Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Haha Doti, ja tez to pamietam :P Zasialam nutke niepewnosci hihi
Nie to teraz do 7 listopada będę żyła w stresie po tych Teorkowych zdjęciach i przygodach z waszych rodzin
KULECZKO JA TEŻ pewna byłam, że gin odstawi mi metformax ale mam to dopiero odstawić 18 listopada. Ponoć są dwie szkoły i jedna mówi, że warto brać taką dawkę a druga, że odstawić. Moim zdaniem wszystko zależy od wyniku krzywej z przed ciąży.
większość z nas tak ma.trzeba sobie stawiac małe progi,inaczej wszystko wydaje się strasznie odległe ja odliczalam tez dni, najpierw do 32 tyg, pozniej do 35 a po 37 juz przestalam bo bylismy bezpieczni :)
właśnie.a ze wizyty mam co 2tyg to fajnie sie liczy.teraz kolejna 35+4 i w zasadzie chwile po niej odetchnę z ulgą oby się udało wytrzymać do kolejnej wizyty;)
kai, a jak to czuć u Ciebie co sąsiad smaży? Ale jak to? Ciągnie od klatki schodowej?
ja pierdziuuu, ja sobie przypomnę jak mnie niektór zapachy odrzucały. Pootwieraj okna. Jest ładna pogodna, w miarę ciepło. Może to coś pomoże.
ziewczyny, ja jestem po wizycie. U nas wszystko dobrze. Mała zdrowa, ze mną też okej.
Mała waży 3298g :) więc całkiem fajnie.
Lista idzie jak szalona! Póki co, u mnie termin porodu się zmienił. 19.11 - będę miała cesarskie cięcie.
Ale myślę, że nie ma co zmieniać listy, to i tak szybko czołówka sie rozpakuje i już
Kakai, mnie mięso odrzucało długi długi czas. Nie mogłam znieść zapachu smażonego mięsa i nikt i nic mnie nie zmusił do zjedzenia mięsa (kurczaka, kotletów, wędlin). Później - jakoś pod koniec drugiego semestru mi przeszło i mięsko wróciło do łask.
No i obowiązkowo zapach dymu tytoniowego... fuuuuuuuuuj! A wyczuć potrafiłam na odległość, że ktoś pali i od razu miałam mega odruch wymiotny, któremu towarzyszył głośny dźwięk "bleeeeeeeeeeeeee"
Dobrze, że skończył smażyć. A swoją drogą, to co on dla całego wojska smazył, że 2 godziny mu zeszły?
jakie zelazo łykasz?widocznie nie przyswajasz go pomimo brania żelaza
Macek była na 3 miejscu razem ze Stokosią zdaje sie.ja zauwazyłas mamy podwójną numerację jesli dziewczyny maja te samą datę porodu (jak ja i Nana np ) maciek ostatnio urodziła była na 3 miejscu więc wszystko co poniżej powinno iść do góry a nie poszło więc może ktoś mi to przetłumaczyć bo ciemna jestem :)
ja myślę że to kwestia słowa pisanego ale to aż tak intymna sprawa, że się z nami nie podzielisz????
Mała waży 3298g :)
dlatego ja nigdzie na nocleg nie wyruszam bez.korków do uszu :)
po co pobudzać dyskusje czasem tak jest lepiej i tak jak mówisz-najważniejsze to ufać swojemu lekarzowi.przeciez prowadzi naszą ciążę i wie co robi (dlatego ja chodze do dwóch hahahaha ) nie wpadłabym na to aby podważać decyzje lekarskie...chociaż uwielbiam słowo konsultacje i często w pracy (pracuję z pediatrami) a nawet bardzo często używałyśmy tego sformułowania
Jak najbardziej ja też szanuję jej decyzję, każdą decyzję tutejszych przyszłych mamusiek. A napisałam z ciekawości :). Bo sądziłam podobnie jak NANA, ŻE BYĆ MOŻE to wskazania....
Natalio gratuluję piątego okienka aaaaaaaaaaaaaaa ale zasuwasz!