Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nabrzmiałe, popuchnięte
boszzzzzz chyba zemdleje
wiesz co ja juz nie wiem gdzie mi sie brzuch konczy hahahaha maz sie smieje ze moge sobie brzuch na plecy zarzucic tzn ta przednia skore :) ale wsparcie co hahaha
nie no tak czulam po boku dziwnie no :) ale nie na tej faldzie brzusznej ;D bo chyba mam za duzo smalcu tam i nie czuc o!
Dawaj link jaki ten wózek znalazłaś :)
tym razem kupuje uzywke, bo dla igora mialam nowy wozek MODNY jak twierdzi moj maz haha za 2tys i sprzedalam za 400zl z wysylka haha do dzis mi to wypomina...
Jak ja kupowałam za 2400zł to z myślą, że będzie dla drugiego dziecka
Jestem po wizycie, ale był dzisiaj poślizg. Rozwarcie mam 2,5cm, szyjki prawie nie ma bo jej długość to mniej niż 0,5 cm, miękka. Jak to doktorek określił "teoretycznie może pani urodzić w każdej chwili". Znając moje szczęście to się jeszcze pokulam
Natalo- Gienio ty to masz talent bo z każdego twego postu to gęba mi się cieszy do komputera
dajesz tu czadu i to mi się podoba
(jedo fyn)
Jestem po wizycie, ale był dzisiaj poślizg. Rozwarcie mam 2,5cm, szyjki prawie nie ma bo jej długość to mniej niż 0,5 cm, miękka. Jak to doktorek określił "teoretycznie może pani urodzić w każdej chwili". Znając moje szczęście to się jeszcze pokulam
będzie sikanie po majtach
jak Gienka będzie tu szalec
moje maleństwo miało 3 mm i lekarz mi powiedział, że nawet nie będzie sprawdzał, może Wy miałyście większe dzieci na tym etapie