Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale jak się zacznie to hurtowo poleci, zobaczycie:)
Wspaniała sprawa. Polecam. Wszystkie ćwiczenia przygotowujące do porodu- ćwiczenia mięśni Kegla, wzmacnianie pleców, właściwe oddychanie, relaks, sporo cennych informacji co pracuje przy porodzie. Jestem pewniejsza niż pewna, że poskutkuje to łatwiejszym zniesieniem narodzin:)
Dziś liczę na to, że szyba naprawi się sama, deszcz przestanie padać a ja nie będę musiała nigdzie jechać ..
Frag i Bonim trzymam za Was kciuki, mocno ściskam, mam nadzieje, że ruszy się u Was samo abyście nie miały nerwów, że będzie trzeba wywoływać
Ja mam zaraz wizytę.....denerwuję się...
Ja dziś od rana zamierzam się wziąć za porządki,,,, ba nawet okna w salonie zamierzałam umyć...ale matka natura zrobiła to za mnie....
Żelazna Lady ;)
Witam się w 34tc. Chociaż bliższe mi teraz liczenie skończonych, pełnych tygodni, czyli 33tc za nami.
Późnym wieczorem, po całym którymś z kolei dniu leżenia i naprawdę nic nierobienia miałam skurcze co 5-7 min. Trwało to może 40min. Nie były regularne, ale na tyle intensywne i bolące, że musiałam się skupić na oddechu O 24 biorę fenoterol, wzięłam trochę wcześniej, do tego nospa forte i przeszło w niebolące twardnienie, w końcu zasnęłam. Nie brakowało wiele, bym wpadła w panikę. Po obudzeniu się przy każdym ruchu kamień zamiast brzucha Po regulaminowym wzięciu tabsów cisza. Czeka mnie pewnie leżakowanie na całego. Zamówione, ostatnie higieniczne sprawunki do torby szpitalnej są w drodze. Jak tylko przyjdą kończę akcję torba. Dobrze, że wzięłam sterydy płuckowe. Jeszcze jedna dawka i plan wykonany. Nie życzę sobie już takich akcji
Pamiętam jak któraś kiedyś wrzucała listę jak spakować torbę do szpitala w dodatku warstwowo od najpotrzebniejszych rzeczy w początku porodu na górze itd.
Ma ktoś zapisane i wrzuci?
Ratunku torba nie spakowana a mnie już chcieli do szpitala brać
i ja Ci nie zyczę.Ty sie nie wygłupiaj i czekaj na mnie! Nie życzę sobie już takich akcji
patrząc na przenoszone ciąże które stają sie utrapieniem niektórych mam może i lepiej jakby Ci ta szyjka pomalutku puszczała?jak sie miala ostatnio? Dzisiaj wieczorem mam wizytę, ciekawe jak tam moja szyjka
Ty sie nie wygłupiaj i czekaj na mnie!
Nie mam co do tego wątpliwości, bo widzę jak ćwiczenia wpłynęły na moją kondycję, kręgosłup po porodzie. Wzmocnione mięśnie to zawsze ogromna pomoc dla organizmu. Łatwiej będzie wytrzymać w trudnych pozycjach i łatwiej podczas ciąży, przez wzmocnione plecy i odpowiednią postawę;) Trochę się już na tym znam, więc wiem co mówię Oby ta pewność i siła trzymała się Ciebie przy porodzie! życzę tego Tobie z całego serca
patrząc na przenoszone ciąże które stają sie utrapieniem niektórych mam może i lepiej jakby Ci ta szyjka pomalutku puszczała?jak sie miala ostatnio?
Pamiętam jak któraś kiedyś wrzucała listę jak spakować torbę do szpitala w dodatku warstwowo od najpotrzebniejszych rzeczy w początku porodu na górze itd.
Ma ktoś zapisane i wrzuci?
Luba, wiem, że nie załapałaś się na żadne moje zdjęcia brzuszkowe, więc ze specjalną dedykacja dla Ciebie na wątek zdjęciowy wrzucę kilka z naszej sesji :) wczoraj dostalismy zdjęcia :) ale kurdę, większość jest z naszymi facjatami.... no nic! ujawnię nas na chwilkę :)
56 dzień cyklu
Kissku, nie kasuj plis dopoki nie zobacze! Chyba, ze pod wykresem wrzucisz?