiedy weszlam w 2 trymestr to mam jakos bardziej checi do zycia, ochote na wszystko, niestety wlacznie z wymiotami nadal... :p
    --
    •  
      CommentAuthormigotynka
     permalink
    Ale emocje tutaj u Was:) Ale jak się zacznie to hurtowo poleci, zobaczycie:) Tak jak u nas było:):)
    Miłego dnia kochane:)
    --
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    Zmieniając trochę temat, pochwalę się, że byłam wczoraj na yodze dla kobiet w ciąży. Wspaniała sprawa. Polecam. Wszystkie ćwiczenia przygotowujące do porodu- ćwiczenia mięśni Kegla, wzmacnianie pleców, właściwe oddychanie, relaks, sporo cennych informacji co pracuje przy porodzie. Jestem pewniejsza niż pewna, że poskutkuje to łatwiejszym zniesieniem narodzin:)
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    dzień dobry no lista nadal w miejscu...Ale mówię Wam dziewczyny, że jak ruszycie to ja kurcze nagle na 20 miejsce wskoczę :surprised:
    MIGOTYNKO szacunek dla mamusi 3 dzieci, mam nadzieję, że służysz pomocą i dobrą radą :smile:
    Frag, Bonim trzymam kciuki za naturalny rozwój sytuacji ...

Ja dziś od rana zamierzam się wziąć za porządki,,,, ba nawet okna w salonie zamierzałam umyć...ale matka natura zrobiła to za mnie....
    a aaaa wczoraj zapomniałam jechałam samochodem z zepsutą boczną szybą, pi...dziło jak nie wiem co... ale cholera te automaty to mnie dobiją kiedyś...:devil: no kamikadze boski wiatr nie ma przebacz :bigsmile:
    Dziś liczę na to, że szyba naprawi się sama, deszcz przestanie padać a ja nie będę musiała nigdzie jechać :bigsmile:...no takiego wyboru mój los dawno nie miał :wink:
    MIŁEGO DNIA
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Dzień Dobry mamusie :wink:
    Frag i Bonim trzymam za Was kciuki, mocno ściskam, mam nadzieje, że ruszy się u Was samo abyście nie miały nerwów, że będzie trzeba wywoływać :sad: z Lesiem mi to też groziło i wiem jak to na psychikę wchodzi, od razu chce się rodzić samemu...
    migotynka: Ale jak się zacznie to hurtowo poleci, zobaczycie:)

Też tak uważam, że to cisza przed burzą :devil:
    fitmama: Wspaniała sprawa. Polecam. Wszystkie ćwiczenia przygotowujące do porodu- ćwiczenia mięśni Kegla, wzmacnianie pleców, właściwe oddychanie, relaks, sporo cennych informacji co pracuje przy porodzie. Jestem pewniejsza niż pewna, że poskutkuje to łatwiejszym zniesieniem narodzin:)

Oby ta pewność i siła trzymała się Ciebie przy porodzie! życzę tego Tobie z całego serca :heartbounce:
    Ja mam zaraz wizytę.....denerwuję się...

Treść doklejona: 18.10.13 09:09
    mariaekad: Dziś liczę na to, że szyba naprawi się sama, deszcz przestanie padać a ja nie będę musiała nigdzie jechać ..

:whorship::whorship::winkkiss:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    venus87: Frag i Bonim trzymam za Was kciuki, mocno ściskam, mam nadzieje, że ruszy się u Was samo abyście nie miały nerwów, że będzie trzeba wywoływać

Ja to luz, bo mam jeszcze czas, podkurzyła mnie tylko wtorkowa akcja ;))) Teraz trzymamy za Bonimka!

A ja jadę na wizytę do gin, zobaczymy czy ta akcja w ogóle ruszyła szyjkę, czy nadal jestem Żelazna Lady ;)

Treść doklejona: 18.10.13 09:16
    venus87: Ja mam zaraz wizytę.....denerwuję się...

Masz moje kciuki!
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    venus, Frag TRZYMAM KCIUKI ZA WASZE WIZYTY :smile:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    mariaekad: Ja dziś od rana zamierzam się wziąć za porządki,,,, ba nawet okna w salonie zamierzałam umyć...ale matka natura zrobiła to za mnie....

Uratowała Cię przed ochrzanem :devil: Okna to naprawdę nie najlepszy pomysł :confused: Dbaj o Was.

Bonim, Frag, przesyłam całą pakę skurczy - ekspresem.

