Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
oj czuje ze zdążysz skończyć zanim ja sie wogóle zabiore Kolejna pralka za nami. Już jedną półkę dla Mimusia mam
buuuuuuuuuuuuu dziękuje Wam za mile spędzony czas
nana81: Kolejna pralka za nami. Już jedną półkę dla Mimusia mam
oj czuje ze zdążysz skończyć zanim ja sie wogóle zabiore
No to faktycznie baaaaaaaaaaaaaardzo ciekawe pytanie jest, nie wiem jak dziewczyny, ale ja pojęcia nie mam jak
proponuję zgłosić przypadek do "Nie do wiary"
To sie narobiło jakiś wysyp
Będziemy miały podobną różnicę wieku między maluchami
Powiedzcie mi czy lekarze tez zalecaja wam szczepienia na ksztusiec w czasie ciazy ?? jest teraz wogole na to jakies cisnienie ??
Penny
jakaś lawina ostatnio "starych" użytkowniczek w ciąży znowu
Frag, Hanny, ciasto, kakai
Frag, Hanny, ciasto, kakai
Czy miewałyście w ciąży dziwną przypadłość, która polega na tym, że macie ograniczone pole widzenia, nie możecie przeczytać niektórych wyrazów (jak byście nie umiały czytać?!) a jak to mija, to zaczyna sie ból głowy?
Ja miewałam dawno temu takie akcje, ale to minęło. Zawsze miało to związek ze stresem. A teraz w ciąży wróciło. Dziś miałam to 4 raz od początku ciąży. A nie denerwowałam się... Nawet nie wiem czy mam z tym iść do lekarza. Bo w sumie po co? I tak nic mi nie pomoże :(
Teraz dopiero doczytałam. Mnie ta różnica wieku szczególnie interesuje ze względu na ten słynny bunt dwulatka. Już różne scenariusze w głowie przerabiam Jak Nadia zareaguje, czy będzie zazdrosna i jeśli tak to jak długo itd. :>
U nas jest bunt