Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ej jak widac pipke to raczej penisek naraz nie wyskoczy
wiem wlasnie, nie chciałabym doznac tego "zawodu", rozmiesz?
O to trzeba by było KULECZKĘ zapytać
No rozumiem, rozumiem, pewnie
Do dzisiaj pamiętam jak się w tym 14 tc poryczałam, że jednak chłopak. Całe życie o dziewczynce marzyłam.
Wiadomo, cieszyłam się, że zdrowe i się super rozwija ale jednak hormony zrobiły swoje.
No a potem jak się okazało, że się gin walnął to moja radość nie miała granic
KAKAI my mieliśmy genetyczne w 12 tyg i 5 dniu ciąży. Lekarz powiedział, że chłopiec. 3 tyg później mieliśmy USG, na zwykłej wizycie takiej co mamy co miesiąc i znowu tym razem nasz gin powiedział, że chłopiec. Teraz 7 listopada idziemy na Połówkowe i też czekam na to takie potwierdzenie wysoko procentowe :)
. USG 3 bądź 4 D chyba powinno ujawnić, bez problemu. No oczywiście jeszcze maluch musi współpracować.
Wklejałam to wiele razy ale mogę raz jeszcze
w przypadku chlopca wiadomo-odstajace jajka i pitolek ale to juz w ciazy pow. 25 tyg. :)))))
rzeczywiście różnica????ŻADNA .... O W MORDĘ ZNACZY, ŻE Z MOJEGO BRZUSZKOWEGO SIUSIAKA MOŻE SIĘ JESZCZE PIPKA ZROBIĆ
No w każdym razie mnie się marzy siostra Nadii, bardzo bardzo bym chciała
widoczny pęcherzyk o cechach żeńskich
Moja koleżanka miała USG jeszcze w dniu porodu robione.... Miała być dziewczynka. Urodził się chłopiec....
kładą na 3 doby i kontrolują pobierając kropelke krwi po każdym posiłku nic wielkiego,często dieta wystarcza Kurde to w razie W aż do szpitala trzeba iść?
Moja koleżanka miała USG jeszcze w dniu porodu robione.... Miała być dziewczynka. Urodził się chłopiec...
kładą na 3 doby i kontrolują
kładą na 3 doby i kontrolują