Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Fitmama, ale zadyszki w ciazy nie maja z forma nic wspolnego ;)
Od którego miesiąca można w chuście dziecko nosić?
Ja wczoraj miałam wizytę. Muszę się pooszczędzać jeszcze przez 9 dni (plus luteina i nospa), a później mogę wstawać i rodzić;) Będę wtedy miała skończony 36tc. Szyjka trochę przystopowała od leżenia ale jest miękka i ma poniżej 20mm.
Mój lekarz twierdzi, że powinno pójść dość szybko ale patrząc ostatnio na forum to ja też w rezultacie pewnie przenoszę:)
Co do zadyszek w ciąży. Poprzednio je miałam, teraz jedyną dolegliwością są okropne mdłości. Odczuwam wyraźny wpływ ćwiczeń.
Luba oooooooo kurczę, 9 dni zaciskasz nogi, a później niech się dzieje! :D Będą emocje! "Będzie się działo"
Ano będzie... Forum ostatnio dostarcza więcej emocji niż rollercoster. Trzeba utrzymać odpowiedni poziom napięcia żeby się nikomu zaglądanie tu nie znudziło;)
Ja też tak miałam, że tylko do końca 36 tc a już minął 37 ;)
macek:
Ja też tak miałam, że tylko do końca 36 tc a już minął 37 ;)
Tak, tak. To już reguła. Najpierw nastraszą modlisz się żeby dotrwać a później przekroczysz granicę i jak makiem zasiał;> Dlatego nie łapię się już na te "słodkie" obietnice hihi
Zawsze lubię rozgryzać takie przypadki;) Nie jestem oczywiście ekspertem jedynie bardzo się tym interesuję. Powiedz, czy porcje były umiarkowane, zero zachcianek, słodyczy, cukru, zapychaczy, żywności przetworzonej, mało ziemniaków, makaronów, białego pieczywa, lekkie kolacje, dużo ruchu, i czy byłaś w pełni zdrowa? ja to przywaliłam 2o kg finalnie
Nana, na kiedy masz planowane ściągnięcie pessara?
nana ja dla odmiany w ciąży z Jasiem po odstawieniu leków i zdjęciu pessara kulałam się jeszcze ponad 3 tygodnie
lepiej się czuję w kolejnej ciąży dzięki ćwiczeniom kondycyjnie
Dziewczyny, jak długo może trwać twardnienie brzucha? W sensie jak długo trzymać?
I czy w przypadku twardnień może pojawiać się regularność?
Brzuch mi twardnieje, teraz rozumiem, co Kasia (kachaw) miała na myśli pisząc kilka tygodni temu, że brzuch się robi kwadratowy.
Czy twardnieniom towarzyszy kłucie w dole brzucha + uczucie ciążenia brzucha (jakby nieziemska siła ciągnęło go w dół)?
Jak siedzę to jest okej, wstaję i nagle brzuch kwadratowy i kłuje i ciągnie. Raz się powtórzyło, drugi i trzeci i juz zgłupiałam.
Nalewam wodę do wanny, może się w niej rozluźnię trochę.
To jak to jest z tymi kąpielami, można czy nie? Nie wywołuje skurczy? Całą poprzednią ciążę brałam prysznic, bo tak mnie tym straszyli:( Wanna pełna ciepłej wody
Jak siedzę to jest okej, wstaję i nagle brzuch kwadratowy i kłuje i ciągnie. Raz się powtórzyło, drugi i trzeci i juz zgłupiałam.
Nana przestań straszyć Tydzień...! Szok! Jeśli Ty tydzień, Frag ma urodzone dziecię, to zaraz my Jednak przeleciało i teraz już za...nicza
pewnie fenoterol?