Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

trochę kiepsko Ci mąż z tym tekstem wyskoczył. Mój na razie tylko zachwycony ale ja już widzę, ze tył i przód rośnie mi tak samo 
NO MASAKRA... Potwierdza się zatem teoroia, że każda ciąża jest inna, inne objawy, inne kg i inna w ogóle. 

no ale luzzz nigdzie mi się nie śpieszy 
Ja bym już nie chciała nic zostawiać do kupienia po porodzie. Znaczy tych takich najpotrzebniejszych rzeczy...Ja większość rzeczy kupie dopiero jak mała sie urodzi.nawet kocyk,laktator czy pościel.póki co przygotowuję takie minimum,pościel uzywaną po bratanku.wózek z fotelikiem na pewno po.
.taka jesień dla mnie może trwać do końca listopadatak,tak.ja też poproszę

Kto wie czy przypadkiem też podobnie jak ty nie kupię po porodzie, chociażby z kasy z ubezpieczania,,.,.
także wiesz...ŻE tak powiem się zobaczy...
Sen z powiek spędza mi teraz komoda i wózek bo tego brakujee tam,odrazu po porodzie Ci sie nie przyda wózek więc spokojnie mozna taki zakup odłożyć,nie przejmuj sie
Laski po CC-czy odczuwałyście ból blizny po 30tc?

Tak Uś, pytałam już nawet o to gina - zupełnie normalne, choć fakt - nieprzyjemne.kurcze mi mówił mój że jak sie coś z blizną zaczyna dziać to robia szybciej CC niż w skończonym 38tc.możliwe ze nawet po skonczeniu 36...stąd mój strach troche
A dlaczego nie będziesz potrzebować wózka tuż po porodzie? A jak na spacerki? Zimą, ponoć wystarczy z 3 - 4 dni odczekaći mi te 3 dni wystarczą
kasa z ubezpieczenia jest w ciągu 48h od momentu zgłoszenia.wózek kupuję w sklepie stacjonarnym więc wszystko jest już dokładnie rozplanowane 
my polujemy na używane.aaaaaaaaaaaa to inna para kaloszy
faktycznie w takim wypadku moze to lezec na wątrobie

lepiej żeby nasze maluchy w terminach się pojawiały...nie ma co przyśpieszać...czasem ciche dni na forum też muszą być 
gratulacje

kurde leż i sie nie ruszaj,daj mi trochę czasu jeszcze 
odkażałyście przed praniem pralkę,hehehe nie-nie dałam sie zwariować
przecież dziecko nie moze miec starylnych warunków bo bedzie ciągle chorować
Krążek się zsunal

ja tak samo jak Uś pytam na co on ją założył????Skoro szyjki brak? A no i jak ty się kapnęłaś, że on Ci się zsunął???? Wypadł całkiem. To leż w takim razie i pachnij

Wg OM oczywiście
Jusiak a to po co tak na prawdę miałaś ten krążek????

Dobrze, że jest coś takiego i w porę można zareagować. Także oby tym razem udało się założyć wcześniej i abyś jak najbardziej dokulała do 40 tyg 
moje drugie się już kończy prać, zaraz włączam trzecie
trzeba korzystać!!!
kiedy to było??? U mnie szef wiedział jak byłam w 14 tyg ale nie ze względu na brzusio ale na zagrożenie i konieczność L4, teraz szuka kogoś na moje zastępstwo...no ciekawie się to zapowiada 
tym bardziej, że synek ma być... Cóż trzeba się jakoś przestawić
dziękuję, mam nadzieję, że dam radę dotrwać w dwupaku jak najdłużej 

Czas leci jak szalony.
Ledwo się dowiedziałam o ciąży, a jeszcze chwilę i na prawdę nie da się ukryć, że jestem w ciąży...
Ja jestem daleko w tyle, ale już się nie mogę brzucha doczekać. Uwierzyć nie mogę, że się zarzekałam, że już nigdy więcej w ciąży nie będę, a teraz marzę, żeby mi ten bebzol wypchało i żeby wszystkim mogła zakrzyczeć "Będę miała dziecko !!!"

Marzyłam aby mi brzuchol wyskoczył, no normalnie marzyłam 
także może wcale nie za wcześnie
Ja jestem daleko w tyle

Super! 
Krążek się zsunal i nie - niewiarygodne.Woww....jak to się objawiło, że się zorientowałaś?
wiec wyluzujcie i maluchy niech sie rodzą w terminach, dajcie mi chwile niech się ogarne psychicznie

a ja zamiast tyc to podobno chudne;/Spoko ja do 20tc też ciągle na minusie byłam, jeśli dzidzia rośnie prawidłowo nie ma czym się martwić-nadrobisz
troche sie martwie, bo nie mam ciazowych dolegliwosci.. i nie czuje ruchow;/
A dolegliwości mogą ale nie muszą występować :) Nic sięn ie denerwuj, idź do gina i zdaj nam relację z wizyty 
penny to Bogu dziękuj, że cię nie wysłuchał.
.ALE UDAŁO się

Nie dziwię się tej radości w ogóle
dawaj fotę na brzuchy ! To może faktycznie się skuszę i pójdę o ten tydzień wcześniej....W ciązy z Nadią byłam dopiero w 7 i było wszystko pięknie widać :) a ja zamiast tyc to podobno chudne;/ niby powinnam sie cieszyc ... spodnie ktore byly na mnie dobre mozna ze mnie sciagnac bez odpiecia guzikow;/ dzis wizyta to zobacze czy cos przybralam
Teraz ważę, jakieś 5o kg i chudnąć mi się nie uśmiecha nic a nic :>

na.wyciszenie macicy (zastrzyki) i tabletki na szybszy rozwoj płuc u dziecka (mam sie po nich źle czuć)a nie odwrotnie?Zastrzyk na płucka a tabsy na macice?(po fenoterolu i pochodnych samopoczucie faktycznie jest fatalne)
a ja zamiast tyc to podobno chudne;/ niby powinnam sie cieszycnie przejmuj sie,ja do 20tc leciałam na minusie.dzięki temu teraz mam tylko +6 a nie z dyche

zabawka z fisher prica dotarła dziś rano, więc wysyłająextra
ja ciągle nie mam,maila o wysłaniu dostałam 25 września 
o co za zabawka...gdzieś za darmo rozdająowszem- tutaj
Uśruszaj dupkę bo szkoda słonka moje drugie się już kończy prać, zaraz włączam trzecie trzeba korzystać!!!dopiero wstałam,jeszcze nie powieszone
słonka u mnie juz nie ma,ale ja i tak nie mam gdzie suszyć na powietrzu.a już bankowo nie mam gdzie powiesić trzech prań hahahaa
[/url
[/url]