Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Hope, moj pierwszy uwazam za dosyc lajtowy, a zobacz na ten - da sie, da :D Moze byc piekniej :)
dziewczyny pierwszy raz miałam dziś mocna zadyszke, szłam z Jasiem na spacer i wciąz tchu mi brakowało, az w pewnym momencie sie slabo poczułam, dziwne
jak sie masz z tym balonikiem?
nie stresuj mnie!
a co do tych zadyszek to tez mam i dodatkowo musze ciągle wietrzyć chalupe bo jak jest duszno to mi slabo,czuje jakby mnie cos sciskalo pod biustem aż mi sie ciemno robi...w sklepie to juz wogule...boje sie ze kiedyś fikne i jak nigdy modle sie o zimno...
U mnie zadyszka zawsze pojawiała się jeszcze przed testem ciążowym. Kakai nic na to nie poradzisz - ewntualnie za jakieś 30 tygodni
ja z jasiem w ciazy fiknełam w kościele na wielkanoc
nana brawo! O ileż lżej na sercu co ???
Powiedziała, że pęcherzyk widać jak beta hcg przekroczy 1000 i na pewno w środę już coś będzie widzieć, zobaczymy.....denerwuję się powiem szczerze bo nie chce stracić mojego aniołka
dlatego ja wolę markety No i te chodzenie do sklepu a jak ekspedientka pyta co podać mam pustkę w głowie, ma juz dość bo chodzę po 2-3 razy do sklepu bo zawsze cos zapomnę. Mam nadzieje że po ciąży mi przejdzie.
Venus, cierpliwości Ci życzę i samych pomyślnych wieści. Bardzo mocno czekam, aż napiszesz, że wszystko z Wami OK. Piszę z Wami, bo całym sercem wierzę, że Fasolka dzielnie się trzyma
dziewczyny doszla do mnie dzis grzechotka z fishera takze WYSYLAJA :)
A pamiętasz kiedy się rejestrowałaś ?