Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moich dwóch ginów po 7 latach naciska na CC
ale ja się chba skłaniam ku cc jednak;)
Nataliaa a Ciebie szykują na cc? Bo u Was też niewiele czasu minie nie?
od początku ciąży jest mowa o cc,nie wiem jaką mam blizne,wiem ze ładną` w moim szpitalu pierwsze ciecie jest wskazaniem do drugiego,owszem moge sie upszec ale nie polecają.ja tez nigdy nie dopytywalam bo skoro tak jest to wychylac sie nie bede juz sie z tym przez 8 miesięcy oswoiłam.zresztą dwóch różnych ginów mnie prowadzi to ja mądrzejsza od nich nie bede wolałabym jednak by samo sie zaczeło,wody albo skurcze,żeby mała wiedziała co sie dzieje Mówisz dwóch ginów naciska...a pytałaś może dlaczego naciskają? W sensie może masz cieniutką bliznę?
dopytaj sie jak to choc statystycznie wyglada masz rację jutro zapytam
a powiedz-sprzedajesz te swoje smaczne cuda?
Natalia to jest ogólnie badanie prenatalne czyli cała anatomia plus wiadomo bajer bo 3d lekarz mówił że między 24-28tc a wtedy będę miała dokładnie 24tc skończony.
a co to ten metrowiec mialam pytać?
uspokoiłaś mnie, bo ostatnio koleżanka nastraszyła że to od wysokiej glukozy
kocham Cie Kissku Następnym razem koleżance powiedz, że od straszenie to są duchy
boszzzzzzzzzzzzzz gratuluje ogromnie waga piękna a dopiero co pytałam czy istnieje jakieś ryzyko rodząc po skończeniu 36tc.napatrz sie na to cudo swoje maleńkie Hania postanowiła szybciej się z nami przywitać i dzisiejszej nocy przyszła na swiat z wagą 3180 g i 53 cm długości,10 pkt Apgar,