Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Haha Doti, ja tez to pamietam :P Zasialam nutke niepewnosci hihi
Nie to teraz do 7 listopada będę żyła w stresie po tych Teorkowych zdjęciach i przygodach z waszych rodzin

i moje cholerne zachcianki, nie mogłam patrzeć na chleb razowy, na wszystko co powinnam jeść...ale wchodziło mi jedynie to, co zabronione 

nie zauważyłam... to podekscytowanie
Mój gin jest z Warszawy
Jak chcesz nazwisko to podeślę na priva co by reklamy nie robić 
no ale tak jak mówię na prenatalnym lekarz potwierdził, a nasz potem 3 tyg później też jeszcze raz nam pokazał na USG gdzie młody ma klejnoty. 

Mi się dziś śnił kumpel z lo
był w seminarium 
i całowalismy się namiętnie 
Naprawdę kolega jest ginekologiem,żeby było zabawniej. Sen przerwał mi paskudny skurcz, aż się wystraszylam.

No mam nadzieję, że nie będzie pomyłki, bo chociaż nie miałam żadnych marzeń co do płci, jakoś się już teraz przyzwyczaiłam do tej myśli, że w brzuszku mam Juniora
Nawet pościel w autka kupiliśmy 

KULECZKO JA TEŻ pewna byłam, że gin odstawi mi metformax ale mam to dopiero odstawić 18 listopada. Ponoć są dwie szkoły i jedna mówi, że warto brać taką dawkę a druga, że odstawić. Moim zdaniem wszystko zależy od wyniku krzywej z przed ciąży.
ja odliczalam tez dni, najpierw do 32 tyg, pozniej do 35 a po 37 juz przestalam bo bylismy bezpieczni :)większość z nas tak ma.trzeba sobie stawiac małe progi,inaczej wszystko wydaje się strasznie odległe
oby się udało wytrzymać do kolejnej wizyty;)właśnie.a ze wizyty mam co 2tyg to fajnie sie liczy.teraz kolejna 35+4 i w zasadzie chwile po niej odetchnę z ulgą

bo ja prawie uśliniona się obudziłam... aż mi głupio było 

więc 3,5 roku czekaliśmy na nasz mały cud.
No ale ja się nie znam, posłuchałam i nie żałuję 

ja jak na patologii leżałam to przywieźli jakąś babkę i tak chrapała jędza jedna, że musiałam założyć słuchawki i radia o 2 w nocy słuchać bo by się nie dało 
ja 20 za tobą...od razu lżej

Ot, taki luźny pomysł :D
jak dobrze, że zauwazyłaś i w porę zareagowałaś. Leżakuj i odliczam razem z Tobą. Dobrze, że skompletowałaś wyprawkę i rzeczy dla siebie do porodu i remont pokoiku ruszył. Wszystko pod kontrolą. I chwała teściowce, ze przyjechała do pomocy. Trzymaj się! Dasz radę! kto ma dać, jak nie TY :*

Wszystko mam ogarnięte, obiad na stole, herbatka do łóżka. Jeszcze różańce za nas odmawia. To złota kobieta.

hi hi hi
kai, a jak to czuć u Ciebie co sąsiad smaży? Ale jak to? Ciągnie od klatki schodowej?
ja pierdziuuu, ja sobie przypomnę jak mnie niektór zapachy odrzucały. Pootwieraj okna. Jest ładna pogodna, w miarę ciepło. Może to coś pomoże.

ziewczyny, ja jestem po wizycie. U nas wszystko dobrze. Mała zdrowa, ze mną też okej.
Mała waży 3298g :) więc całkiem fajnie.
Lista idzie jak szalona! Póki co, u mnie termin porodu się zmienił. 19.11 - będę miała cesarskie cięcie.
Ale myślę, że nie ma co zmieniać listy, to i tak szybko czołówka sie rozpakuje i już

lepiej to sprawdzić 

Kakai, mnie mięso odrzucało długi długi czas. Nie mogłam znieść zapachu smażonego mięsa i nikt i nic mnie nie zmusił do zjedzenia mięsa (kurczaka, kotletów, wędlin). Później - jakoś pod koniec drugiego semestru mi przeszło i mięsko wróciło do łask.
No i obowiązkowo zapach dymu tytoniowego... fuuuuuuuuuj! A wyczuć potrafiłam na odległość, że ktoś pali i od razu miałam mega odruch wymiotny, któremu towarzyszył głośny dźwięk "bleeeeeeeeeeeeee"
Dobrze, że skończył smażyć. A swoją drogą, to co on dla całego wojska smazył, że 2 godziny mu zeszły?

kurna nie wiem dla ile ludu smazył, ale w dodatku włączył sobie muze z lat 60tych głosno i same K****y puszcza na domowników
pomimo brania żelazajakie zelazo łykasz?widocznie nie przyswajasz go

a jakby przylazła do mojego domu i mi w garach mieszała to bym chyba zamordowała...Już bym wolała zamówić żarcie...Cóż teściowe i teściowe 

Taka po porodzie bym wykorzystała, gdyby M nie mógł sobie pozwolić na bycie z nami.

maciek ostatnio urodziła była na 3 miejscu więc wszystko co poniżej powinno iść do góry a nie poszło więc może ktoś mi to przetłumaczyć bo ciemna jestem :)Macek była na 3 miejscu razem ze Stokosią zdaje sie.ja zauwazyłas mamy podwójną numerację jesli dziewczyny maja te samą datę porodu (jak ja i Nana np )

ale to aż tak intymna sprawa, że się z nami nie podzielisz????ja myślę że to kwestia słowa pisanego
stąd lepiej nie rozwijać tematu i już.tak jest prościej i ja to szanuje

i często w pracy (pracuję z pediatrami) a nawet bardzo często używałyśmy tego sformułowania 

W H&M były ale jak pojechałam to już sama mega rozmiarówka została....
Mała waży 3298g :)

Niezależnie od sposobu rozwiązania z taką wagą można już trochę odetchnąć 

dlatego ja nigdzie na nocleg nie wyruszam bez.korków do uszu :)
A do szpitala to już w ogóle super rozwiązanie na kłopotliwe współlokatorki
nie wpadłabym na to aby podważać decyzje lekarskie...chociaż uwielbiam słowo konsultacje i często w pracy (pracuję z pediatrami) a nawet bardzo często używałyśmy tego sformułowaniapo co pobudzać dyskusje
Jak najbardziej ja też szanuję jej decyzję, każdą decyzję tutejszych przyszłych mamusiek. A napisałam z ciekawości :). Bo sądziłam podobnie jak NANA, ŻE BYĆ MOŻE to wskazania....
czasem tak jest lepiej
i tak jak mówisz-najważniejsze to ufać swojemu lekarzowi.przeciez prowadzi naszą ciążę i wie co robi (dlatego ja chodze do dwóch hahahaha
)Natalio gratuluję piątego okienka aaaaaaaaaaaaaaa ale zasuwasz!