Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    hehe ja też spie w korkach w domu mimo że mój mąż nie chrapie, za to sąsiad z góry tak daje że nie ma wyjścia. oczywiście za 2mce gorzkie pożegnanie sie z korkami :)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
    • CommentTimeOct 29th 2013
     permalink
    moj maz tak chrapie ze od kilku dni spie osobno;/ nie idzie spac;/ jak sie obudze w nocy to koniec... armagedon chyba kupie korki ale obawiam sie ze to mi nie pomoze bo slysze go w salonie;/
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    nataliaa_: Noo Ciebie nie przeskocze:P
    nie masz szans :tongue: i całe szczęście.będę płakać jak mnie ktoś przeskakiwać będzie :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    Na szczęście ja do schrapania swojego chyba przywykłam ale katusze przeżywalam choć często i mnie budzi ale wystarczy "przewróć się bo chrapiesz" i jest ok ;) Najgorzej po imprezach..
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Szpilka27: "przewróć się bo chrapiesz"

ja moge pol nocy gadac i nie zrozumie;D hehe
    nie wiem czy przez to ze duzo wazy czy przez to ze nie wysypia sie tak chrapie horror jest od 2tyg gdzies;/
    --
    •  
      CommentAuthorbiedronka28
    • CommentTimeOct 29th 2013 zmieniony
     permalink
    A ja dziś miałam wizytę w szpitalu, widzieliśmy małego który ssał sobie kciuka :))
    Mały waży 2600.
    No i dowiedziałam się złych wiadomości bo ponoć w moczu wyszło mi to że pojawiła się krew, której gołym okiem nie widać :sad:
    Mają dalej badać i dzwonić.
    A żeby było tego mało to wyszło że mam podwyższony cukier :/
    A ja nie mam pojęcia co to może być i strasznie się martwię :(
    -- ,
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Mi wlasnie ginek napisala że mam przyjechać jutro do szpitala na 9 :|
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Zannet, bo pewnie lekarz ma dyzur w szpitalu i Cię chce zobaczyć, bo może Go te spinki brzucha i kłucia zaniepokoiły. Nie jest powiedziane, że zostaniesz.
    No chyba, że powiedział że masz z torbą przyjechać i że zostaniesz w oddziale?

Biedronko a cukier może podwyższony, bo przed pobraniem krwi zjadłaś coś slodkiego, napiłaś się słodkiego soku, napoju jakiegos czy cos?
    Z tą krwią w moczu nie doradzę, bo nie miałam tego i nie spotkałam się z tym.
    a co gin na to? Będą dalej badać tzn. że oddałaś nową próbkę do badania?

Uśku dokładnie tak jak piszesz i nic więcej nie będe rozwijac tematu.
    Dziękuję za zrozumienie i niedociekanie.
    Ufam mojej lekarce bardzo i juz nie raz pisałam, że jest moim Aniołem i tego się trzymam :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorbiedronka28
    • CommentTimeOct 29th 2013 zmieniony
     permalink
    Biedronko a cukier może podwyższony, bo przed pobraniem krwi zjadłaś coś slodkiego, napiłaś się słodkiego soku, napoju jakiegos czy cos?

No właśnie nic takiego nie jadłam prócz z rana rogalika "seven days" i lizaka, wizytę miałam dopiero o 14.00 także nie wiem czy to jakieś ma znaczenie.
    Z tą krwią w moczu nie doradzę, bo nie miałam tego i nie spotkałam się z tym.
    a co gin na to? Będą dalej badać tzn. że oddałaś nową próbkę do badania?

