Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Też już czasem nie wiem gdzie mam ją zabierać,bo wszystkie trasy przerabiamy od poniedziałku do piątku. W domu też bawimy się we wszystko po kolei i też się szybko nudzi.
Hope, moj pierwszy uwazam za dosyc lajtowy, a zobacz na ten - da sie, da :D Moze byc piekniej :)
to bardzo nie fair, że niektóre cierpią tak długo...

. Moje obie corki rodzily się skończonym 42tc.
dziewczyny pierwszy raz miałam dziś mocna zadyszke, szłam z Jasiem na spacer i wciąz tchu mi brakowało, az w pewnym momencie sie slabo poczułam, dziwne

jak sie masz z tym balonikiem?

nie stresuj mnie!

Jednak, mimo zwarcia szyków, nigdzie się nie wybieram 

a co do tych zadyszek to tez mam i dodatkowo musze ciągle wietrzyć chalupe bo jak jest duszno to mi slabo,czuje jakby mnie cos sciskalo pod biustem aż mi sie ciemno robi...w sklepie to juz wogule...boje sie ze kiedyś fikne i jak nigdy modle sie o zimno...

U mnie zadyszka zawsze pojawiała się jeszcze przed testem ciążowym. Kakai nic na to nie poradzisz - ewntualnie za jakieś 30 tygodni
ja z jasiem w ciazy fiknełam w kościele na wielkanoc
Po prostu nie mogę. Walczyłam jakiś czas i nie chodzę po prostu
Za każdym razem po ok 10min. muszę wyjść 

po czym kazał przez okno wyjrzeć,. na co ja mu, że przecież wyglądam a on pyta i co widzisz??? 
Myślę, kurcze no co, brama, kostka, drzewka no wymieniam jak idiotka .... na co mój mąż pyta...A SAMOCHÓD WIDZISZ 
...Także ten no...co mówiłaś o roztargnieniu???????
poszło naturalnie...także ten...trzymaj się

szybko poszło, zazdroszczę 

Jeszcze tęsknie za Lesiem, mężem, domem....ehhhhhh

nana brawo! O ileż lżej na sercu co ???
Najważniejsza sprawa, a gdzieś posiałam 
Powiedziała, że pęcherzyk widać jak beta hcg przekroczy 1000 i na pewno w środę już coś będzie widzieć, zobaczymy.....denerwuję się powiem szczerze bo nie chce stracić mojego aniołka
Czekam z Tobą na same dobre wieści
Teraz musisz już myśleć pozytywnie!

No i te chodzenie do sklepu a jak ekspedientka pyta co podać mam pustkę w głowie, ma juz dość bo chodzę po 2-3 razy do sklepu bo zawsze cos zapomnę. Mam nadzieje że po ciąży mi przejdzie.dlatego ja wolę markety
Venus, cierpliwości Ci życzę i samych pomyślnych wieści. Bardzo mocno czekam, aż napiszesz, że wszystko z Wami OK. Piszę z Wami, bo całym sercem wierzę, że Fasolka dzielnie się trzyma

w pierwszej ciąży też tak miałam teraz pewnie też będzie to samo

dziewczyny doszla do mnie dzis grzechotka z fishera takze WYSYLAJA :)

A pamiętasz kiedy się rejestrowałaś ?