Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
a jesli o podkłady chodzi to przy pierwszym porodzie (CC) nie zużyłam nawet jednej paczki Bella Mama.teraz tez je kupiłam i pewnie nie zuzyje.ale przy CC krwawi sie chyba duzo mniej
o 17 jest wizyta lekarzy, będę chciała wiedzieć co uważa, co podejrzewa....
wszystko jedno co widzą,ja pisałam o tym że nie widza gdzie widzą.paranoja.nie zarodek czy pęcherzyk tworzył sens mojej wypowiedzi. Przy becie ponad tysiąc nie widać zarodka, ewentualnie pęcherzyk.
no nie.u nas w szpitalu dają DO 3cm czy palców-obojętnie.a nie OD od rozwarcia na 2 palce
no nie.u nas w szpitalu dają DO 3cm czy palców-obojętnie.a nie OD
Ja dostalam na 7cm, a podaje sie je od 4cm.
Nie wiem, czy wiecie, ale b. często jest tak, że ZZO nibyjest bezpłatne, ale nie ma kto go podać Nie nastawiałabym się na nie tak do końca,bo można się nieźle rozczarować.
W skierowaniu mam napisane: zagrażający przedwczesny poród. Mają podać mi leki na wyciszenie tej macicy i profilaktycznie na szybszy rozwój płuc u dziecka.
Niestety sama jestem sobie winna- remont, potem wycieczka do Gdańska, pogrzeb dziadka, ostatnio pękła rura od wody i pół ściany wywalaliśmy. Trochę wysiłku było, stresu też.
Nana pierwsza dycha
weź mnie znów straszyć ja to planowałam na początek listopada
Zawsze możesz sie wycofać Eeeeeej, ale ja nie jestem gotowa na pierwszą piątkę!
Przecież dopiero co byłam 45!!!
to prawda-ja mam bankowo dużo mniej rzeczy myslę że jak dołączę do Twoich przygotowań po Wszystkich Świętych to możemy być na jednym etapie Spokojnie, Ty chyba sprawniejsza ode mnie. Muszę sobie dozować przyjemności
myslę że jak dołączę do Twoich przygotowań po Wszystkich Świętych to możemy być na jednym etapie