Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i chyba fajne rozwiązanie,co nie? Co do porodu to stanęło na tym, że nie robimy planowanej cc tylko czekamy na rozwój sytuacji, czyli jak się poród zacznie to do szpitala (aha! po 3 listopada już mogę jechać do "jego" szpitala - czekałam na to - tam rodziłam pierwsze yłam zadowolona mega) i wówczas usg, by określić wagę dziecka i bliznę i mierzenie miednicy i wówczas decyzja
Powiedzcie jakie badania i czy trzeba mieć skierowanie? Ja to jestem no
a bo wiesz.przy chłopcach dostałam i urodzeni 35+5 nie potrzebowali zadnej aparatury. Uś,co to za czarnowidztwo? Sterydy i tak dają do 34 tyg., dlatego ia tak się wahalam, czy wziąć. Wszystko jest ok i tego się trzymaj
ja w strachu zyje jakby cos sie dzialo....
ty latać po cmentarzach w ten weekend nie będziesz moja droga
no i chyba fajne rozwiązanie,co nie?
znalazłam Hanny coś takiego
Robiłam ostatnio morfologie i badanie moczu i coś tam wyszło poza granicami normy. Teoretycznie wyczytałam, że jeden parametr mówi, że mam niedobór żelaza, a drugi potwierdza chorobę skóry, którą podejrzewał dermatolog.
W badaniu moczu 2 raz ciężar właściwy wyszedł poniżej normy. Co to może oznaczać?
Chyba za bardzo się przejelam. Ale to mi po poprzedniej ciąży zostało. Idę dopiero w czwartek do gina. Oszaleje chyba.
--