Mocz oddałam dzisiaj i właśnie powiedzieli że są śladowe ilości krwi, których właśnie gołym okiem nie widać. Drugiej próbki nie oddawałam bo mają badać tą co dzisiaj oddałam.
    A jak spytałam gina co to może być to powiedział że jak zbadają to zadzwonią i mnie poinformują.
    A przypomniało mi się, powiedział że być może jest jakaś infekcja nerek.
    -- ,
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    To mój szwagier jak popije to tak daje czadu, że masakra...kiedyś byliśmy z siostrą i jej mężem na wspólnym wyjeździe i chłopy sobie popiły O MÓJ BOŻE:shocked: Całą noc nie spałam... :neutral:
    Biedroneczko super widok miałaś.Co do krwi w moczu no to trzeba sprawdzić skąd się tam wzięła, może każą powtórzyć ?
    Ale to tak na czczo ten cukier wysoki??? Może jak Pisze Onekiss zjadłaś coś słodkiego?
    żanett to jedź, zawsze lepiej jechać, sprawdzić i być pod dobrą opieką.
    DOBRANOC moje drogie ja już do wyrka spadam...:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    Natalia mój mało tez nie waży ;) ale ja się nie krępuję i potrafiłam go totalnie wybudzić mocno jak nie reagował, a jak mnie wnerwił kiedyś na wyjeżdzie to po prostu nos zatkałam na chwile, wstał na równe nogi prawie :devil: Potem się nauczył jakoś i moje upomnienie działa :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Biedronko, po "sevenie" i lizaku mi cukier by skoczył na stówę.
    A i ma znaczenie, że pobieraną krew na cukier miałaś w południe, czyli nie z rana i nie na czczo. A jaki ten cukier wyszedł?

A z tym moczem, to na spokojnie czekajmy, co lekarz powie. Może to błąd w ich laboratorium? Oby tak było.
    Ja jak leżałam na początku ciąży w szpitalu, to też mi stracha napędzili, bo wg nich PLT wyszło mi w granicy 33, czyli bardzo bardzo mało. A póżniej jak się okazało, to był błąd bo następne badanie juz wykazało ładny wynik w granicach 120 :)
    Trzymam kciuki, aby u Ciebie na strachu się skończyło i następny wynik był dobry.
    --
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    A ja miewam tez takie spinki i u mnie nic nie znaczy :) Jak zawsze u jednej coś się dzieje, u drugiej nic nie znaczy. Ale zawsze trzeba to sprawdzić.
    Ja do tej pory mam w głowie słowa naszej MK28dni, która pisała, że Mała jej się wypinała i okazało się, że jednak to były skurcze.
    Ja miałam teraz ktg i mała wypinała się bardzo. Jest to dość bolesne dla mnie, brzuch się spina, twardnieje, skóra na brzuchu bardzo się naciąga. Tak było też podczas ktg, które to jednak żadnych skurczy nie zanotowało. Ja wiem, że to tylko urządzenie, które potrafi wykazać skurcze, gdy ich nie ma i nie wykazać, gdy są :wink: Niemniej jednak u mnie wypinki Małej nie równają się skurczom. Ot, po prostu się Mała rozciąga, przeciąga, bez konsekwencji dla mojej szyjki :)
    --
  2.  permalink
    zannet ja tez mialam takie spinki brzucha i to nie byl dobry znak. dla spokoju jedz. najwyzej wycisza tak jak mi i bedzie spokoj. bedzie dobrze :) daj znac w miare mozliwosci
    --
    •  
      CommentAuthorHecate26
    • CommentTimeOct 30th 2013
     permalink
    Wczoraj wyszliśmy i przepraszam ze nie pisałam ale..
    Tak my juz w domu. Ale jak to sie mówi jak nie urok to .... Na sam koniec pobytu w szpitalu u Kacpra zdiagnozowano asymetrię komór sercowych. Musze skonsultować to jak najszybciej z kadriologem który zajmuje sie takimi przypadkami jeszcze w łonie matki. Jest takich 2 na cały Wrocław i strasznie długo sie czeka :-( prywatna wizyta strasznie droga bo od 600 zł. :-( Zalamałam sie normalnie bo już miało byc dobrze a tu pach :-(
    -- http://28dni.pl/pictures/2049868.jpg
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Hecate cholera....całe szczęście że ktoś to wypatrzył!po narodzinach juz by mogło być po ptokach,a tak zdiagnozują do porzdku i coś zaradzą.nie wiem co to za wada,ale mam nadzieję ze albo pomyłka albo się rozejdzie po kościach.sciskam za Was kciuki!
    Biedronko mam nadzieje ze to jednak jakas pomyłka z ta krwią.a cukier?może faktycznie wynik jakiś niemiarodajny.obyś powtórzyła i wyszlo ok.kciuki!
    --
  3.  permalink
    hacate to niedobre wiesci. ale we wrocku masz dobrą opiekę. niestety tak jak wszędzie bo prywatnie. będziesz musiala zrobic echo serca. oby wada byla usunieta jeszcze przed rozwiazaniem..trzymam kciuki
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    Onekiss ja mam podobnie, młody mi się wypina i przeciąga i mam takie spinki brzuszka...ale nic poza tym...także racja. Myślę, że dla każdej z nas znaczy to zupełnie co innego. Co oczywiście nie oznacza, że nie należałoby tego sprawdzić.
    Hecate:shocked: no rzesz... A nie można tego diagnozować na NFZ???No kurcze weź wywal teraz 600 zł toż to bardzo dużo kasy :neutral: Trzymaj się i ja liczę jednak, że nic poważnego ta diagnoza nie oznacza.
    Ja już po zakupach przed Listopadowych :smile: liczę, że kolejne w grudniu... wnerwia mnie jak na raz kończy mi się cała chemia, włącznie ze sraj taśmą :confused::cool:
    Lecę chatę ogarnąć bo ostatnio rozkładam tą przyjemność na całe dwa dni :smile:
    No i może dziś pochwalę się czy kupiłam wózek :wink::smile:
    --
    •  
      CommentAuthorHecate26
     permalink
    Nie wiem jeszcze czy można to zrobic na NFZ. Mam nadzieje ze tak, bo kurczę noe stać mnie na tak drogie badanie:cry::cry:dzis bede dzwonić i sie dowiadywał co i jak
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
    • CommentTimeOct 30th 2013 zmieniony
     permalink
    Dzień dobry Mamusie !!!