Witam się w 34tc. Chociaż bliższe mi teraz liczenie skończonych, pełnych tygodni, czyli 33tc za nami.
    Późnym wieczorem, po całym którymś z kolei dniu leżenia i naprawdę nic nierobienia miałam skurcze co 5-7 min. Trwało to może 40min. Nie były regularne, ale na tyle intensywne i bolące, że musiałam się skupić na oddechu :confused: O 24 biorę fenoterol, wzięłam trochę wcześniej, do tego nospa forte i przeszło w niebolące twardnienie, w końcu zasnęłam. Nie brakowało wiele, bym wpadła w panikę. Po obudzeniu się przy każdym ruchu kamień zamiast brzucha :sad: Po regulaminowym wzięciu tabsów cisza. Czeka mnie pewnie leżakowanie na całego. Zamówione, ostatnie higieniczne sprawunki do torby szpitalnej są w drodze. Jak tylko przyjdą kończę akcję torba. Dobrze, że wzięłam sterydy płuckowe. Jeszcze jedna dawka i plan wykonany. Nie życzę sobie już takich akcji :cry:

Migotynko, gonisz gacie na zakrętach, powiadasz? :wink: Czyli teraz muszę wyciągnąć nogi na kanapie i delektować się gniciem :cool: W końcu gnicie to życie :bigsmile:
    Fajnie, że zaglądasz :kissing:

Treść doklejona: 18.10.13 09:31
    The_Fragile: Żelazna Lady ;)

Taka już była w historii :wink: Zyczę flaka :devil:

Venus, no stres! Jest wcześnie. Będzie dobrze!
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    Dzień dobry:)
    Trzymam ciągle kciuki za pierwszą 5-kę.
    Ja od wtorku baaardzo się oszczędzam, plus biorę luteinę i już mnie tak nie skurcza :bigsmile:
    Jednak na własne życzenie wywołałam sobie te spinania nadmiarem aktywności przez prace od 6 do 23.

Następna wizyta we wtorek i zobaczymy czy szyjka przystopowała.

Zmobilizowało mnie to do skompletowania reszty wyprawki!
    Już prawie wszystko zamówiłam/kupiłam.
    Pamiętam jak któraś kiedyś wrzucała listę jak spakować torbę do szpitala w dodatku warstwowo od najpotrzebniejszych rzeczy w początku porodu na górze itd.
    Ma ktoś zapisane i wrzuci?
    Ratunku torba nie spakowana a mnie już chcieli do szpitala brać:confused:

Treść doklejona: 18.10.13 09:36
    nana81:
    Witam się w 34tc. Chociaż bliższe mi teraz liczenie skończonych, pełnych tygodni, czyli 33tc za nami.
    Późnym wieczorem, po całym którymś z kolei dniu leżenia i naprawdę nic nierobienia miałam skurcze co 5-7 min. Trwało to może 40min. Nie były regularne, ale na tyle intensywne i bolące, że musiałam się skupić na oddechu :confused: O 24 biorę fenoterol, wzięłam trochę wcześniej, do tego nospa forte i przeszło w niebolące twardnienie, w końcu zasnęłam. Nie brakowało wiele, bym wpadła w panikę. Po obudzeniu się przy każdym ruchu kamień zamiast brzucha :sad: Po regulaminowym wzięciu tabsów cisza. Czeka mnie pewnie leżakowanie na całego. Zamówione, ostatnie higieniczne sprawunki do torby szpitalnej są w drodze. Jak tylko przyjdą kończę akcję torba. Dobrze, że wzięłam sterydy płuckowe. Jeszcze jedna dawka i plan wykonany. Nie życzę sobie już takich akcji :cry:

