Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Kolejna pralka za nami. Już jedną półkę dla Mimusia mamoj czuje ze zdążysz skończyć zanim ja sie wogóle zabiore

dziękuje Wam za mile spędzony czasbuuuuuuuuuuuuu

ja tez wyje nawet z powodu pożegnania Frag

Jak to się mogło w ogóle stać ??? 

nana81: Kolejna pralka za nami. Już jedną półkę dla Mimusia mam
oj czuje ze zdążysz skończyć zanim ja sie wogóle zabiore
Kończę na razie. Chłopaki właśnie wynoszą meble z pokoju dzieci. Jutro będą zrywać podłogę. Rano wszystko, co czyste,musi siedzieć w workach próżniowych i szafach. Niby nie będzie bezpośredniego kontaktu całej akcji z resztą domu, ale to zawsze jakoś tak nie w porę mi się wydaje przygotowywanie wyprawki dla noworodka w tych warunkach. 

No to faktycznie baaaaaaaaaaaaaardzo ciekawe pytanie jest, nie wiem jak dziewczyny, ale ja pojęcia nie mam jak
proponuję zgłosić przypadek do "Nie do wiary"
A tak serio, to no po prostu mnie ścięło, stąd te myśli, nadal nie mogę uwierzyć, że znowu jestem w ciąży 
To sie narobiło jakiś wysyp

Będziemy miały podobną różnicę wieku między maluchami
Jak Nadia zareaguje, czy będzie zazdrosna i jeśli tak to jak długo itd. :>Powiedzcie mi czy lekarze tez zalecaja wam szczepienia na ksztusiec w czasie ciazy ?? jest teraz wogole na to jakies cisnienie ??
Penny

jakaś lawina ostatnio "starych" użytkowniczek w ciąży znowu
Frag, Hanny, ciasto, kakai

Frag, Hanny, ciasto, kakai

w poniedzialek mam wizyte u gina i tak w ostatniej chwili robie to badanie bo strasznie sie boje igieł...
a jeszcze jak sobie pomyslalam że trzy razy będę kłuta to coś mi sie robiło.ale poszlam z samego rana i niespodzianka-okazuje sie że teraz robi sie tylko dwa pobrania
tak więc jestem między pierwszym a drugim
sama glukoza nie jest zła,ja lubię slodkie

zaciążonych mamusiek. No ja już z drugim więc chyba nie zawinę się potem znowu na końcu...a raczej już nie planuję...
, ale pytań sporo było o to: "jak to się stało
" więc kto wie 
Czy miewałyście w ciąży dziwną przypadłość, która polega na tym, że macie ograniczone pole widzenia, nie możecie przeczytać niektórych wyrazów (jak byście nie umiały czytać?!) a jak to mija, to zaczyna sie ból głowy?
Ja miewałam dawno temu takie akcje, ale to minęło. Zawsze miało to związek ze stresem. A teraz w ciąży wróciło. Dziś miałam to 4 raz od początku ciąży. A nie denerwowałam się... Nawet nie wiem czy mam z tym iść do lekarza. Bo w sumie po co? I tak nic mi nie pomoże :(

Teraz dopiero doczytałam. Mnie ta różnica wieku szczególnie interesuje ze względu na ten słynny bunt dwulatka. Już różne scenariusze w głowie przerabiamJak Nadia zareaguje, czy będzie zazdrosna i jeśli tak to jak długo itd. :>
Na razie przejawia się w tym, że mała chce np. pić mleczko, zaraz nie chce, po chwili znów chce,ale na kanapie, zaraz już nie chce,bo jej nie przykryłam, prawie pije, ale jednak nie,bo może w łóżeczku...
Krzyczy na mnie, kiedy coś się jej nie podoba, wielokrotnie otrzymałam ostrzeżenie w postaci oj,oj...
Zastanawiam się, skąd ona to ma ...

Drżę na samą myśl
Melduję, że jest względny spokój od wczoraj
Zaczyna kurczyć, kiedy przypada pora łyknięcia kolejnej dawki fenka.Tak cisza raczej. No i mogę trochę więcej pochodzić zanim brzuch zaprotestuje stając się skałą 

U nas jest bunt

), że mała próbuje określać granice, bo to rozwojowe w końcu
Poza tym syn się nie buntował - w każdym razie nie pamiętam. Jest bardzo ugodowy i spokojny do dziś,ma szczerozłote serce
ale nie wiem, czy to do końca dobre dla niego. Co będzie, kiedy przyjdzie jakaś heksa i weźmie go pod pantofel 

Poza tym boję się, że będzie ulegał wpływom. Natomiast widzę już teraz, że mała zadziora poradzi sobie w życiu