bananowiec, my zdecydowaliśmy się na kombinezon dla Juniora. Taki jednoczęściowy, ocieplany. Stwierdziłam, że będzie mniej zabawy z ubieraniem, niż przy opcji kurteczki + cieplejszych spodni. Bardzo duży wybór kombinezonów jest w Mothercare, są śliczne, ja np. zdecydowałam się na kombinezon z firmy Next. Mają darmową przesyłkę do PL. Poprosiłam przyjaciółkę, obejrzała je w sklepie w UK, sama jest mamą i powiedziała, że będzie super. Może przemyśl kwestię kombinezonu ? :bigsmile:

No i chciałam się pochwalić, że zaczęłam dziś 6. miesiąc !!! Hurrraaaa !!!

Hecate, zdrówka życzę dla Twoich Bąbelków.

:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Donuś, najmocniej jak potrafię trzymam kciuki !!!
    --
    •  
      CommentAuthormacek
     permalink
    Hejka, od wczoraj jesteśmy w domu. Czujemy się bardzo dobrze, Filipek jest przesłodki.

Wstawiłam opis porodu w wiadomym miejscu.
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Hecate jej jak dobrze że wykryli to teraz fakt 600zl to dużo ale ja bym chyba nie wahała się żeby zrobić
    Maria to gratki z okazji kupionego wózka.
    Ma jestem na oddziale miałam pobraną krew i mocz teraz czekam za badaniem.Dziś od rana spinek dużych nie czuję,ale ja wolę dmuchać na zimne w każdej ciąży jak się zaczynały spinki odrazu się szyjka skracała a że przed ta ciąża miałam skracaną szyjkę,więc z zewnątrz jest już krótsza wolę odrazu reagować w razie gdyby co bylo na co założyć passer.
    --
    •  
      CommentAuthorHecate26
     permalink
    Wieszcie mi ze jak bym miała taka kase to nie wąchali bym sie ani chwili:cry::cry:staram sie załatwić wizytę jak najwcześniej po znajomościach znajomych. Może uda sie rozbić to na jakies raty czy cos.
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    Hecate, spokojnie. Wszystko będzie dobrze. Tu chodzi o dzieci i myślę, ze w kwestii ich lekarze patrzą troszkę inaczej... wierzę, że uda się wszystko załatwić jak najszybciej. Trzymam kciuki :)
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Haceta rozumiem sytuację finansową i tymbardziej ci kibicuję aby udało się to załatwić po znajomości
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    Hecate trzymam kciukasy. A może podjedź do tego lekarza jak będzie przyjmował na NFZ i porozmawiaj z nim, wielu lekarzy wtedy zgadza się przyjąć tym bardziej że ty masz nie wiele czasu do rozwiązania.
    --
  4.  permalink
    Biedronko, po "sevenie" i lizaku mi cukier by skoczył na stówę.
    A i ma znaczenie, że pobieraną krew na cukier miałaś w południe, czyli nie z rana i nie na czczo. A jaki ten cukier wyszedł?

