Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a mi mimo wszystko sie wlecze.wiem ze to juz niedługo ale każdy dzień przeżywam bardzo świadomie.nie mam poczucia że nie wiem kiedy to zleciało Chciałas, by się nie wleklo Mnie się już nie wlecze
hahahahahaha może Ty też jakaś wiedźma jesteś jak Kissek
No i kolejna ciążowa historia właśnie zapisała swój szczęśliwy koniec :) wykrusza się "stara kadra" :) ciekawe czy i kiedy spotkamy się na tym forum ponownie :)
Trzymam kciuki za kolejne przyszłe mamusie :)
Kasiu, ale Zuzia duża :O 60cm :) I waga słuszna :) Na prawdę nie wiem, gdzie Ty w tym małym brzuszku Ją pomieściłaś :)
Dziękuję wszystkim. Tatus ledwo zdążył. Polozna mnie badala mówi ze jeszcze trochę a ja zaczelam czuc parte. W sekunde się zlecieli a ja napieram. Szok. Pierwszy porod z oxy wspominam koszmarnie. Kilka godzin skurczy a tu godzina i plum. Dziękuję bardzo
Mała narazie grzeczna. Ciągnie cyca. Ja po 2 h juz wstalam. Czuje sie rewelacyjne. Dobry zespół na porodowce to podstawa
The_Fragile Wiem wiem:) Pisałam w nawiązaniu do dziewczyny, która wspominała o zadyszce już na starcie ciąży;)
Kakai Zrobiło mi się bardzo przykro, bo nie zrozumiałaś intencji mojej wypowiedzi. Nigdy nie mam złej i nie chcę nikogo urazić. Miałam nie pisać z telefonu, ale to ostatni wpis na tym forum. Skreślcie mnie proszę z listy, bo nie chcę w moim stanie się dodatkowo stresować, a niestety jestem teraz trochę bardziej wrażliwa. Gratuluję Bonim, dziękuję za sympatyczne rozmowy i życzę wszystkim mamusiom wszystkiego najlepszego:)