Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Może na własną odpowiedzialność poczekam jeszcze tydzień lub dwa albo dla spokoju i bezpieczeństwa mojego pójdę na badania przecież nic mi nie szkodzi a sytuacja się rozwiąże
Jeeeees! Wtorkowa akcja przyniosla rezultat!!! Szyjka totalnie zgladzona, maly mocno przyparty, rozwarcie na 2. Mam isc jutro na ktg, czy wsio jest ok, jak tak to czekamy tylko az pekna wody. Lekarka powiedziala, ze jak sie drasnie pecherz to pooooojdzie, bo jest wszystko tak napiete. Cytuje ''to kwestia kilku godzin od odejscia wod'' :D
venus, ja bym nie czekała. Nie daj Boże jest to ciąża pozamaciczna i możesz sobie narobić problemów. Idź kochana, szybko Cię w szpitalu przebadają i będziesz miała jasność.
Mam isc jutro na ktg, czy wsio jest ok, jak tak to czekamy tylko az pekna wody. Lekarka powiedziala, ze jak sie drasnie pecherz to pooooojdzie, bo jest wszystko tak napiete. Cytuje ''to kwestia kilku godzin od odejscia wod'' :D
ale słuchaj oni Ci nie będą chyba tego pęcherza specjalnie przebijać co ?
frag bierz laktator i masuj u mnie w ciągu godziny jak nie mniej rozkręciła się akcja i poród bajka :)
ale co będę tydzień kwitła w szpitalu to jeszcze mnie tam 11 listopad zastanie a jak wiadomo w długi weekend nikogo nie ma
No właśnie Nano jak coś się dzieje, albo poród się zatrzymuje i tu coś doradzają, tam proponują to człowiek sam nie wie co robić, bo przecież nie chce zaszkodzić dziecku, a gdzieś w duszy wierzy że lekarz też chce twojego dobra i dobra dziecka i potem taka zmęczona wszystkim matka jest w stanie zgodzić się na wszystko
Dziewczyny, a u Was lekarze są przy porodach? Bo tak co chwilę czytam, że lekarz, a z tego co pamiętam z oddziału to były same położne, a lekarz jeden - przychodził tylko jak się coś działo, a tak to położne porody odbierały...
Za drugim dorabiający emeryt, zamroczony, bo to noc była. Jak się pojawił poczułam się zagrożona. Bałam się, żeby niczego nie popsuł. Nie wiem, dlaczego tak, ale miałam takie odczucia
Niech Ci ją wytarmosi i wymasuje jak nigdy!
No, przynajmniej mój