No żesz kurka! Kissku masz rację, ale ja pała jestem :/
    Jak zwykle zapomniałam że wypiłam wcześniej 2 słodkie herbaty, no nic nie będe martwić się na razie tym cukrem. Ważne żeby teraz co mają znależć w moczu niech znajdują i to leczą.
    -- ,
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    Hecate26: u Kacpra zdiagnozowano asymetrię komór sercowych

Trzymam mocno kciuki, za szybką wizytę, kasę i przede wszystkim za zdrowie maluszka :hugging:

karolajnas: bananowiec, my zdecydowaliśmy się na kombinezon dla Juniora.

Tylko mi chodziło o kurtkę dla mnie :tooth::tooth::tooth: Mam problem w czym chodzić zimą w III trymestrze :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorkarolajnas
     permalink
    bananowiec, przepraszam, nie zrozumiałam pytania :bigsmile: Wytłumaczę się chwilowym odmóżdżeniem ciążowym :shamed:

No tak, sama też się zastanawiałam co zrobić z tym fantem i jednak zdecydowałam się kupić jakiś krótki płaszczyk ciążowy. Ofert jest sporo na Allegro oraz w internetowych sklepach z odzieżą dla Ciężarówek. Myślę, że coś znajdziesz dla siebie :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    No właśnie jakoś nie mam przekonania do zakupu takiej kurtki bez mierzenia...a bawić w się w odsyłanie/zwroty też nie chcę, bo znając naszą zimę zaskoczy kierowców, drogowców i mnie w jesiennej kurtce :crazy: Może uda mi się coś w sklepach stacjonarnych poszukać...zajadę jeszcze raz do H&M może dorzucili rozmiarówkę...

Treść doklejona: 30.10.13 11:41
    karolajnas: Wytłumaczę się chwilowym odmóżdżeniem ciążowym

Spoko ja też mam ucisk macicy na mózg :jumping:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Hecate, współczuję Wam nerwów. Będzie dobrze i musisz teraz zebrać wszystkie siły dla Kacperka. Skoro trzeba konsultować jeszcze w ciąży to może jakieś skierowanie w trybie pilnym by Wam się należało. Dobrze, że mieszkasz w miejscu, gdzie jest aż dwóch takich specjalistów.
    Trzymaj się dzielnie i pisz, co u Was.
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Nana jak sie czujesz?
    ja sobie stawiam kolejny cel-jeszcze przynajmniej 2tyg

Treść doklejona: 30.10.13 12:28
    A stawia mi sie ten brzuchol cholera...dziś to juz se nospe zapodałam.nic bolesnego,takie zwykłe stawiania nieregularne
    --
    •  
      CommentAuthordona79
     permalink
    Hecate mam nadzieje ze obejdzie sie na strachu ale dobrze by bylo to jak najszybciej skonsultowac z lekarzem, trzymam kciuki aby sie wszystko dobrze skonczylo i zebys dostala termin na NFZ bo tyle kasy to strasznie duzo tymbardziej ze przy dzieciach jest tak wiele wydatkow. U nas nic sie nie dzieje, czekamy, torba spakowana i czeka:) wiec luz... pozdrawiam wszystkie przyszle mamusie!
    •  
      CommentAuthorKarolyn
     permalink
    Dziewczyny czy ta para z wczorajszego odcinka o in vitro w Polsce (o 22:30) zaszła w końcu w ciąże?? zaspałam i nie wiem a oczywiscie kibicowałam:))))
    -- Syn 1 ~ 2012 & Syn 2 ~ 2017
    •  
      CommentAuthorAlly1381
     permalink
    tak, odebrała betę i było 100 parę :)
    --
    •  
      CommentAuthorHecate26
     permalink
    Dziewczyny udało ni sie załatwić wizytę w poniedziałek 4.11 za symboluczbe 200 zł to mniej niż mnie straszyli w szputalu. Ta suma też mnie przeraża ale jest już bardziej realna niż te 600.
    •  
      CommentAuthorbananowiec
     permalink
    Ally1381: tak,