Nana, widzę, że mamy podobny etap:smile:
    -- ;
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Venus Trzymam kciuki
    Boni
    Dobry pomysł jedz do ginka niech wymasuje porządnie szyjkę :)
    Frag W twoim przypadku to chyba dobrze by było abyś przez kilka jeszcze wytrzymała w dwupaku
    Maria
    też się zastanawiałam dzisiaj nad myciem okien ale pogoda nie wskazująca :I
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    nanawiem wiem...ale odkąd w ciąży jestem to moje okna nigdy tak dopracowane nie były....ot muszę je myć po woli, na tzw etapy, co by się nie przemęczać :smile:
    No ale dziś rzeczywiście matka natura niech zmyje chociaż kurz :smile:
    Dobrze, że masz już torbę spakowaną... do nas dziś paka z wyprawkowymi rzeczami ma przyjechać :smile: dziub mi się śmieje normalnie... ehhh aby do marca :cool:
    żanett no a widzisz pogoda nam psikusa strzeliła... :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Witam się również, w nocy brzuch twardniał bardzo często musiałam iść do toalety, bo z pełnym pęcherzem bolało dosyć mocno, takie twardnienia czuję często.
    Dziewczyny powodzenia na wizycie, Frag trzymam kciuki aby szyjka była mięciutka, Bonim Tobie życzę aby gin cię porządnie wymasował i to dało efekt.
    Ja dziś miałam w planach iść na dłuuugi spacer, ale pogoda do de, więc będę robić obiad, mąż napompował piłkę więc dziś będzie kręcenie bioderkami i zaraz dalej będę męczyć suty, bo to chyba po tym w nocy tak się podkurczała macica.
    Venus życzę dobrych wieści po wizycie, ale nawet jeśli nic nie będzie widać, to nie łam się bo może być za wcześnie, ja bym na twoim miejscu poszła jednak na betę.
    Migotynko ja Cię podziwiam, zresztą jak wszystkie mamy które mają trójeczkę na pokładzie, to pewnie niełatwa sprawa
    Mariaekad daruj sobie te okna, za duże ryzyko, u jednej mycie okien nie wpłynie źle na ciążę, a u innej może się źle skończyć. Ja sobie darowałam i mąż umył w wakacje, nie są umyte idealnie, ale zawsze, oczywiście pochwalony na całego, co by motywacji na następny raz nie tracił :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Luba: Pamiętam jak któraś kiedyś wrzucała listę jak spakować torbę do szpitala w dodatku warstwowo od najpotrzebniejszych rzeczy w początku porodu na górze itd.
    Ratunku torba nie spakowana a mnie już chcieli do szpitala brać:confused:

Frag wrzucała. Podpisuję się pod prośbą.
    Luba zaciskaj nogi. Gnicie to życie - nie zapominaj :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Migotynko nie strasz.myslisz ze i mi pomalutku kończy sie błogie lenistwo?
    cholerka zaraz to i ja bede gonic majty :tongue:
    podziwiam cie,dzielna jestes i dajesz rade.no i mimo to ciągle masz szanse nawet i do nas zaglądać :bigsmile:

Bonimku nie płakaj,Twój starszak juz taki mały nie jest,zrozumie ze mamy nie ma kilka dni :hugging:

Kasia serio wstajesz kilka razy w nocy?to ja sie jednak nie solidaryzuje nawet po 5 herbach :tooth: u mnie to jest max jeden raz :swingin:

Frag i Venus-sciskam kciuki za wizyty.ogromne

nana81: Nie życzę sobie już takich akcji
    i ja Ci nie zyczę.Ty sie nie wygłupiaj i czekaj na mnie!

macek: Dzisiaj wieczorem mam wizytę, ciekawe jak tam moja szyjka
    patrząc na przenoszone ciąże które stają sie utrapieniem niektórych mam może i lepiej jakby Ci ta szyjka pomalutku puszczała?jak sie miala ostatnio?
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    uś: Ty sie nie wygłupiaj i czekaj na mnie!

Nic inaczej! Tylko kurde no! Spociłam się za strachu...
    --
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    venus87: Oby ta pewność i siła trzymała się Ciebie przy porodzie! życzę tego Tobie z całego serca :heartbounce:
    Nie mam co do tego wątpliwości, bo widzę jak ćwiczenia wpłynęły na moją kondycję, kręgosłup po porodzie. Wzmocnione mięśnie to zawsze ogromna pomoc dla organizmu. Łatwiej będzie wytrzymać w trudnych pozycjach i łatwiej podczas ciąży, przez wzmocnione plecy i odpowiednią postawę;) Trochę się już na tym znam, więc wiem co mówię :cool:
    U mnie wstawanie do toalety zaczęło się prawie zaraz po teście, tak było w pierwszej ciąży i tak jest teraz:( Pewnie dlatego zasypiam już o 20:)
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    kachaw: w nocy brzuch twardniał bardzo często musiałam iść do toalety, bo z pełnym pęcherzem bolało dosyć mocno, takie twardnienia czuję często.
    macica ćwiczy :bigsmile:

nana81: Tylko kurde no! Spociłam się za strachu...
    no nie powiem,bo jak cie czytam to też czuje pot na plecach
    --
    •  
      CommentAuthormacek
     permalink
    uś: patrząc na przenoszone ciąże które stają sie utrapieniem niektórych mam może i lepiej jakby Ci ta szyjka pomalutku puszczała?jak sie miala ostatnio?

