Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wklejam listę aby nie zginęła :D
. Dzidziusie ją rozczulają, ale co będzie, kiedy zobaczy małego przy swoim cycku?!
Co będzie, kiedy przyjdzie jakaś heksa i weźmie go pod pantofel
No właśnie ja wczoraj Penny obliczyłam, że drugi dzidziuś pojawi się akurat w okolicy drugich Nadii urodzin.
Jak to co ?? Mamunia wkroczy do akcji
Mamusie - te które już urodziły, dlaczego ja was nie widzę na wątku dla rozpakowanych? :) maszerować tam ale to już !!! :) komu ja mam się żalić? :)
znajoma mojej mamy miała przez wiele lat te właśnie migreny z aurą. Dosłownie ścinały ją z nóg. Pewnego dnia nie pojawiła się w pracy i nie zadzwoniła, że znowu migrena. Jej znajoma wysłała karetkę (obie pracują w szpitalu) i dopiero po badaniach wyszło, że to jakieś tętniaki w mózgu. Z rok temu miała usuwane i migreny odeszły w niepamięć. Też nie chcę Cię straszyć, ale warto skontrolować jak już urodzisz;)
us dalas mi do myslenia z tym euvaxem,domyslam się ze to za sprawa afery.
a dziękuje-w miarę.nie gorączkuje ale kaązdego dnia kropek przybywa niektóre już zasychają,pojawiają się za to nowe
cisza tu straszliwa,nic sie nie dzieje,4 posty na dobe
Jakiej afery? Euvax zawiera więcej rtęci po prostu.
no niestety w wielu szpita;ach nim szczepią,u mnie tez.jakieś koreańskie g*wno W ogóle moim zdaniem powinien zniknąć ze szpitali, a zamiast niego powinien być Engerix i to za darmo,
Chociaż co jakiś czas Euvax jest wycofywany. W ogóle moim zdaniem powinien zniknąć ze szpitali, a zamiast niego powinien być Engerix i to za darmo, bo to jest pierwsze szczepienie jakie się dziecku serwuje i to noworodkowi w dodatku
widzę że u was remont z grubej rury idzie,extra u mnie kompletnie zadnych przygotowan.łóżeczko jedynie stoi,mała będzie mieć kącik w naszym pokoju
a mój Olivier ospe miał 4 lata temu,teraz tylko niech Fabian sie wykuruje,myślę że jeszcze z tydzien i bedzie po problemie
no też się nadziwić nie mogłam reakcji.ale świadomość na temat szczepień jest tak niska,że ludzie dziwią się taka decyzją.a jakby sie bardziej zainteresowali to wiele podjęło by podobną decyzję.ja zaszczepie ale będę próbowała odwlec choćby do 3 doby może... Miała się biedna tłumaczyć przy całym zespole ze swojej decyzji o nieszczepieniu Dominika zaraz po urodzeniu Do teraz nie mogę wyjść ze zdumienia Ona zdaje się w Opolu była sensacją, to co dopiero ja w małej mieścinie
nooooo nie zazdroszczę rozterek ale mała dama może ustąpi jak coś dostanie w zamian.jakie łóżeczko jej planujecie? Liczę na efekt zaskoczenia nowym łóżkiem. Może nie będzie tak źle przy przenosinach naszej babeczki
no jednego mamy za sobą.faktycznie jakby tak mieli jeden po drugim łapac to byłaby szansa że się nie wyrobimy Skoro tylko jeden do wychorowania to super!Gorzej jakby mieli jeden po drugim łapać,bo czasu już za wiele nie zostało.
Zdrówka Fabianowi życzymy
no własnie! niby mi się wydawało, że nie uróśł, a jak zakładam spodnei czy jakis obcisły sweterek to nagle okazuja się byc tak opięte że fuj, także chyba rosniemy już Kakai, czy Ty też masz wrażenie że brzuch Ci już urósł?? Ja autentiko już wrzucilam spodnie ciazowe bo w innych uciska mi brzuch !
--