Łłaaaaa :cry: ja dopiero oglądam program na powtórkach...nie podawajcie zakończeń oficjalnie :tooth::tooth::tooth:

Treść doklejona: 30.10.13 13:31
    udało ni sie załatwić wizytę
    SUPER :clap::clap::clap:
    --
    •  
      CommentAuthorAlly1381
     permalink
    Bananowiec sorki :wink:
    --
    •  
      CommentAuthornana81
     permalink
    Uś, bez zmian. Leże, jak nalesnik:wink:
    Skurcze są, ale mniej niż przy i tak minimalnym wcześniejczym chodzeniu. Tyle, że teraz jak złapie, to czuję, jak młodegopcha w dol, czuję moja szyjke, której nie ma i to mnie przeraża. Na 16 idę do ginka, mam planowa wizytę.

U Ciebie pewnie już ciężar robi swoje.
    Ciekawe, jak Hanny.
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    hecate super, wiadomo 200 zł tez dużo ale przy 600 zł wiadomix nie :smile: Teraz już się nie martw tylko trzymamy kciuki, żeby dobrze było.
    wytrzymasz te 2 tyg kochana. Będzie dobrze :smile:
    bananowiec ja też myślałam o kupnie płaszcza...ale kurcze no, kasa kasa, kasa... i szkoda mi....Dobrze, że siostra nosi rozm 42...jak nic pożyczę bo szkoda mi :confused:
    aaaaaaaa
    KUPIŁAM WÓZEK SIA LA LA LA LA LA LA :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    nana81: U Ciebie pewnie już ciężar robi swoje.
    ja myślę że poprzednia ciąża zakończyła się szybciej nie dlatego że bliźniacza (choć wiadomo też mialo to wpływ) ale głównie predyspozycje macicy tu wchodzą w gre.
    Rozciąga sie do pewnego momentu i zwyczajnie zaczyna sie kurczyć.poprzednio zaczęła w 20tc (nic dziwnego skoro była juz ogromna) teraz jest to 34tydzień na całe szczęście.dam rade jeszcze 2tyg.póki co nospa pomaga.potem niech sie dzieje wola nieba.i tak już nic na powstrzymanie mi nie dadzą.Myślicie że dziecko urodzone w skończonym 36tc może nosić jakies ślady wcześniactwa?prócz mniejszej wagi oczywiscie

najchętniej to chciałabym wytrzymać do skonczenia 38tygodni.jeśli sie uda to będzie super.najwazniejsze małe kroczki.

Ty Nana leżakuj jeszcze.bez szyjki to już faktycznie strach.pęcherz płodowy może strzelić.ja mocno trzymam kciuki.ty przynajmniej masz już prawie 35tygodni skonczone.więc teoretycznie niebezpieczny jest jeszcze tylko przyszly tydzien