Dwa tygodnie temu miała 1cm długości i 2 cm rozwarcia, miękka :wink:
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    macek: Dwa tygodnie temu miała 1cm długości i 2 cm rozwarcia, miękka
    eeee to luzik,taka se juz mogłaby zostać przez najbliższy tydzien czy dwa :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorHecate26
     permalink
    Witam sie i ja. Co do wstawania w nocy to nie denerwujcie mnie. Wstaje co godzinę góra dwie. Po nocy jestem bardziej padnieta niż w dzień. Udało mi sie zarejestrować na stronie fp. Ciekawe czy dostaje sie prezet jeden na dziecko czy jeden na kobietę w ciąży.
    -- http://28dni.pl/pictures/2049868.jpg
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Luba: Pamiętam jak któraś kiedyś wrzucała listę jak spakować torbę do szpitala w dodatku warstwowo od najpotrzebniejszych rzeczy w początku porodu na górze itd.

O taką rozpiskę chodzi? :)
    Może się przyda :D

Nana, ale miałaś skurczową nocną akcję. Nie zazdroszczę! Oby dziś już wszystko się ładnie wyciszyło, oszczędzaj się, jak tylko możesz.

Bonimku, ja mocno wierzę, że ruszy samo :* A starszak lepiej przezyje rozłąkę z Tobą niż Ty myślisz, a po porodzie będzie jeszcze lepiej :) Niedawno w wątku "maluchy 1-3" przeczytałam super słowa naszej Frag, że "miłość się nie dzieli, ale naciąga jak guma" :) w kontekście narodzin drugiego dzieciątka :) bardzo mi się spodobały!

The Fragile, współczuje smierci babci :( Ja przykłady "nowe życie za śmierć" u nas w rodzinie też mogę mnożyć, tak więc cos w tym jest. Ale to przecież nie o to chodzi jak odchodzi ukochana osoba, bo najpierw jest ogromny ból i żal i łzy . . . bardzo mocno Cię przytulam!

Luba, wiem, że nie załapałaś się na żadne moje zdjęcia brzuszkowe, więc ze specjalną dedykacja dla Ciebie na wątek zdjęciowy wrzucę kilka z naszej sesji :) wczoraj dostalismy zdjęcia :) ale kurdę, większość jest z naszymi facjatami.... no nic! ujawnię nas na chwilkę :)

I moje ogromne gratulacje dla Maezpki :D
    Venus daj znać jak będziesz po usg :)
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    No ja średnio wstaję do toalety 3, 4 razy w nocy, ale potem tylko głowę przyłożę do poduszki i już zasypiam, tak już mam, przy okazji zajrzę do pokoju córki, przykryję ją, łyknę wody, którą mam w butli na nocnej szafce i lulu.
    Aha i chciałam Wam powiedzieć, że dziś rano miałam dużo takiego śluzu, gęstego, nieprzejrzystego, dużo tego średnica dwa centymetry i teraz nie wiem czy to może czop zaczął odchodzić czy to taki mocno gęsty śluz. Już kiedyś tak miałam na początku lipca, ale tak dużo na raz to nie.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Luba, Nana, wrzuce jak wroce z wizyty, bo wlasnie pod gabinetem czekam :) Przypomnijcie mi tylko plis!

Kissku, nie kasuj plis dopoki nie zobacze! Chyba, ze pod wykresem wrzucisz?
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Już po wizycie :( mam iść do szpitala….. powiedziała, że nie ma sensu robić betę jeżeli testy wyszły pozytywne.
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Venus, który to dzień cyklu? Nie wiem, czy o tym pisałaś :shamed: Coś więcej powiedzieli?

Treść doklejona: 18.10.13 10:34
    Frag, czekamy na wieści :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorLuba
     permalink
    OneKiss: Luba, wiem, że nie załapałaś się na żadne moje zdjęcia brzuszkowe, więc ze specjalną dedykacja dla Ciebie na wątek zdjęciowy wrzucę kilka z naszej sesji :) wczoraj dostalismy zdjęcia :) ale kurdę, większość jest z naszymi facjatami.... no nic! ujawnię nas na chwilkę :)

Ależ mi humor poprawiłaś:D Kochana jesteś:bigsmile:
    -- ;
    •  
      CommentAuthorHecate26
     permalink
    venus87

Szczerze pi swoich doświadczeniach poczekała bym jeszcze. Ale zrobisz jak chcesz.
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    venus87: Już po wizycie :( mam iść do szpitala….
    kurde czyli nie było widac
    nana81: Venus, który to dzień cyklu? Nie wiem, czy o tym pisałaś Coś więcej powiedzieli?
    pisała o 20wrzesnia ale czy to OM czy owulacja to nie wiem

a beta przynajmniej pokazałaby czy hormon rośnie...to chyba nie jest bez znaczenia
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    nana81: Venus, który to dzień cyklu? Nie wiem, czy o tym pisałaś Coś więcej powiedzieli?

