Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja większość rzeczy kupie dopiero jak mała sie urodzi.nawet kocyk,laktator czy pościel.póki co przygotowuję takie minimum,pościel uzywaną po bratanku.wózek z fotelikiem na pewno po. Ja bym już nie chciała nic zostawiać do kupienia po porodzie. Znaczy tych takich najpotrzebniejszych rzeczy...
tak,tak.ja też poproszę .taka jesień dla mnie może trwać do końca listopada
e tam,odrazu po porodzie Ci sie nie przyda wózek więc spokojnie mozna taki zakup odłożyć,nie przejmuj sie Sen z powiek spędza mi teraz komoda i wózek bo tego brakuje
Laski po CC-czy odczuwałyście ból blizny po 30tc?
kurcze mi mówił mój że jak sie coś z blizną zaczyna dziać to robia szybciej CC niż w skończonym 38tc.możliwe ze nawet po skonczeniu 36...stąd mój strach troche Tak Uś, pytałam już nawet o to gina - zupełnie normalne, choć fakt - nieprzyjemne.
i mi te 3 dni wystarczą kasa z ubezpieczenia jest w ciągu 48h od momentu zgłoszenia.wózek kupuję w sklepie stacjonarnym więc wszystko jest już dokładnie rozplanowane A dlaczego nie będziesz potrzebować wózka tuż po porodzie? A jak na spacerki? Zimą, ponoć wystarczy z 3 - 4 dni odczekać
aaaaaaaaaaaa to inna para kaloszy faktycznie w takim wypadku moze to lezec na wątrobie my polujemy na używane.
hehehe nie-nie dałam sie zwariować przecież dziecko nie moze miec starylnych warunków bo bedzie ciągle chorować odkażałyście przed praniem pralkę,
Krążek się zsunal
Jusiak a to po co tak na prawdę miałaś ten krążek????
Czas leci jak szalony.
Ledwo się dowiedziałam o ciąży, a jeszcze chwilę i na prawdę nie da się ukryć, że jestem w ciąży...
Ja jestem daleko w tyle
Woww....jak to się objawiło, że się zorientowałaś? Krążek się zsunal i nie - niewiarygodne.
wiec wyluzujcie i maluchy niech sie rodzą w terminach, dajcie mi chwile niech się ogarne psychicznie
Spoko ja do 20tc też ciągle na minusie byłam, jeśli dzidzia rośnie prawidłowo nie ma czym się martwić-nadrobisz a ja zamiast tyc to podobno chudne;/
troche sie martwie, bo nie mam ciazowych dolegliwosci.. i nie czuje ruchow;/
penny to Bogu dziękuj, że cię nie wysłuchał.
.ALE UDAŁO się
a ja zamiast tyc to podobno chudne;/ niby powinnam sie cieszyc ... spodnie ktore byly na mnie dobre mozna ze mnie sciagnac bez odpiecia guzikow;/ dzis wizyta to zobacze czy cos przybralam
a nie odwrotnie?Zastrzyk na płucka a tabsy na macice?(po fenoterolu i pochodnych samopoczucie faktycznie jest fatalne) na.wyciszenie macicy (zastrzyki) i tabletki na szybszy rozwoj płuc u dziecka (mam sie po nich źle czuć)
nie przejmuj sie,ja do 20tc leciałam na minusie.dzięki temu teraz mam tylko +6 a nie z dyche a ja zamiast tyc to podobno chudne;/ niby powinnam sie cieszyc
extra ja ciągle nie mam,maila o wysłaniu dostałam 25 września zabawka z fisher prica dotarła dziś rano, więc wysyłają
owszem- o co za zabawka...gdzieś za darmo rozdają tutaj
dopiero wstałam,jeszcze nie powieszone słonka u mnie juz nie ma,ale ja i tak nie mam gdzie suszyć na powietrzu.a już bankowo nie mam gdzie powiesić trzech prań hahahaa Uśruszaj dupkę bo szkoda słonka moje drugie się już kończy prać, zaraz włączam trzecie trzeba korzystać!!!