Treść doklejona: 30.10.13 14:14
    mariaekad: KUPIŁAM WÓZEK SIA LA LA LA LA LA LA
    poka jaki:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorzanettt86
     permalink
    Haceta super że się udało:)
    Maria za ile kupiłaś wózeczek
    Ja dopiero do domu wróciłam,wiec szyjka nie skrócona ale rozwarta na 1 cm :|W dodatku stan zapalny jakiś bo CRP 20 pewnie od zatok co ostatnio mi doskwierają dostałam Duomox.
    Kazał zwiększyć dawkę Asarginu do 3x2 plus dodatkowo normalny magnez 3x1.Jeśli spinki się nie zmniejszą mąż ma przyjechać po receptę na Relanium hmmn brała którąś bo ja nie słyszałam jeszcze o tym.O szew się pytałam to powiedział że jeśli nie jest skrócona szyjka nie ma wskazań.Wizytę miałam mieć w poniedziałek ale że byłam dzisiaj kazal przyjść za tydzień w piątek wizytę mam,dopiero na 21:10! Bo już miejsc nie ma.Maluszka podglądał ma 380g i cholerka z tego wrazenia o szyjce zapomniałam powiedzieć żeby spojrzał miedzy nogi ehhh zostaje mi czekać do następnego piątku,tak ostatnio nastraszyliście że już sama nie wiem co myśleć :|
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    zanettt86: po receptę na Relanium
    to uspokajające,na macice.ale powinien próbowac dać najpierw coś innego.ja nie jestem zwolenniczką relanium.no ale każdy ma swojego gina któremu powinien ufać :bigsmile:
    pilnuj sie,to za szybko na rozwarcie i skurcze.trzymam kciuki za ciebie
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    kochana no mam nadzieję, że Tymi małymi kroczkami uda Ci się dotrwać do 38 tyg. Trzymam w każdym razie kciukasy
    Nie wiem czy babka już ogłoszenia nie zdjęła ale wkleję wam linka to sobie zerknijcie ...DOKŁADNIE TAKI JAK CHCIELIŚMY . Był obejrzany jest w bdb stanie więc już w ogóle radocha :bigsmile:
    http://tablica.pl/oferta/wozek-gleboki-peg-perego-ID3Oi5d.html?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_term=14255&utm_content=criteo&utm_campaign=W%C3%B3zki+dzieci%C4%99ce
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    mariaekad: Był obejrzany jest w bdb stanie więc już w ogóle radocha
    wow super cena.wózek wygląda na zadbany! Fajnie trafiliście,oby dobrze służył :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthormariaekad
     permalink
    No powiem Ci, że bardzo bardzo marzyliśmy o takim wózku....ale na nowy nas nie stać... A Pani przemiła dorzuciła jeszcze komplet pościeli :bigsmile:
    Koleżanka go widziała i mówiła, że bardzo leciutki fajnie się prowadzi i bardzo zadbany. Także trafiliśmy.
    Będziemy jeszcze dokupować na przyszłą zimę zapewne nakładkę spacerową ale też używaną więc LUZZZZ :smile:
    Cieszę się, że Wam się podoba. Jak go dostaniemy to zrobię foty w domku i wstawię :smile:
    --
    •  
      CommentAuthor
     permalink
    Najwazniejsze ze zadowolona jesteś :bigsmile: oby sie spisał :smile:

Hanny mogłabyś sie odezwac co słychac! :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorkatka_81
     permalink
    zanettt86: po receptę na Relanium hmmn brała którąś bo ja nie słyszałam jeszcze o tym

ja brałam relanium (2mg) ale tydzień tylko (albo aż). Z tym, ze ja miałam nerwicę lękową w ciąży i permanentnie spiętą macicę przez pewien czas. Skurcze jak były, tak zostały do końca ciąży.
    --
    •  
      CommentAuthorFrances
     permalink
    Jestem, jestem. Podczytuję Was z komórki, a strasznie nie lubię z niej pisać. Wizytę mam jutro to stwierdziłam, że jutro dam znać co i jak. Troszkę się martwię, bo kurczy mnie już mocno jak tylko du*** podniosę (mimo, że bardzo rzadko podnoszę;P). Czuję ostatnio ból jak na @ i Młodego baaaardzo nisko, boli mnie spojenie łonowe, pachwiny itp. ale pocieszam się, że już zaraz skończymy 35 tc (a wg OM to już je skończyliśmy;P), więc nie jest już tak źle. Zastanawiam się tylko co robić z porodem - 14 listopada minie 1,5 roku od cc i nie wiem czy podejmować próbę sn czy od razu naciskać na cc. Może samo się rozwiąże. Ostatnio też tak dumałam i niestety wyszło cc na cito;)
    Hecate mocne kciukasy za Kacperka!
    i Nana my już w pierwszej dziesiątce:shocked: jednak zleciało szybko co?
    Nana kiedy zdejmują Ci pessar, bo chyba przy Twojej szyjce i skurczach to możesz w ten dzień spodziewać się porodu:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorSzpilka27
     permalink
    maria bardzo fajny wózeczek :)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.