56 dzień cyklu. Może na własną odpowiedzialność poczekam jeszcze tydzień lub dwa albo dla spokoju i bezpieczeństwa mojego pójdę na badania przecież nic mi nie szkodzi a sytuacja się rozwiąże :neutral:
    --
  1.  permalink
    Venus ale konkretnie co lekarz powiedział??
    Bonim Frag powodzonka na wizytach:)
    -- ,
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    uś: nana81: Venus, który to dzień cyklu? Nie wiem, czy o tym pisałaś Coś więcej powiedzieli?
    pisała o 20wrzesnia ale czy to OM czy owulacja to nie wiem

20 września miałam owulację, jestem pewna na 90 %
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    venus87: 56 dzień cyklu

Karmisz Lesia?
    Też wydaje mi się, że jeśli zrobisz betę i w ciągu 48h kolejną, będziesz mieć pewność.
    Tulę. Tak niedawno sama przechodziłam te stresy a teraz... Kibicuję mocno.
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Zrobiła mi USG, przeprowadziła wywiad. Powiedziała, że powinien być widać chociaż zarodek a nic nie ma w endo. Powiedziała, że bezpieczniej jest zrobić badania w szpitalu, tam będą robić bete i usg

Treść doklejona: 18.10.13 10:45
    nana81: Karmisz Lesia?

Nie
    --
    •  
      CommentAuthorHecate26
     permalink
    venus87

Wejdź na moja kartę została założona dopiero jak cos było widać nie po testach. Też długo czekałam. Zrób na własna rękę Betę bedziesz wiedzieć czy rośnie. Naprawdę lepiej poczekać niż puźniej żałować.
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    The_Fragile: Kissku, nie kasuj plis dopoki nie zobacze! Chyba, ze pod wykresem wrzucisz?

Wrzuciłam, wrzuciłam :) Tam są wszystkie :wink:

Venus, ale się nerwów najesz :( Ja też bym zrobiła betę.
    Widzisz, lekarz pewnie liczy wiek tej ciąży od daty OM, a owulacja była później. tak? Dobrze ja to zrozumiałam?
    Idź na badanie dla własnego spokoju.
    No chyba, że położysz się do szpitala i tam porobią wyniki i prg i betę i posprawdzają jakie są przyrosty itd.
    Ja leżałam na początku tej ciąży w szpitalu, to co dwa dni robili badani i co 3 dni usg, zeby wykryć akcję serduszka u dziecka.
    Trzymaj się! Na pewno będzie dobrze... przecież musi być :*
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    Hecate26: Wejdź na moja kartę została założona dopiero jak cos było widać nie po testach

Też była jedna wielka nie wiadoma a później okazało się, że będą bliźniaki :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorfitmama
     permalink
    Ja owu miałam 21 września, na USG byłam 15 października. Usłyszałam, że to bardzo wczesna ciąża, zaledwie 3mm. Trzymam kciuki za pozytywne zakończenie.
    --
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    OneKiss: przecież musi być :*

:grouphug:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Venus idz do szpitala... wiem ze ciezko przy malym dziecku ale idz i badaj ... zycze wszystkiego najlepszego...

P.S.
    Gienka sie pokazala w brzuszkach
    --
    •  
      CommentAuthorbonim
     permalink
    venus trzymaj sie jakos:grouphug:
    kachaw przeginasz z tym przeskakiwanie mnie :winkkiss:
    módlcie sie bo o 15 mam gina,niech mi zamiesza i niech się ruszy:whorship:
    a synu jest bardzo ze mna związany,strasznie przezywa i widze jak mu smutno,prosi siostre przez brzuch żeby juz sie urodziła:heartbounce:
    • CommentAuthorvenus87
     permalink
    bonim: a synu jest bardzo ze mna związany,strasznie przezywa i widze jak mu smutno,prosi siostre przez brzuch żeby juz sie urodziła

ooooo so sweet :heartbounce::heartbounce::heartbounce:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.