Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

"przewróć się bo chrapiesz"

,
Biedronko a cukier może podwyższony, bo przed pobraniem krwi zjadłaś coś slodkiego, napiłaś się słodkiego soku, napoju jakiegos czy cos?
Z tą krwią w moczu nie doradzę, bo nie miałam tego i nie spotkałam się z tym.
a co gin na to? Będą dalej badać tzn. że oddałaś nową próbkę do badania?
,
Całą noc nie spałam... 
Niemniej jednak u mnie wypinki Małej nie równają się skurczom. Ot, po prostu się Mała rozciąga, przeciąga, bez konsekwencji dla mojej szyjki :)
no rzesz... A nie można tego diagnozować na NFZ???No kurcze weź wywal teraz 600 zł toż to bardzo dużo kasy
Trzymaj się i ja liczę jednak, że nic poważnego ta diagnoza nie oznacza.
liczę, że kolejne w grudniu... wnerwia mnie jak na raz kończy mi się cała chemia, włącznie ze sraj taśmą 

dzis bede dzwonić i sie dowiadywał co i jak

staram sie załatwić wizytę jak najwcześniej po znajomościach znajomych. Może uda sie rozbić to na jakies raty czy cos.Biedronko, po "sevenie" i lizaku mi cukier by skoczył na stówę.
A i ma znaczenie, że pobieraną krew na cukier miałaś w południe, czyli nie z rana i nie na czczo. A jaki ten cukier wyszedł?
,
Wytłumaczę się chwilowym odmóżdżeniem ciążowym 
Może uda mi się coś w sklepach stacjonarnych poszukać...zajadę jeszcze raz do H&M może dorzucili rozmiarówkę...Wytłumaczę się chwilowym odmóżdżeniem ciążowym

Teraz już się nie martw tylko trzymamy kciuki, żeby dobrze było.

U Ciebie pewnie już ciężar robi swoje.ja myślę że poprzednia ciąża zakończyła się szybciej nie dlatego że bliźniacza (choć wiadomo też mialo to wpływ) ale głównie predyspozycje macicy tu wchodzą w gre.
KUPIŁAM WÓZEK SIA LA LA LA LA LA LApoka jaki

jednak zleciało szybko co?