Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

no kamikadze boski wiatr nie ma przebacz 
...no takiego wyboru mój los dawno nie miał 

z Lesiem mi to też groziło i wiem jak to na psychikę wchodzi, od razu chce się rodzić samemu...Ale jak się zacznie to hurtowo poleci, zobaczycie:)

Wspaniała sprawa. Polecam. Wszystkie ćwiczenia przygotowujące do porodu- ćwiczenia mięśni Kegla, wzmacnianie pleców, właściwe oddychanie, relaks, sporo cennych informacji co pracuje przy porodzie. Jestem pewniejsza niż pewna, że poskutkuje to łatwiejszym zniesieniem narodzin:)

Dziś liczę na to, że szyba naprawi się sama, deszcz przestanie padać a ja nie będę musiała nigdzie jechać ..

Frag i Bonim trzymam za Was kciuki, mocno ściskam, mam nadzieje, że ruszy się u Was samo abyście nie miały nerwów, że będzie trzeba wywoływać
Ja mam zaraz wizytę.....denerwuję się...
Ja dziś od rana zamierzam się wziąć za porządki,,,, ba nawet okna w salonie zamierzałam umyć...ale matka natura zrobiła to za mnie....
Okna to naprawdę nie najlepszy pomysł
Dbaj o Was.
O 24 biorę fenoterol, wzięłam trochę wcześniej, do tego nospa forte i przeszło w niebolące twardnienie, w końcu zasnęłam. Nie brakowało wiele, bym wpadła w panikę. Po obudzeniu się przy każdym ruchu kamień zamiast brzucha
Po regulaminowym wzięciu tabsów cisza. Czeka mnie pewnie leżakowanie na całego. Zamówione, ostatnie higieniczne sprawunki do torby szpitalnej są w drodze. Jak tylko przyjdą kończę akcję torba. Dobrze, że wzięłam sterydy płuckowe. Jeszcze jedna dawka i plan wykonany. Nie życzę sobie już takich akcji 
Czyli teraz muszę wyciągnąć nogi na kanapie i delektować się gniciem
W końcu gnicie to życie 

Żelazna Lady ;)
Zyczę flaka

Witam się w 34tc. Chociaż bliższe mi teraz liczenie skończonych, pełnych tygodni, czyli 33tc za nami.
Późnym wieczorem, po całym którymś z kolei dniu leżenia i naprawdę nic nierobienia miałam skurcze co 5-7 min. Trwało to może 40min. Nie były regularne, ale na tyle intensywne i bolące, że musiałam się skupić na oddechuO 24 biorę fenoterol, wzięłam trochę wcześniej, do tego nospa forte i przeszło w niebolące twardnienie, w końcu zasnęłam. Nie brakowało wiele, bym wpadła w panikę. Po obudzeniu się przy każdym ruchu kamień zamiast brzucha
Po regulaminowym wzięciu tabsów cisza. Czeka mnie pewnie leżakowanie na całego. Zamówione, ostatnie higieniczne sprawunki do torby szpitalnej są w drodze. Jak tylko przyjdą kończę akcję torba. Dobrze, że wzięłam sterydy płuckowe. Jeszcze jedna dawka i plan wykonany. Nie życzę sobie już takich akcji

dziub mi się śmieje normalnie... ehhh aby do marca 
Pamiętam jak któraś kiedyś wrzucała listę jak spakować torbę do szpitala w dodatku warstwowo od najpotrzebniejszych rzeczy w początku porodu na górze itd.
Ma ktoś zapisane i wrzuci?
Ratunku torba nie spakowana a mnie już chcieli do szpitala brać

u mnie to jest max jeden raz 
Nie życzę sobie już takich akcjii ja Ci nie zyczę.Ty sie nie wygłupiaj i czekaj na mnie!
Dzisiaj wieczorem mam wizytę, ciekawe jak tam moja szyjkapatrząc na przenoszone ciąże które stają sie utrapieniem niektórych mam może i lepiej jakby Ci ta szyjka pomalutku puszczała?jak sie miala ostatnio?
Ty sie nie wygłupiaj i czekaj na mnie!

Oby ta pewność i siła trzymała się Ciebie przy porodzie! życzę tego Tobie z całego sercaNie mam co do tego wątpliwości, bo widzę jak ćwiczenia wpłynęły na moją kondycję, kręgosłup po porodzie. Wzmocnione mięśnie to zawsze ogromna pomoc dla organizmu. Łatwiej będzie wytrzymać w trudnych pozycjach i łatwiej podczas ciąży, przez wzmocnione plecy i odpowiednią postawę;) Trochę się już na tym znam, więc wiem co mówię

patrząc na przenoszone ciąże które stają sie utrapieniem niektórych mam może i lepiej jakby Ci ta szyjka pomalutku puszczała?jak sie miala ostatnio?

Pamiętam jak któraś kiedyś wrzucała listę jak spakować torbę do szpitala w dodatku warstwowo od najpotrzebniejszych rzeczy w początku porodu na górze itd.
Ma ktoś zapisane i wrzuci?
Coś więcej powiedzieli?

Luba, wiem, że nie załapałaś się na żadne moje zdjęcia brzuszkowe, więc ze specjalną dedykacja dla Ciebie na wątek zdjęciowy wrzucę kilka z naszej sesji :) wczoraj dostalismy zdjęcia :) ale kurdę, większość jest z naszymi facjatami.... no nic! ujawnię nas na chwilkę :)
56 dzień cyklu

Kissku, nie kasuj plis dopoki nie zobacze! Chyba, ze pod wykresem wrzucisz?